#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli olsa 2 şutu da direğe takılmaz girerdi, niye direğe takıldı? Çünkü yerli değil.

Ilk geldiginde de yazmistim, pirlo rolu gibi Sneijderi kullanirsak, oynadigi bolgede kimse eline su dokemez diye.

Bugun de orta sahada Wijnaldum ile beraber oynadi.

Biz;

----Sneijder---Selcuk

-------

------------Melo--------

---------Stoper-Stoper

Seklinde oynarsak cok daha hizli ataga cikariz.

Selcuk'un yapamadigini Sneijder yapiyor. Oda kendi ekseni etrafinda hizlica hareket edip topu dikine veya uzun tek paslarla takima tempo kazandirmak..

Selcuk topu cok tutuyor ayaginda, hic gelistiremedi kendini bu konuda. CL maclarinda da zaten bu yuzden aksiyor.

girse bence sadece kaleye girmeyecekti o yüzden girmedi mütevazi adam wesley

Yaşadım ülke deki dili iyi konusiyorum..bu bana yeter

Ayrıca net ortamınde dile önem vermiyorum.

Seni inglisce veya almanca dilinde görsek keske (yüksek edebiyat seviyesinde)

* LG G2 Tapatalk *

Saçma mesajın için teşekkür ederim. Ben sana öyle yaz demedim ki zaten.

ISTATİSTİK | Hollanda'nın en çok koşan futbolcusu bazılarına göre "KOŞMAYAN" Sneijder oldu. (13,570M) 2.Kuyt 3.RvP 4.Blind 5.Robben

Cok iyidi bugün.

(@Şerafettin KOÇ Fifa 15 Upragde gelcek insallah :p :D )

30 değil de 27 yaşında olsa ve biraz daha fit olsa değeri 50 milyon Euro..NET

#Hamza Hanzo maça baktı umarım.

Bu adami takimda nasil tutacagiz ki... umarim kalir bizde.. bu performansla cok zor...

image001546.jpg

Bu adami takimda nasil tutacagiz ki... umarim kalir bizde.. bu performansla cok zor...

Kalıyor. Devir değişti artık, Sneijder'i bizden daha büyük kulüpler almaz, onların devri genç oyuncular James Rodriguez vs. Almak isteyen olsa 8 Milyon Euro gibi bir paracıkla 28 yaşında iken İnter'den alırdı.

Gitmek gibi bir seçeneği yok zaten. Kontratı var, serbest kalma maddesi diye birşeyi yok. Kim isterse istesin, izin vermediğimiz müddetçe burada kendisi.

Şerefsizin topu bi karış aşağıdan gitse enfes gol olcaktı.

orduya attığı gol gibi olucaktı.

2 gol 2 asist falan yapabilecek ladar iyi oynadı. şans eksikti

Kendisi kalacagini soyledi, Galatasaray taraftari rahat olsun bi yere gitmiyorum falan dedi..

Boyle demesi dogal degil mi? Gitmek istiyorum ama 1. Sinif bir takimdan teklif gelmezse Galatasaray'daki kazandigim parayi riske sokmam mi diyecek? Kendisi ne tur bir tepki ile karsi karsiya kalacagini iyi bildigi icin kendisi icin en dogru olan aciklamayi yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt