#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an Sneijder icin dönüm noktası, ya gider yada jubilesini yapana kadar bizde kalır. Kararı kendisi verecek ama Sneijder'e öyle 20 m euro'luk bir teklif gelmez. 15 m euro bile zor ama oyuncu gitmek istedikten sonra mani olunmaz. Bir ara Arda icinde 40 m euro'dan aşağı satılmaz falan demistik, 15 m euro bile koparamadık.

Artık bekleyip görelim,

Yeni kontrat i hak ediyor, gecen sezon bi bu top oynadi, ama zam i alan Selcuk ve Burak oldu, adama ayip yahu. Ayni maasa oynayacaklar. Bizde boylece mesaj vermis oluruz, futbolu bizde biraksin..

Yeni kontrat i hak ediyor, gecen sezon bi bu top oynadi, ama zam i alan Selcuk ve Burak oldu, adama ayip yahu. Ayni maasa oynayacaklar. Bizde boylece mesaj vermis oluruz, futbolu bizde biraksin..

Benim anlamadıgım konu da bu, durduk yere oyunculara neden zam yapılıyor ? Zaten Türkiye'de oyunculara en fazla ücret veren kulüp biziz, bunun üzerine bu size yetmez deyip, ücretlerini artırıyoruz. Acaba gömü falan mı bulduk, cünkü finansal durum hic iyi değil.

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter) profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecekti

Daha kaç para vereceksin adama. Aynı şartlardan yeniler mi sence? Kulübün anahtarını verelim bir de

Benim anlamadıgım konu da bu, durduk yere oyunculara neden zam yapılıyor ? Zaten Türkiye'de oyunculara en fazla ücret veren kulüp biziz, bunun üzerine bu size yetmez deyip, ücretlerini artırıyoruz. Acaba gömü falan mı bulduk, cünkü finansal durum hic iyi değil.

Onun cevabini bilmiyorum gercekten ama herkes zam aldigini gore Sneijder geri kalamaz.

gerek yok yeni sozlesmeye zaten takimda en cok parayi sneijder aliyor yanlis hatirlamiyorsam

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter) profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecekti

Daha kaç para vereceksin adama. Aynı şartlardan yeniler mi sence? Kulübün anahtarını verelim bir de

3.5 e cekilmeli maasi ve 2017 ye kadar uzatilmali, gerekirse anahtari da veririz sorun yok, Burak ve Selcuk a verildigi gibi..

Rüyamda gördüm bu gece. Oralara kadar gidiyor yani Sneijderin kalıp kalmaması.

Reise karşı halı saha maçı yapıyordum. Maç bitti hemen yanına koştum, sarıldım, ona kendisini ne kadar sevdiğimi söyledim ve sordum bizde kalacak mı diye. Sırıtıp evet deyip elini omuzuma koydu ve beraber sahayı terk ettik. :)

I am the one who knocks!

...........ve sonra yavaşça kalkıp serin sabah esintisinin doldurduğu oda penceresini kapattın :)

tumblr_n8hr5wXMIe1rq3c9yo1_1280.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+YCdo1A6y7jcl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+9UIvUJt36KHl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+26XKBofWPbFl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+MRvsAZtUblPl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+IcYcSLfFK_Jl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+C-SThHuDFSyl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+qkXnUgpvBUtl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+7o4Oor5slJXl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+P8IZEIvm_cWl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+lRMnPbEfavDl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+HwUXC0w2YCQl.jpg

Wesley+Sneijder+Netherlands+v+Argentina+cbTz39GAFD0l.jpg

tumblr_n8grei3Ysg1t7m4hpo1_1280.jpg

tumblr_n8h35ck8IB1tzsg10o1_500.jpg

tumblr_n8gtw1wiKq1spmltqo1_1280.jpg

3.5 e cekilmeli maasi ve 2017 ye kadar uzatilmali, gerekirse anahtari da veririz sorun yok, Burak ve Selcuk a verildigi gibi..

3.2 M Euro sabit ücret alıyor. 3.9 m Euro imza parası ama 3 senede önediyor. yani her sene 1.3 m euro da oradan geliyor.

4.5 m Euro ya oynuyor adam yıllık. maç başı ücretlerini söylemiyorum burak ve selçuk ta olduğu için. kaç para vereceksin şimdi tekrar bir düşün. 3.5 m Euro ya imza parasız uzatır mı bu adam?

3.2 M Euro sabit ücret alıyor. 3.9 m Euro imza parası ama 3 senede önediyor. yani her sene 1.3 m euro da oradan geliyor.

4.5 m Euro ya oynuyor adam yıllık. maç başı ücretlerini söylemiyorum burak ve selçuk ta olduğu için. kaç para vereceksin şimdi tekrar bir düşün. 3.5 m Euro ya imza parasız uzatır mı bu adam?

Uzatir niye uzatmasin, sadece 3.5 a imza atar sonucta Muslera da okadar alacak 2 sene sonra.. Zaten mutlu Galasaray da.. :) Imza parasini gecelim onu herkes veriyor yildiz oyunculara, zaten ozamanlari hatirlarsak baya bir zor transfer idi.

Sözleşmesi 2016-17, 2017-18, 2018-19 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılsın !

Sözlesme uzatmak demek oyuncu kesin olarak kalacak demek ve daha da morallendirmek demek. Her gün bitmeyen Sneijder gidecek dedikodulari yeni sozlesmeden sonra en azindan bu senelik bitecek.

Tapa

illada uzatılacaksa ufak bir arttırım yeterli. 20m euro meselesinide bu kadar kafanıza takmayın, bu devirde messi ve ronaldo ayarındakiler hariç kimse 30 yaşına gelmiş adama kolay kolay 20m euro bonservis ödemez

Neredeyse Cüneyt'i dövecekti Wes.

Meksika maç'a kadar kötü oynuyordu, sonra Meksika'ya karsi gol atarak Hollanda için ne kadar önemli oldugunu herkese gösterdi. Sonra Kosta Rikaya karsi en iyi Hollanda oyuncusuydu.

Sneijderin sözleşmeyi revize ederek uzatırsak batarız bonuslarla 5 e yakın para alıyo zaten

Hesap Makinesi

Gelecegi unutmayalim arkadaslar, ne kadar Sneijder'i seviyorsaniz Manchester City veya PSGde degil Galatasarayda oynadigini unutmamak lazim.

Sneijderin sözleşmeyi revize ederek uzatırsak batarız bonuslarla 5 e yakın para alıyo zaten

Hesap Makinesi

Batalim ozaman, niye bu kadar abartiyorsunuz anlam veremiyorum, imza parasini saymayin zaten o parayi cogu yildiz futbolcu aliyor Turkiye ye gelmeden once..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt