#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarının son 15 dakikasında açtım fena değildi. En azından diğer maçlara göre daha iyi ki takım zaten diğer maçlara göre daha istekli görünüyor lakin Sneijder dediğin adam ligimizin belki de en teknik oyuncusu en iyi şut gücüne sahip oyuncusu lakin neredeyse bir senedir golü yok. Sneijder bunu nasıl kendine yediriyor anlayamıyorum. Sneijder dediğin adam 3 maçta 1 doksana vuracak o topu arkadaş lamı cimi yok. Yapamayacak adam olsa zaten böyle bir şey istemeyiz.

Golü için tebrik eder, ayrılmasını ümit etmeye devam ederim.

{taptap}

İlk yarının son 15 dakikasında açtım fena değildi. En azından diğer maçlara göre daha iyi ki takım zaten diğer maçlara göre daha istekli görünüyor lakin Sneijder dediğin adam ligimizin belki de en teknik oyuncusu en iyi şut gücüne sahip oyuncusu lakin neredeyse bir senedir golü yok. Sneijder bunu nasıl kendine yediriyor anlayamıyorum. Sneijder dediğin adam 3 maçta 1 doksana vuracak o topu arkadaş lamı cimi yok. Yapamayacak adam olsa zaten böyle bir şey istemeyiz.
Bu mesajı yazmamı bekliyormuş keraneci :asd:

Hakkını verelim, gayet iyi bugün. Inşallah bu performansını diğer maçlarda da gösterir.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Altın portakal logar kapaklarını döşedi.

Verdiği 2 yıllık aranın ardından tekrar futbol oynamaya başlayan Wesley Sneijder'i tebrik ederim.

Sneijder reis kapaklari saglam dosedi.

Sneijder bey dedirtirecek.

Uzun aradan sonra iyi maç oynadı

Oyun kurdu, ilk golü hazırladı, ikinci golü attı

Böyle devam eder umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt