#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi'nin en iyi oldugu dönemleri pek takip edemedim, o yüzden merakliyim.

Sneijder geldikten beri büyük maçlarin ustasi oldugunu herkese gösterdi, R. Madrid, Juventus, Fenerbahçe (3 maç, 3 gol), Kupa Final, vs. vs. gibi maçlarda G. Sarayimiz için gollerini atti.

Böyle devam ederse Efsane olabilir

Benim tam futbolu sevme yaşlarımda geldi :D

Diğer takımı tutan çocuklar bile onun gibi topa vurmaya çalışırdı daha dogrusu vurduğunda Hagi falan derdi :D

ama Haginin şansıda çok iyi oyuncularla oynamasıydı onu dahada değerli yaptı.

10 kişi kalan rakibe karşı doğru düzgün baskı bile kuramadık saçma sapan oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri ile dua etsin Prandelli Sneijder var bu takımda. 2. yarı baskılı oynadığımız hikaye, tam tersi ceza sahası içinde çakılı kalarak rakibin ekmeğine yağ sürdük.

Baskıyı kurduk ama hocanın saçma Umut tercihi sebep oldu buna , Dzemaili'yi çıkarınca rakipten dönen hiçbir topu alamadık,baskı da haliyle kurulmadı...

Ne zaman Emre girip orta saha üçlendi o zaman takım biraz top oynamaya başladı...

Oyundan Dzemaili değil Burak çıksaydı golü daha erken atardık...

izliyorum izliyorum gozlerimi alamiyorum bilader, nasil goller oyle yhaw

tarihte fb'yi tum takimin dumur oldugu bi macta tek basina cikip darma duman etmis baska tobcu oldu mu. resmen mali cikarip shlapp diye koydu masaya yahu, sakasi yok

cok buyuk topcusun arkadas cok. saygi ve deli bir sevgi ile egiliyom ne diyeyim bu gezegende sirtinda 10 yazanlarin ilahisin sen serefsizm

Bu adama göre kadro kurulsaydı şimdi daha başka bir oyun izlerdik. Umarım gerçekleşir zaten yeni sözleşme için hazır

İlk golü görünce Kewell'ın Bordeaux'a attığı gol geldi la aklıma :) Kewell'a nazire yaparca goller attı aslan bu akşam.Darısı diğer takımlara inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt