#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigim gibi, merakli oldugum için sordum.

Sneijder'in Hagi'yi geçme potansiyelle sahip oldugunu düsünüyorum, ama gelecekte ne olacagini bilmiyoruz tabii
Ben objektif bakamiyorum sana da hak veriyorum lise yıllarında duvarlara spreyle Hagi yaziyordum o bambaşka birsey di benim için ne Messi ne ronaldo ne ronaldinho ne de maradona I Love you Hagi !

33 yaşına kadar bizde oynar sonra Hollandaya döner herhalde ama hep kalsın ya seviyoruz seni be "Uçan Hollandalı"

Şerefsizler daha neler diyceksiniz bakalım.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1413668077870.webp
    uploadfromtaptalk1413668077870.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 119
Kilidi açıyor. Büyük maçlarda kalitesini gösteriyor. Efsane!

Emre ile cok iyi anlasiyor...gözümden kacmadi.

Xhemaili, Selcuk (Hamit) gibi adamlar yerine daha cevik ve teknik Furkan, Birhan ve Emre yi denemeyi tercih ederim

gitsin yerine batalla gelsin.

hadi size hayirli isler.

belki yeni arkadaslar bilmezler ama biz bu forumda bunu diyen adam bile gorduk. siz ne diyorsunuz arkadaslar ya.

Hagi'nin en iyi oldugu dönemleri pek takip edemedim, o yüzden merakliyim.

Sneijder geldikten beri büyük maçlarin ustasi oldugunu herkese gösterdi, R. Madrid, Juventus, Fenerbahçe (3 maç, 3 gol), Kupa Final, vs. vs. gibi maçlarda G. Sarayimiz için gollerini atti.

Böyle devam ederse Efsane olabilir

Hagi'ye mevkisinde şu anda Dünya'da yaklaşacak futbolcu bile yok Özil vs. var en iyi o mevkide Sneijder'de en iyi 5'te bence. Ama Hagi'nin kramponlarını taşıyabilir. Hagi'yi 90 dakika izle eski maçlardan ne demek istediğimi anlarsın ben Uefa finalini 90 dakika izlediğimde tekrar idrak edebildim. Hagi sahaya hükmediyordu resmen başka bişeydi. Dünya üzerinde böyle bi futbolcu yok şu anda. Başarıların vs. saymıyorum bile biliyorsundur zaten. İstatistikle alakalı değil bu sahaya yukarıdan emir verir gibi oynuyordu Hagi.

Sneijder geçen sezon olduğu gibi bu sezonda coşacak belli oldu. 6 maç 3 gol.

Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt