#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya yazıyorum. Bu sene Wesley Buraka tekme tokat dalar bir maçta.

I am the one who knocks!

Siyasetin elini üzerinden çekmediği şaibeli bir ligde oynuyor olması futbol adına üzücü.

En iyi yillarini Italya Ligí´nde gecirmis bir oyuncu icin mi söylüyorsun bunu ? Erdogan´in kulüp baskani oldugu bir ligi düsün.Italya ligi bizimkinden fazla ic ice siyaset ile, en az bizim kadar kirli bir lig.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hazir gelmis tatilden, helal olsun aslanim. Amrabat ile uyumu cok iyi...

En iyi yillarini Italya Ligí´nde gecirmis bir oyuncu icin mi söylüyorsun bunu ? Erdogan´in kulüp baskani oldugu bir ligi düsün.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hazir gelmis tatilden, helal olsun aslanim. Amrabat ile uyumu cok iyi...

Klüp başkanı mı? Erdoğan'ın müdahele etmediği bir makam kaldı mı? Adam padişahlığını ilan etmiş, sen klüp başkanlığından bahsediyorsun. Inter ŞL kupasını aldıktan sonra ne durumda şimdi? İtalyan futbolu ne durumda? Şampiyonlarını grupta eledik ve bizim durumumuz şimdi geçen seneden de berbat. Türk futbolu nereye gidiyor, bunun farkında mısın? Şikenin yasallaştığı ülkeler futbolun yüz karası olmaya devam ediyor.

Allah'ım sen Wesley'i sakatlıktan kazadan beladan cezadan formsuzluktan koru yarabbi.

Klüp başkanı mı? Erdoğan'ın müdahele etmediği bir makam kaldı mı? Adam padişahlığını ilan etmiş, sen klüp başkanlığından bahsediyorsun. Inter ŞL kupasını aldıktan sonra ne durumda şimdi? İtalyan futbolu ne durumda? Şampiyonlarını grupta eledik ve bizim durumumuz şimdi geçen seneden de berbat. Türk futbolu nereye gidiyor, bunun farkında mısın? Şikenin yasallaştığı ülkeler futbolun yüz karası olmaya devam ediyor.

Simdi birde Fenerbahce´nin baskani oldugunu düsün ? Berlusconi siyasi gücünü kullanip, Milan´in ikinci lige düsmesini engelemistir. Hemde UEFA´ya kafa tutarak. Türkiye ligi temiz demedim zaten, dediklerin dogru, ama Italya bizim kadar kirli bir lig. Türk futbolu nasil düsüste ise, Italya futbolunun durumu da farkli degil...

Türk futbolu ile ilgili degerlendirmen dogru, ancak Sneijder daha kirli bir lig´den gelmis oyuncu. O yüzden argumanin yanlis. Mafia, futbol ve siyasetin ic ice olmasi, Italya bizim bile önümüzde o konuda.

Bi gün "ulan yeter artık yediniz bitirdiniz beni" deyip gidecek diye çok korkuyorum.

I am the one who knocks!

Simdi birde Fenerbahce´nin baskani oldugunu düsün ? Berlusconi siyasi gücünü kullanip, Milan´in ikinci lige düsmesini engelemistir. Hemde UEFA´ya kafa tutarak. Türkiye ligi temiz demedim zaten, dediklerin dogru, ama Italya bizim kadar kirli bir lig. Türk futbolu nasil düsüste ise, Italya futbolunun durumu da farkli degil...

Erdoğan da FB'nin düşmesini engelledi. Bizzat başbakan olarak futbolun içine daldı ve haksızlığa prim verdi. Mantık aynı ve Erdoğan klüp başkanlığı yapma ihtiyacı duymadı bunları yaparken. Her şeye nasıl müdahale ediyorsa futbola da o şekilde müdahale etti. Hala neyi açıklamaya çalıştığını anlayabilmiş değilim.

Erdoğan da FB'nin düşmesini engelledi. Bizzat başbakan olarak futbolun içine daldı ve haksızlığa prim verdi. Mantık aynı ve Erdoğan klüp başkanlığı yapma ihtiyacı duymadı bunları yaparken. Her şeye nasıl müdahale ediyorsa futbola da o şekilde müdahale etti. Hala neyi açıklamaya çalıştığını anlayabilmiş değilim.

Kulüp baskani olmak bir seviye üstü degilmi ? Aynisi olsun, gönlün olsun. Neyse demek istedigimi zaten teyit ediyorsun. Sneijder ne yazikki bizden öncede öyle bir ligde oynadi. Rahatsiz olacagini düsünmüyorum.

Kulüp baskani olmak bir seviye üstü degilmi ? Aynisi olsun, gönlün olsun. Neyse demek istedigimi zaten teyit ediyorsun. Sneijder ne yazikki bizden öncede öyle bir ligde oynadi. Rahatsiz olacagini düsünmüyorum.

Rahatsız olacağını söylemedim ki zaten. Bilakis daha önceki söylemlerimde de onun buradaki yaşam şartlarından oldukça memnun olduğunu söyledim. Buradan daha iyi bir tatil ve para cenneti bulamaz. Lig nispeten daha kolay, beklenti düşük. Kariyer anlamında bir beklenti kalmamış. Daha ne istesin ki? Ama futbol adına üzücü olduğunu söyledim. Böyle bir değerin burada pinekliyor olması gerçekten üzücü.

Takım ne kadar kötü olursa olsun ayrı bir hava katıyor lan bu takıma bu adam.Oyuna girdiğinde herkes daha bir istekli oynamaya başlıyor(saygıdan galiba) 80 dakika yatmış adamlar sorumluluk almaya felan başlıyor kısaca özetlemek gerekirse bu sene Şampiyonluk kazanılacaksa eğer bu Sneijder'in göstereceği olağanüstü performans sonucu olacaktır.Adamı görünce gözlerimin içi gülüyor lan derdimi kederimi unutuyorum o derece sevdik biz artık Sneijder'i.

verdiği pas usta işiydi. Bu sene çok iş düşecek kendisine. ALLAH sakatlık vermez umarım.

Prandelli kendisini çok önemsiyor, tüm planlarını Sneijder'e göre yapıyor. Kendisi Prandelli ile beraber coşacak bu sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt