#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu pası veren oyuncunun önünde Burak'ın olması herşeyi geçtim insanlığa hakarettir.

tapa tapa tu

ya onu gectim top kac kere gidip geliyor burak bir kere bile kendini bosa cikarmiyor

adama pas atmak imkansiz

nerden tutsan elinde kaliyor

büyük rezalet

gece gece sinirlendim yine ya

bu yetenekten yoksun herifle sezon bitmez

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder de A Haber'e konuştu.

"12 yıldır çok üst seviyelerde bulunan kulüplerde oynadım. Çok teknik direktör değişiklikleri gördüm. Bazen işler iyi gitmez ve takımlar teknik direktör değiştirir. Bazen yeni kan takıma iyi gelir. 3-4 gündürPrandelli'yle birlikteyim ve yeni hocanın Prandelli olmasından dolayı çok mutluyum" diyen 10 numara, sözlerine şöyle devam etti: "Beraber harika bir sezon geçireceğiz. Takım olarak hazırız. 4. yıldız çok özel ancak oyunumuzu oynarken 4. yıldızı fazla düşünmeyerek, tamamen sahaya konsantre olup hedefe ulaşacağız." dedi.

Transfer dedikodularını normal karşılayan Sneijder, "Buradayım işte. Galatasaray'dayım. Kendimi burada mutlu hissediyorum, Galatasaray çok büyük bir kulüp ve buraya aşığım. Transferle ilgili çok dedikodu çıktı. Dünya Kupası'nda da bunları gördük. Her yere transfer edildim ama buradayım ve 4. yıldız için savaşmaya hazırım" dedi.

'HAZIRIM' MESAJI

Süper Kupa finalinde forma giyeceğinin müjdesini İnstagram hesabından veren Sneijder, "Süper Kupa için hazırım. Sezonun ilk kupası. Haydi arkadaşlar" diyerek Fenerbahçe'ye de gözdağı verdi.

:drunk::drunk::drunk:

Takımımızın güneşi, havası, suyu, toprağı bu adamdır.

Ah be Wesley bu sezon yine herşey senin ayaklarına bakacak.

Önündeki adamlarla ben oynasam şimdiye kadar çoktan tekme tokat dalmıştım ikisine de. Hele hele kral bozuntusuna.

I am the one who knocks!

Bu adamı izleyebildiğimiz için çok şanslıyız. Hagi'den sonra bir daha böylesi gelmez diye düşünüyordum.:007:

Aslan !
63D4C16C5BA11280D1AA8238079C4BCB.png

Gsstore'de çalışıyorum.Bugün mağazamıza eşi Yolanthe geldi.Çocuklarının doğum günleri varmış haftaya,onlara hediye aldı.İnşallah Sneijder'de onlara fener maçındaki galibiyeti hediye eder. :)

hazir firsatin varken burada daha fazla rezil olmadan git manuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt