#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç suçu Sneijder'e atmayın . Oyunda kaldığı süre çok iyi açtı oyunu . Belki koşmadı ama daha 11-12 gün oldu geleli . Sanki bütün takım koştu mücadele etti de Sneijder'e laf atıyorsunuz . Melo bile mücadele etmedi düşünün .

60 dk oynayacaktı mağdem o zaman 60.dakikaya kadar bütün gücümüzle oynayacaktık sneijderden mümkün kapasite faydalanıcaktık boşu boşuna koştu sahada 60 dakika en sonundada çıktı prandelliye söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum hayal kırıklığı yaşadım inş böyle gitmez 2.mancini istemiyorum

Kuyt ile aynı takımda oynadı bir Kuyt'e bakın birde Sneijder'e. Bir hafta daha önce takıma katılsa bugün çok daha faydalı olabilirdi.

ula adam daha napsın 2 tane milimetrik pas attı gollük olcanla buraka sallayın

DK'da yarı finalistlerin ilk 11'lerinde ki adamları hepsinin formu düşük.Bir tek Robben.

Sana sahip olduğumuz için çok şanslıyız Sneijder.

Ama en az bu şansımız kadar sana yanlış zamanda sahibiz.

Sen ayrı, takım ayrı dünyaların insanı.

Gerçekten senin varlığın yük, Galatasaray da sana uyumsuz görünmeye başladı.

Bu kadro yapısı ile seninle olan hayallerimiz olmayacak.

Senin de bizim de memnun olacağımız en kısa zamanda ayrılışını ümit ediyorum.

Yoksa sıkmadığım, sıkamadığım silahın cebimde durmasının hiç bir anlamı yok.

Oynamamalıydı. Ayrıca performansı Selçuk`a direkt bağlı. Tabi Selçuk`un topu geriye ve Burak`a oynama sevdasından vazgeçmesi lazım. Kanat oyuncusu aldık, hala uzun toplar.

Tapatalk

80 metrelik şişirme toplarla oynanan bir oyunda Sneijder'e ne ihtiyaç vardı acaba? Adam toplasan 4 veya 5 kez topla buluşmuştur maç boyu. Topu görüp kafasını kaldıran doğrudan Burak'a doğru şişiriyor. Sonra vay efendim Sneijder niye böyle silikti.

Uğur Meleke ile Süper Kupa özel | BÖLÜM III | İzle | Spor | Skorer.tv

Bakın bu dün maçtan önce Uğur Meleke'nin maç yorumlarından biri. 3 ve 4.dakikalar arasını seyredin, Selçuk ve Burak ile ilgili yaptığı yoruma ve bu ikisinin 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncuya etkileri ile ilgili söylediklerine dikkat edin. Söylenecek söz bırakmamış.

3 haftaya hazır olur ama kuyt 120dk deli gibi koşarken wesin bu kadar kötü olması üzücü vucüdu kilo almaya müsait ilk geldiği zamanlara benziyordu dünkü oyunu sadece adı vardı ama kendi yoktu kendine dikkat etmesi lazım

kuyt bu kadar tempolu ve çok koşup pres yaparken sneijderin 1 tane pası dışında sahada olmaması

tatil yapsın tabi süper kupa da neymiş

süper kupada kötü oynarsa buralar şenlenir demiştik şenlendi bile, takımda muslera hariç iyi oynıyan biri vardı sankide sneijderin tatiline bahane bulun sneijderden haftalarca daha az tatil yapan selçuklar melolar niye sahada yoktu peki o zaman

süper kupada kötü oynarsa buralar şenlenir demiştik şenlendi bile, takımda muslera hariç iyi oynıyan biri vardı sankide sneijderin tatiline bahane bulun sneijderden haftalarca daha az tatil yapan selçuklar melolar niye sahada yoktu peki o zaman

onları da eleştirdik sneijderi de eleştiricez tabi tiplere bak ya

daha önce de yazmıştım :

arkadaşlar galatasaray türkiyenin en büyük kurumudur ve elemanlarının ne kadar tatil yapıp ne kadar çalışacağına yönetim karar verir

ama yönetim de elemanlarından max verimi almak ile mükelleftir heral bunu unuttunuz dostlar

eğer yönetim sneijdersiz takımın süper kupayı alacağına inanıyorsa tatilini uzatabilir işin sonunda o kupa gelmezse hesabını ağır şekilde sorarız yapacağımız eleştiri ve hakaretlerle

aksi halde sneijderin takımda olması gerekirdi zira 2018 dünya kupasının başlamasına pek bişey kalmadı formda gitsin rusyaya

yönetimden kastım tabiki teknik yönetim idari yönetim değil

daha önce de yazmıştım :

arkadaşlar galatasaray türkiyenin en büyük kurumudur ve elemanlarının ne kadar tatil yapıp ne kadar çalışacağına yönetim karar verir

ama yönetim de elemanlarından max verimi almak ile mükelleftir heral bunu unuttunuz dostlar

eğer yönetim sneijdersiz takımın süper kupayı alacağına inanıyorsa tatilini uzatabilir işin sonunda o kupa gelmezse hesabını ağır şekilde sorarız yapacağımız eleştiri ve hakaretlerle

aksi halde sneijderin takımda olması gerekirdi zira 2018 dünya kupasının başlamasına pek bişey kalmadı formda gitsin rusyaya

yönetimden kastım tabiki teknik yönetim idari yönetim değil

Evet öyledir ve öyle yapmistir yönetim. Sneijder gerektiginden az tatil yapsa hem mutsuz dönebilir, hem de sezon ortasinda vücudu erken yorulabilir, sakatlik gecirebilir ve formunu yakalayamayabilirdi. Arsenal'de Özil, Podolski ve Mertesacker Süper Kupa'da oynamadilar ve ligin baslamasina 1 hafta kala gelip ilk macta oynamadilar bile. Keza Kuyt'da Sneijder kadar tatil yapti. Yukarda Kuyt daha fazla kostu falan demissin ama Kuyt zaten her zaman öyleydi, en önemli özelligi zaten o. Sneijder'in Kuyt kadar kosup, mücadele etmesini bekleyecek halin yok heralde?

Evet öyledir ve öyle yapmistir yönetim. Sneijder gerektiginden az tatil yapsa hem mutsuz dönebilir, hem de sezon ortasinda vücudu erken yorulabilir, sakatlik gecirebilir ve formunu yakalayamayabilirdi. Arsenal'de Özil, Podolski ve Mertesacker Süper Kupa'da oynamadilar ve ligin baslamasina 1 hafta kala gelip ilk macta oynamadilar bile. Keza Kuyt'da Sneijder kadar tatil yapti. Yukarda Kuyt daha fazla kostu falan demissin ama Kuyt zaten her zaman öyleydi, en önemli özelligi zaten o. Sneijder'in Kuyt kadar kosup, mücadele etmesini bekleyecek halin yok heralde?

kuyt kendini hazır tutuyorsa tatilin önemi yok sneijderin 1 tane pası dışında sahada olumlu hareketi olmadı

4 haftadan da fazla tatil yaptı başlarım onun mutsuzluğuna senede 4 milyon € kazan mutsuz ol yok ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt