#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni seviyorum :heart:.

Yapmasını gerekeni oynadı.bu şekilde devam etmesi ümidimiz

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Reyizin attığı gol sadece Hamza'ya girmemiş asdfasfsafasfa77

Arena'da Sneijdeeeeeeeerrr! Frikik gollerini özlemişiz bee..

Belki de bu sezon en az koştuğu maçtır, en çok ceza sahası çevresinde topla buluştuğu maçtır. Geriden düzgün oyun kurulunca Sneijder'e daha ileride top geldi haliyle daha etkili oldu, fazla koşmayıp ceza sahası içine girmeye vs gücü yetti. Gol de attı devamı gelir inşallah ihtiyaç var şu dönemde

Sol bek gibi oynamayınca etkili olabildi nihayet

Tapa

Sonunda kendisini forvet arkasi izleyebildik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CyIS9unWgAAtbbz.jpg

şu adamı eleştirenlerin bir yanılgısı var bana göre. takım ne kadar istekliyse özellikle yakın oynayanlar şıno'da o kadar verimli. bireysel performansının takımı tetiklediği maçlar yok muydu. evet çok. bu adam, muslera ve bir kaç ismin maçları koparmasına alışkınsınız fakat bir yıla yakın süredir performansı düşük. bir noktadan sonra yanındaki ruhsuz selçuğu ve bazılarının kesilmediğini paşa gibi olan evlatçılık düzenini görünce her maç götünü yırtmayı askıya almış koyvermiştir.

sneijder'den bunları bekliyoruz işte. adam sol bek gibi oynuyordu resmen, carole'un dibine sokuluyordu her maç. bilmiyorum belki de linnes - carole değişikliği de biraz etkilemiş olabilir. ama yine de istikrar yakalayacağına dair endişelerim mevcut.

Gol güzel ama 1 maçla kandıramaz. Devre arasına kadar böyle gitmeli. 2016 senesinde 3 tane iyi maçı zor çıkar.

Sneijder, Jong ve Selçuk ortasahasından sadece birisi oynar aslında iyi bir takımda. Bizim de Sneijder'imiz varsa diğer ikisini seneye çok kaliteli iki fizikli adamla kurmamız lazım. Jong bile bugün mükemmel oynasa da yetersiz üst seviye için artık.

Seni böyle biliyoruz reyiz. Belirli bir Radarda oynayip sokuyorsun. Böyle devam ltf

Özlenen sneijderi izletti.
Yayda oynayinca farkı ortaya çıkıyor.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt