Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca dışında herkes bunu tercih eder zaten renktaş. Ama gel gör ki selçuk burak dzemaili sevdasından kurtulamaz bu hoca.Emre ile cok iyi anlasiyor...gözümden kacmadi.
Xhemaili, Selcuk (Hamit) gibi adamlar yerine daha cevik ve teknik Furkan, Birhan ve Emre yi denemeyi tercih ederim
ikinci golde qral yine offsite'da top istiyordu. kankisi olsaydi senin yerinde mac 1:0 bitmisti.
burak golden sonra bana niye vermedin diye trip yapmışonce bulud sonra buraga bakip vermio resmen lan asddasfsdfasdf:asd22: 3. gozu acilmis herifin
insan'ul kamil:heart:
Bundan dehşet caps olur.Sneijder'in ilk golünde topa vuruşundan sonra Fenerlilerin yüz ifadesi.Alper olacakları anlamış gibi.Pis girecek diyor.:asd22:
![]()
Ordaki 7975. Yoruma bak bu adam gerizekali değil de nedir arkadaş sölermisiniz.https://eksisozluk.com/wesley-sneijder--787464?a=popular&p=43
Sondan ikinci yorum bir üstteki kuşa güzel cevap olmuş.
Adam bildigimiz Türk oldu la çay falan içiyor yemin ederim bizim aileden gibi.Dün Erman Toroğlu "Galatasaraylı futbolcuların Prandelli'nin oynattığı sistemden memnun olmadığını net biliyorum kim söyledi diye sorarsan söylemem" dedi.Hemen aklıma bu fotoğraf geldi.Bence bahsettiği oyuncu Sneijder.
![]()

ben her zaman kalbiyle oynayan adamdan hayir cikar diye dusunuyorum. Onun ustune sorumumluluk, teknik beceri, kazanma ruhu, ve takimdasligi eklersen sneijder, melo ve muslera gibi olurlar tabii. Malesef bazi yerli arkadaslarda ne arar boyle ozzelikler