- 26 Eylül 2012
- 122.239
- 73.008
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper kupada kötü oynarsa buralar şenlenir demiştik şenlendi bile, takımda muslera hariç iyi oynıyan biri vardı sankide sneijderin tatiline bahane bulun sneijderden haftalarca daha az tatil yapan selçuklar melolar niye sahada yoktu peki o zaman
daha önce de yazmıştım :
arkadaşlar galatasaray türkiyenin en büyük kurumudur ve elemanlarının ne kadar tatil yapıp ne kadar çalışacağına yönetim karar verir
ama yönetim de elemanlarından max verimi almak ile mükelleftir heral bunu unuttunuz dostlar
eğer yönetim sneijdersiz takımın süper kupayı alacağına inanıyorsa tatilini uzatabilir işin sonunda o kupa gelmezse hesabını ağır şekilde sorarız yapacağımız eleştiri ve hakaretlerle
aksi halde sneijderin takımda olması gerekirdi zira 2018 dünya kupasının başlamasına pek bişey kalmadı formda gitsin rusyaya
yönetimden kastım tabiki teknik yönetim idari yönetim değil
Evet öyledir ve öyle yapmistir yönetim. Sneijder gerektiginden az tatil yapsa hem mutsuz dönebilir, hem de sezon ortasinda vücudu erken yorulabilir, sakatlik gecirebilir ve formunu yakalayamayabilirdi. Arsenal'de Özil, Podolski ve Mertesacker Süper Kupa'da oynamadilar ve ligin baslamasina 1 hafta kala gelip ilk macta oynamadilar bile. Keza Kuyt'da Sneijder kadar tatil yapti. Yukarda Kuyt daha fazla kostu falan demissin ama Kuyt zaten her zaman öyleydi, en önemli özelligi zaten o. Sneijder'in Kuyt kadar kosup, mücadele etmesini bekleyecek halin yok heralde?