#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ve Melo kendilerini toparlar, performanslarını arttırırlar. Bundan gram şüphe duymuyorum. Benim şüphem Selçuk ve Burak kankişleri malesef :crushed:

Allah'ım sen 10'a güç kuvvet ver yarabbi şu kritik sezon da sakatlık belasını 10'dan ve tüm takım arkadaşlarından uzak tut ya rab.

Kuyt formundan hiçbir şey yitirmemiş ama Sneijder de baya bir düşüş baş göstermiş. Ayrıca kuvvetli de değil. Belli ki zaman alacak form yakalaması. İnşallah kısa sürer bu dönem.

Seni bu çöplerle oynamaya mahkum ettiğimiz için bizi affet Wes; kendine de çok iyi bak, sen olmasan takım Beşiktaş, Yozgatspor vs. kalitesinde :(

2013 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Real Madrid'e karşı attığı gol ile ''Gerçek Galatasaray'lı'' ünvanına sahip olmuştur.

Bu ünvana sahip diğer ''Gerçek Galatasaraylılar'' ; Mario Jardel,Hasan Şaş,Ümit Davala,Emmanuel Eboue,Didier Drogba'dır.

Sabahlara kadar geldi, gelecek diye nöbet tuttuğumuz adam.

Kendisine Fenerbahçe ile ilgili transfer haberi sorulduğunda gülen, beni de güldüren insan :happy:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6o2AkTBmckw[/media]

cok kotu basladi sezona

gerekirse onumuzdeki lig maclari yedek soyunsun ama anderlecht macina 100%le ciksin

Wes'den ne beklemeliyiz? Bence bunun cevabı bizim için çok önemli. Eski first-class Wes muamelesi mi yapmalıyız? Bence hayır; o zaman Avrupa'nın 1. sınıf takımlarında olurdu.

Burda geç kaldı dedik endişelendik üstüne birde bazı arkadaşlardan azar yedik. Umarım 1-2 haftaya toparlar

Biri girse görürdük yalan söylemeyelim lütfen Refik Bey.

Reyisin yeni tema da daha mesaji yokmus. Anderlecht macinda cosacak, costuracak insallah.
Futbolunu özledik.

:sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit: Sneijder Başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt