#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahaneleri, bir sağa bir sola yatırarak volkan'ın belini düzeltmiştir... Seviyoruz efenim :asd:

Ulan kac defa izledim golleri hala doyamiyorum izlemeye devam ediyorum. Arsivime ekleyecegim bu golleri :)

ALLAHINA KKURBAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Bir de bu adamı beğenmeyen beyin fukarası taraftarlarımız var. Size Selçuk-Burak-Veysel müstahak.

arkadaslar shu gollerin ii goruntulu {HD} gifleri mevcut ise rica ediyorum, thx in adv.

tumblr_ndnn9szUIY1qhzi0ro1_500.gif

Bir tane adam gibi forvetimiz olsa yoksa bu adama gerçekten yazık ediyoruz bundan öncede kanatimiz yoktu şimdi de forvet

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortasaha var kanad yok, kanad var forvet yok, forvet var defans yok, defans var kaleci yok

HEP BİŞEYLER EKSİK OLMAK ZORUNDA MI

1 TAKIM KURAMADINIZ BE 15 YILDIR

Fena halde Hagi'yi andırmaya başladı yaptıklarıyla.Ve Hagi'nin geldiği yaşdan 1 yaş daha ufak.Devam Wesley devam.

Seviyoruz ve sevmeye devam edecegiz #10 :heart:

sneijder üzerine takım kurmak lazım. bunun icinde evvela cok yönlü, rakip savunmaları dövecek kalite bir santrafor lazım.

4-2-3-1 oynamalıyız ve sneijder muhakkak 10 numarada oynamalı.

Ulan buraya yazmaya bile kıyamıyorum. O derece büyük insan. Ayrıca şu Volkan'ın nedir Sneijder'den çektiği :D Adamı hangi platformda görse boruyu döşüyor. :D

Hollanda Turkiye macinda da bekliyoruz bir boru :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Geçen sene attı zaten. Üstelik o dönem Türkiye'de baya eleştiriliyordu. Hatta bu forumda, Sneijder oynarsa Türkiye kazanır diye alay edenler olmuştu. Sağlam kapak takmıştı reis. :)

Gel gömelim tarihe desem seni sığmazsın!! WESLEYYY SNEIJDEERR!!

Biz iyiyken kötü durumdaki şikecilere bile kaybetmişizdir çoğu maçta. Bunu değiştiren adamdır Wesley. En kötü halimizle yendik cikcikleri. Çok büyük adam vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt