#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Erman Toroğlu "Galatasaraylı futbolcuların Prandelli'nin oynattığı sistemden memnun olmadığını net biliyorum kim söyledi diye sorarsan söylemem" dedi.Hemen aklıma bu fotoğraf geldi.Bence bahsettiği oyuncu Sneijder.

fft81_mf4781726.Jpeg

Çok büyük bir futbolcu.İyi oynadığı zaman zaten takıma yansıtıyor bunu ve takım iyi futbol oynuyor,vasat olduğu zamanda bile böyle mükemmel goller ve paslar atıp maçın kaderini değiştirebiliyor.Şuan ligdeki en kariyerli ve kaliteli futbolcu,Galatasaraya Hagiden sonra gelmiş en iyi 2. futbolcu.

Emre ile cok iyi anlasiyor...gözümden kacmadi.

Xhemaili, Selcuk (Hamit) gibi adamlar yerine daha cevik ve teknik Furkan, Birhan ve Emre yi denemeyi tercih ederim
Hoca dışında herkes bunu tercih eder zaten renktaş. Ama gel gör ki selçuk burak dzemaili sevdasından kurtulamaz bu hoca.

ikinci golde qral yine offsite'da top istiyordu. kankisi olsaydi senin yerinde mac 1:0 bitmisti.

Dün Erman Toroğlu "Galatasaraylı futbolcuların Prandelli'nin oynattığı sistemden memnun olmadığını net biliyorum kim söyledi diye sorarsan söylemem" dedi.Hemen aklıma bu fotoğraf geldi.Bence bahsettiği oyuncu Sneijder.

fft81_mf4781726.Jpeg
Adam bildigimiz Türk oldu la çay falan içiyor yemin ederim bizim aileden gibi.

ben her zaman kalbiyle oynayan adamdan hayir cikar diye dusunuyorum. Onun ustune sorumumluluk, teknik beceri, kazanma ruhu, ve takimdasligi eklersen sneijder, melo ve muslera gibi olurlar tabii. Malesef bazi yerli arkadaslarda ne arar boyle ozzelikler

Son düzenleme:
O değil de yine aklıma Fatih Terim geldi, Hasan Şaş geldi. Sneijder'i istemeyişleri geldi. :asd:

ben her zaman kalbiyle oynayan adamdan hayir cikar diye dusunuyorum. Onun ustune sorumumluluk, teknik beceri, kazanma ruhu, ve takimdasligi eklersen sneijder, melo ve muslera gibi olurlar tabii. Malesef bazi yerli arkadaslarda ne arar boyle ozzelikler

bir muslera,sneijder , meloya bak bir de burak ve selçuk'a... yabancı hakkıymış. adamlar burakla selçuktan daha yerli daha çok takımı sahipleniyorlar. böyle onbir yabancı olsun yemişim yerli futbolcuyu

Bunu alacaksin forvet arkasi oynatacaksin her aldigi top icinde "Kaleye vur" emri verilmeli.Baska yolu yok.

Işte bu adam yüzünden emre çolak yedek kaliyor selçuğun performansi düşüyor ahi ahi ahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt