#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanın bjk'de pedro franco diye bir topçu olduğunu şimdi öğrendim. Yeni transfer mi ne acep

Reis gece bombalamış ama direklere takılmış. :(

van gaal bırakmaz artık manuda başarılar dilerim sneijdere

alternatifini yönetimin düşündüğünü umuyorum

Kimi renkdaşlar sneijdere gitti gözüyle bakmaya başlamışlar ama birşeyi unutuyorlar! Taraftarın önemli bir kısmı da benim gibi düşünüyordur eminim. Seneye Sneijder olmazsa CL maçları dışında maç izlemem. 40.000 kombine satılacağına 20.000 satılır. Yönetim ne yaptığını bilsin de ona göre karar versin. Sonra aman biz ne yaptık demesinler!!

Sneijder'e elestiren tüm medyaci ve teknik direktörlere kapak olsun

Balotelli'yi alabilseydik Sneijder'i verirdim.

Iyi oyuncu da yasina da bakmak lazim, Sneijder genç degil 1-2 sene sonra o da biter.

Sneijder karyierini bizde bitirsin. Giderse bonservisi en az 20M € olmali. Biz 7'ye aldik. :D

Yönetim bu 20 Milyonla Balotelliyi transfer etsin. Ama Sneijder bizde kalsin, en iysi. Daha iyisini bulmaycagiz zaten.

20 milyon a falan satilmasi teklif dahi edilemez. Hangi oyunculara hangi paralari istiyorlar, bu adam dunyanin en iyi 10 numarasi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

verirsek bir daha rüyamızda alırız ancak böyle birinci sınıf topçuyu dünya kupasında yere göğe sığdırılamayan cavani hazardın ne yaptığını gördük sneider gerçek bir yıldız

Aslanım benim. Üç kuruş paraya seni satmak isteyenler Arda'dan gelen parayı nasıl çarçur ettiğimizi unutuyorlar. Dünkü oyunun gösterdi ki istekli olduğunda bir takımı 1-2 seviye yukarı çıkartıyorsun. Böyle oynamaya devam edersen şampiyonluk şansınız da var zaten Dünya Kupa'sında.

Hayatimda galiba ilk kez dünya kupasina bakarken gururla aha bizim oyuncumuz diyebiliyorum. Sneijder satilirsa yönetim haftayi zor bitirir

Balotelliyi almamız demek bizim sonumuz demek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_n89q2yWjmY1s87ddmo1_500.jpg

tumblr_n89qah3maT1tbojr5o1_400.jpg

tumblr_n8ad5eC0T41rir0y9o1_500.jpg

tumblr_n89tv2H6eU1qgyp45o1_500.jpg

tumblr_n89s97AcZF1tg1lwco4_400.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt