#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif kulubu babasının ciftligi yaptı artık twitterdan tt yapmamız gerek istemiyoruz bunu

Ergen ergen yorumlar yapacağına birkaç zeka belirtisi verip düşünceni yazıya dök derim ki tartışılacak bir şey olsun ortada. En azından bunu yapabilirsin değil mi? Çok zor olmasa gerek...
Sirf laf olsun diye Sneijder'e sallamak komik, adamin bok gibi dediginiz sezonda 7 tane assisti var su ana kadar. Bide kotu halinde bu kadar assist yapmis. Medya'nin gazina gelip AC milan hikayesine inanip kendi oyuncuna laf atmak'da ayrik eziklik.

Sneijder çok büyük oyuncu yetenekleri tartışılmaz.Adamı biz bitirdik 4 senedir doğru düzgün bir oyuncu gurubuyla oynayamadı nerde beyinsiz yeteneksiz adam var etrafında.Bu adam kanatlarda sabri olcan forvette umut bulut ile bile oynadı be yada oynayamadı desek daha iyi olur.En verimli döneminde kadromuz kaliteydi eboue,riera,melo,drogba,telles gibi ona ayak uyduracak adamlar vardı.Sneijder gibi bir adamın varsa bir kere arkasında selçuk olmaz! beklerde kanatlarda hızlı ofansiv boşa kaçan verkaç yapan adamlar olur bizde yok! forvette daha hareketli teknik adam olur bizde yok!

şöyle bir kadromuz olsa sadece örnek! sneijder bambaşka bir performans sergiliyor olabilirdi.

topal oğuzhan

lens sneijder bruma

huntelar

Yav he he.

Sirf laf olsun diye Sneijder'e sallamak komik, adamin bok gibi dediginiz sezonda 7 tane assisti var su ana kadar. Bide kotu halinde bu kadar assist yapmis. Medya'nin gazina gelip AC milan hikayesine inanip kendi oyuncuna laf atmak'da ayrik eziklik.

7 asisti mi var? 4 ya da 5 asisti var. İkisi duran top zaten, biri de Eren'in rövasatası ( zorlama asist )

onun dışında berbat oynayan adamı "7 asisti var" diye savunmak ne demek? fiziksel olarak bitik bu adam, 1 sene önce bunu söylüyordum ki taraftarın aklı başına yeni geldi. bizden gitse hiçbir avrupa takımında oynayamaz.

7 asisti mi var? 4 ya da 5 asisti var. İkisi duran top zaten, biri de Eren'in rövasatası ( zorlama asist )

onun dışında berbat oynayan adamı "7 asisti var" diye savunmak ne demek? fiziksel olarak bitik bu adam, 1 sene önce bunu söylüyordum ki taraftarın aklı başına yeni geldi. bizden gitse hiçbir avrupa takımında oynayamaz.
Assistin nasil oldugu ne fark eder? Zorlama assist mis, birakin bu isleri

Sneijder fiziksel bitikmis, kaleye kadar adam kovalayan adam sneijder'dir, takim'da topsuz alanda hareket eden tek oyuncu, gorduk Sneijder her ciktiginda kac kere gittik rakip kaleye, kac kere pas yapabildik.

7 assisti var ise hemen 500.000€ maaşına zam yapalım.

Kefalet bedeli olarak Florya&Riva arazilerinin %5-10'luk kısmı gösterilsin

Ergen ergen emoticon yapicagin yerine icerikli birsey yazsana kardesim, millet'e soyleyince iyidi.

Söyleyeyim tabii ki haklısın.
Wesley kafasında futbolu bitirmiş uzun zamandır. Yok efenim çevresi kötü filan geçiniz. Tabii ki büyük bir etkisi vardır ama adam oynadığı sürelerde hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Boşa çifte standarta ve yalamacılığa gerek yok. Kimse GS'dan büyük değil. Bu adamlar babalarının hayrına oynamıyor. Yıllık 5M'a yakın para kazanan birisi. Selçuk'a nasıl her maç sövüyorsak Wesley de en az onun kadar rezil. Adam oynamaya çalışmıyor bile. Ayağınla oynayamıyorsan kalbinle oynarsın. E o da yok? Mücadele yok bir şey yok. En büyük silahlarından birisi uzaktan şutlarıydı adam artık denemiyor bile.
Uzun lafın kısası miladını doldurdu artık. Gitmesi gereken zamanda gitsin ki Selçuk olayına dönmesin...

Assistin nasil oldugu ne fark eder? Zorlama assist mis, birakin bu isleri

Sneijder fiziksel bitikmis, kaleye kadar adam kovalayan adam sneijder'dir, takim'da topsuz alanda hareket eden tek oyuncu, gorduk Sneijder her ciktiginda kac kere gittik rakip kaleye, kac kere pas yapabildik.

Arkadaş adam her maç golluk pozisyonlar hazırlar gol olmaz da rastgele yaptığı bir ortayı eren muazzam bitirir o zaman deriz ki "evet gerçekten sneijder asist yapıyor, asistlik pozisyonlar hazırlıyor bu yönüyle faydalı". 4 asisti üzerinden su adamı savunmaya kalkmayın lütfen.

ne hareketliliğinden bahsediyorsun ya? bu adam bitikliginden hücumda sol bek gibi oynuyor, ne zaman baksam carole'nin dibinde. aldığı topla hiçbir zaman dönemiyor, markajdan kurtulamıyor, sutlarının ekseriyeti dağa taşa gidiyor, fiziksel eksikliğinden topu ayağından telaşla çıkarıyor hep top kaybediyor bu yüzden, çalım atamiyor, top süremiyor; leş bir adam oldu çıktı artık.

bu arada, sneijder'in oynamadığı iki maçı kazandık, ikinci yarı çıktığı Antalya maçını'da 1-0'dan 3-1'e çevirmiştik.

Ilginc taraftarimiz var, asistleri saymiyorlar begenmiyorlar.

Zorlama asist ne yahu, ilk defa duyuyorum.

Yav vallaha ben sana laf anlatmaktan bıktım şu formda gördüğüm en saçma postların altına imza atmayı başarıyorsun

Nolursun bak ben seninle birdaha denk gelmek istemiyorum şu formda seninle futbol filan tartışmayı bıraktım
futbol bildiğin yok birde milletin görüşüne düşündüklerine saygı gösterebilecek insanlığın yok laftan sözden anlamaz bir adamsın

Ben senin gönderilerine yorum filan yapmıyorum seninde benim gönderilerime alıntı filan yapmanı istemiyorum vallaha artık sana laf anlatmaktan bıktım

Wesley kafasında futbolu bitirmiş uzun zamandır. Yok efenim çevresi kötü filan geçiniz. Tabii ki büyük bir etkisi vardır ama adam oynadığı sürelerde hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Boşa çifte standarta ve yalamacılığa gerek yok. Kimse GS'dan büyük değil. Bu adamlar babalarının hayrına oynamıyor. Yıllık 5M'a yakın para kazanan birisi. Selçuk'a nasıl her maç sövüyorsak Wesley de en az onun kadar rezil. Adam oynamaya çalışmıyor bile. Ayağınla oynayamıyorsan kalbinle oynarsın. E o da yok? Mücadele yok bir şey yok. En büyük silahlarından birisi uzaktan şutlarıydı adam artık denemiyor bile.
Uzun lafın kısası miladını doldurdu artık. Gitmesi gereken zamanda gitsin ki Selçuk olayına dönmesin...

Sneijder cok kotu oyniyor, bunu kimse inkar etmiyor zaten. Sucun sadece Sneijder'de oldugunu, ve devamli hollanda'li cetesi ilan etmesi sinir ediyor beni. Bu adam ne yapti'da Hollanda cetesi kurdu diyorlar? Yonetim degilmiydi 5 ay hoca arayip, kimse teklifi kabul etmeyince alt yapi hocasini takimin basina getiren? Yonetim degilmiydi 2 ay boyunca Diarra'yla ugrasan alamiyacagini anladiginda'da oyuncularin menejer'leri sayesinde adami getirdiler, simdi Sneijder mi dedi gidin buna 2,5 milyon euro maas verin?

Sabah'tan aksama kadar, geldiginden beri, yok sneijder soyle yok sneijder boyle, kac kere sahip ciktiniz adama'da simdi konusuyorsunuz? Devamli yok sneijder selcuk'u bozdu, sneijder bunu yapti, sneijder sunu yapti, sneijder serefsiz herkes serefli takimda.

3 sezon boyunca Umud ile Burak'i beslemek'le ugrasti, 1 kere bile agzini acmadi, acmaya haddi yetmez o ayri sonuc'ta para kazaniyor ama 1 kere bile sahip ciktinizmi da suan adami elestiriyorsunuz?

Sneijder gitsin, Selcuk kalsin, Sneijder gitsin, chedjou kalsin, sneijder gitsin, sabri kalsin. oldu canim.

Onur Adıbelli renktaşım nolur yorma kendini laftan sözden anlamaz bu oğlan he he de geç yorumlarına filan bu adamla futbol tartışmak imkansız yav kafasına geçirmiş at gözlüğü dünyayı öyle izliyor

Yav vallaha ben sana laf anlatmaktan bıktım şu formda gördüğüm en saçma postların altına imza atmayı başarıyorsun

Nolursun bak ben seninle birdaha denk gelmek istemiyorum şu formda seninle futbol filan tartışmayı bıraktım
futbol bildiğin yok birde milletin görüşüne düşündüklerine saygı gösterebilecek insanlığın yok laftan sözden anlamaz bir adamsın

Ben senin gönderilerine yorum filan yapmıyorum seninde benim gönderilerime alıntı filan yapmanı istemiyorum vallaha artık sana laf anlatmaktan bıktım
Senin futbol bilginmi var kardesim?

Gol atmayınca istatistiğe fazla bakıyorsunuz diye zırlayanlar assist sayısını kullanıp 1.5 yıldır top oynamadığı gerçeği görmezden geliyor. Ilginc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt