#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagligim cok yerinde cok sükür, saglikli ve mantikli düsünebiliyorum :)
sneijder'in bugüne kadar sergiledigi performanstan memnunsan senin sorunun sato ;)

neyse bugün önemli bir galibiyet almisiz konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum :)

Geçen sene uzaya mi firlattilar seni?

Şu kazma dolu takımda herkes yalan gerçek sensin Wesley!! Bu adama laf eden başka spor dallarıyla ilgilensin bir zahmet!!

Futboldan birsey anlamadigini gösterdin herkese.

Nuri aylardir sakat kalan ve 2 sezondur formsuz olan Selçuk dan kat kat daha iyidir.

He 10 kisilik Arsenala karsi bir kaç iyi pas verdigi diye Hamit'i tercih edersen sana diyecegim birsey yok.

Bosu bosuna BvB ilk 11de onca maç forma giymedi o.

4-4-2li Nuri-Melo, veya Nuri-Cemal ve önde Burak-Balotelli ikilisiyle çok daha güçlü takima sahip olabilirdik.
Sen gidi futbol profesörü seni..

Nuri dortmund'da oynadı dıye müthiş futbolcu hemen.. Aslında hiç bir özelliği olmayan düz bir oyuncudur.

Öyle büyük takımda oynadı diye adam olunuyorsa, Hamit Bayern'de Real'de oynadı. O zaman en büyük futbolcu o.

Nuri dortmund'da oynadı dıye müthiş futbolcu hemen.. Aslında hiç bir özelliği olmayan düz bir oyuncudur.

Öyle büyük takımda oynadı diye adam olunuyorsa, Hamit Bayern'de Real'de oynadı. O zaman en büyük futbolcu o.

Nuri müthiş futbolcu değil öyle demiyor kimse ama şampiyon oldukları sezon adamların key playerı gibiydi. Ayrıca yoldan geçeni Real Madrid'e almıyorlar belli bi potansiyeli göstermiş demek ki oraya gidebilmiş. Şu an formsuz olabilir. Ama Selçuk mu? ahahahha. Komiğin ötesinde bişey Selçuk süper ligdeki bile çoğu orta sahadan kötü ne Nuri'si uzaktan yakından alakaları yok.

Nuri müthiş futbolcu değil öyle demiyor kimse ama şampiyon oldukları sezon adamların key playerı gibiydi. Ayrıca yoldan geçeni Real Madrid'e almıyorlar belli bi potansiyeli göstermiş demek ki oraya gidebilmiş. Şu an formsuz olabilir. Ama Selçuk mu? ahahahha. Komiğin ötesinde bişey Selçuk süper ligdeki bile çoğu orta sahadan kötü ne Nuri'si uzaktan yakından alakaları yok.
Ya bırakın bı işleri, Nuri bizde olsa 3 maç sonra en az Selçuğa sövdüğümüz kadar söveriz. Adam bizim ligde yapamaz. Takım oyunu vardır, orda oynar orası ayrı. Ama bizim lig gibi yerlerde imkanı yok yani oynamasının, Nuri değil Xavi gelse böyle bi saçma ligde varlık gösteremez. Çünkü fizik olmadığı için bu tarz oyuncularda, anında yere düşerler. Al ver pas futbolunu da diğer futbolcular yapamaz, ne anladım o zaman o işten. En güzel örnek, al işte nuri milli takımda bi varlık gösteriyor mu? Hayır. Burda da aynısı olur.

Müthis degil ama en iyi yerli oyunculardan birisi.

Sistem için bizim için ideal oyuncu; yerli + balans getirebilecek oyuncu.

Sirf fazla gol veya assist vermiyor diye ''hiç bir özelligi olmayan düz bir oyuncu'' ilan mi ettin? O mantikla Modric Xavi ve Fernandinho da hiç bir özelligi olmayan düz bir oyuncu.

Yav he he

Ya bırakın bı işleri, Nuri bizde olsa 3 maç sonra en az Selçuğa sövdüğümüz kadar söveriz. Adam bizim ligde yapamaz. Takım oyunu vardır, orda oynar orası ayrı. Ama bizim lig gibi yerlerde imkanı yok yani oynamasının, Nuri değil Xavi gelse böyle bi saçma ligde varlık gösteremez. Çünkü fizik olmadığı için bu tarz oyuncularda, anında yere düşerler. Al ver pas futbolunu da diğer futbolcular yapamaz, ne anladım o zaman o işten. En güzel örnek, al işte nuri milli takımda bi varlık gösteriyor mu? Hayır. Burda da aynısı olur.

Hamit ve Selçuk'un daha iyi fizigi var mi?
Fizik olmadigi için bunlar aninda düserler ise Sneijder nasil o kadar iyi oynayabiliyor bizim Ligde?

yav he he he

Golden sonraki sevinci görülmeye değerdi sanki takım kendine geliyor çok mutlu ettiler beni

Dostum anlayamıyorsun yine sen. Nuri u-19, u-17 kupalarında turnuvanın en değerli oyuncularından biriydi. Brezilya'ya finalde kaybettiğmiz turnuva vardı o turnuvanın en değerli 2.oyuncusuydu. Her zaman çok potansiyelli bi adamdı beklenti de büyüktü kendisinden. Selçuk İnan'ın 25 yaşına kadar geldiği en büyük takım Trabzon. Nuri 26 yaşında B.Dortmund'la şampiyonluk yaşadı en iyi oyuncusuyken Madrid'e transfer oldu geri geldi tekrar oynamaya başlayacak. Arada aşırı potansiyel farkı var uzaktan yakından alakaları yok ikisinin. Milli takımda oynamaması Terim yüzünden şu an Türk olarak en formda adam H.Çalhanoğlu Arda ile beraber oynatmıyor adam görüyorsun. Selçuk berbatken ısrarla 11 oynatıyor. Bizde de Bruma kadroya giremiyor Yasin- Olcan oynuyor şimdi Bruma'dan iyiler mi diyelim? Teknik seçimler bunlar Bruma ikisini toplayıp 10'a çarpacak kalibrede normalde. Milli takımda varlık göstermesi için önce oynaması gerek. Ama sen Xavi gelse iş yapamaz kafasındaysan bunları boşa yazdım zaten. Xavi tek pasla 20 oyuncuyu oyundan düşürebilen bi adamdı son 1 seneye kadar.

Sneijder'i tartışmak şu an yapılabilecek en mantıksız şey, hiç öyle teknik taktik diziliş sistem falan katmaya gerek yok.

Hamit ve Selçuk'un daha iyi fizigi var mi?
Fizik olmadigi için bunlar aninda düserler ise Sneijder nasil o kadar iyi oynayabiliyor bizim Ligde?

yav he he he
Geldikten sonra onlar kadar bile fiziği olmayacağı aşikar. Olay tamamen yerli-yabancı futbolcu kafasıyla alakalı. Şu an fiziği Selçuk'dan iyi olabilir, geldikten bir süre en fazla Selçuk kadar fizik olacak. Ondan sonra söv babam söv.

Su adama laf ediyorsunuz ya en son carpilacaksiniz herhalde.

Ben het seferinde yazmaktan illet ettim ama hala cirpinanlar var.
Tek oyunculu donem artik gecmiste kaldi.

Sizin yillarca alex diye agladiginiz adamin yaptigi 2 sey vardi kendini yere atmak duran toplari kullanmak. Ama gel gor ki sneijderi begenmiyorsunuz.
Adam daha napsin her mac defansa gelip top cikariyor pres yapiyor surekli forveti! Pozisyona sokmaya calisiyor. Skora'da katki yapiyor ama gel gor ki sneijder size yetiyor mu begeniyor musunuz. Ben begeniyorum 2 haftada bir gol atip asist yapsa sampiyon oluruz zaten bunu birde boyle dusunun. Bizim 2yildir yaptigimiz en buyuk hata sneijdere gore takim.kuracagina sneijderi takima gore oynatmaya calisiyoruz.
Yavas adamlar dolu oldugu icin adam ayak uyduramiyor biz zorla selcuk gibi yavas olsun istiyoruz. Sonra niye gol atamiyoruz yha. Ne istedigini bilmeyen cok taraftar var.

Bu başlığın konusu değil ama takıma şuanki Selçuk kadar bile katkı veremeyecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum, isim önemli değil biraz kalburüstü olsa yeterli.

Su adama laf ediyorsunuz ya en son carpilacaksiniz herhalde.

Ben het seferinde yazmaktan illet ettim ama hala cirpinanlar var.
Tek oyunculu donem artik gecmiste kaldi.

Sizin yillarca alex diye agladiginiz adamin yaptigi 2 sey vardi kendini yere atmak duran toplari kullanmak. Ama gel gor ki sneijderi begenmiyorsunuz.
Adam daha napsin her mac defansa gelip top cikariyor pres yapiyor surekli forveti! Pozisyona sokmaya calisiyor. Skora'da katki yapiyor ama gel gor ki sneijder size yetiyor mu begeniyor musunuz. Ben begeniyorum 2 haftada bir gol atip asist yapsa sampiyon oluruz zaten bunu birde boyle dusunun. Bizim 2yildir yaptigimiz en buyuk hata sneijdere gore takim.kuracagina sneijderi takima gore oynatmaya calisiyoruz.
Yavas adamlar dolu oldugu icin adam ayak uyduramiyor biz zorla selcuk gibi yavas olsun istiyoruz. Sonra niye gol atamiyoruz yha. Ne istedigini bilmeyen cok taraftar var.

Yahu adam geçen sene kariyer rekoru kırıyor istatistik olarak, bizim açımızdan final denebilecek maçların hemen hepsine sahneye çıkmış ama adam gelmiş bizdeki performansından memnun değilim diyor, suç bizde ciddiye alıyoruz :D

Dostum anlayamıyorsun yine sen. Nuri u-19, u-17 kupalarında turnuvanın en değerli oyuncularından biriydi. Brezilya'ya finalde kaybettiğmiz turnuva vardı o turnuvanın en değerli 2.oyuncusuydu. Her zaman çok potansiyelli bi adamdı beklenti de büyüktü kendisinden. Selçuk İnan'ın 25 yaşına kadar geldiği en büyük takım Trabzon. Nuri 26 yaşında B.Dortmund'la şampiyonluk yaşadı en iyi oyuncusuyken Madrid'e transfer oldu geri geldi tekrar oynamaya başlayacak. Arada aşırı potansiyel farkı var uzaktan yakından alakaları yok ikisinin. Milli takımda oynamaması Terim yüzünden şu an Türk olarak en formda adam H.Çalhanoğlu Arda ile beraber oynatmıyor adam görüyorsun. Selçuk berbatken ısrarla 11 oynatıyor. Bizde de Bruma kadroya giremiyor Yasin- Olcan oynuyor şimdi Bruma'dan iyiler mi diyelim? Teknik seçimler bunlar Bruma ikisini toplayıp 10'a çarpacak kalibrede normalde. Milli takımda varlık göstermesi için önce oynaması gerek. Ama sen Xavi gelse iş yapamaz kafasındaysan bunları boşa yazdım zaten. Xavi tek pasla 20 oyuncuyu oyundan düşürebilen bi adamdı son 1 seneye kadar.

Xavi gelse çok fazla iş yapamaz çünkü zaten Xavi artık yaşlandı, Barca'da bile oynamıyor. Burayı hiç sallamaz. Büyük takımdan daha küçük takıma gidince böyle olur çoğu zaman. Al işte Mesut Real'den Arsenal'e geldi, adam sallamıyor orayı.

Nuri benim için sıradan bir oyuncudur, açıkçası milli takımda olsa da olur olmasada olur. Galatasaray'a mümkünse hiç gelmesin. Ama olurda birgün gelirse şuan Selçuk'a olanların aynısı ona da olur. Keşke yabancı sınırı olmasa da bu adamlara mahkum kalmasak, lakin yabancı sınırı olan ortamda bile Nuri fark yaratacak bir oyuncu değil. Mevkileri birebir aynı olmasa bile Gökhan İnler Türkiye'de çok daha faydalı olur mesela.

Her neyse Sneijder başlığını boşa baltalamanın lüzümü yok.

Geldikten sonra onlar kadar bile fiziği olmayacağı aşikar. Olay tamamen yerli-yabancı futbolcu kafasıyla alakalı. Şu an fiziği Selçuk'dan iyi olabilir, geldikten bir süre en fazla Selçuk kadar fizik olacak. Ondan sonra söv babam söv.

Bence bu fizik olayi fazla abartiyorsun kardes.

Bazen sneijder diye acaba kimi izliyolar diye dusunmuyor degilim.
Tamam kabul dk sonrasi 1-2 mac sneijder yok gibiydi. Ama bu adam yoklari oynuyorken bile daha berbat adamlar vardi hep. En kotu hali takimdaki oyunculardan bir level ustte iste daha neyi ustaliyoruz ki.
Ha sabah gelip bayen macini izleyip hadi dunya starlariyla dolu takiminizi izleyelim gozuyle maca bakiyorsalar zaten tam fail.

En caresiz haldeyken yolda 10 lira bulmak gibi bisey sneijdere sahip olmak az degerini bilelim

Sorgulamayın, itaat edin.. :ka21:

maçın büyük bölümünü dmc ve cm olarak geçirdi adam ne yapsın kaç metre alanda oynadı zaman zaman ileri çıkmaya çalıştı bu kadar geniş alanda sorumluluk alması koşup mücadele etmesi takdire şayandı ayrıca kabaha sneijder'de değil iki duvar pası yapmayı beceremeyen türk oyuncularda.

Forvet arkasi oynat diyoruz ya kanat oyuncusu, ya ön liberö oynuyor hoca sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt