#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine tek gol umudumsun Wesley. Hadi bir bayram daha yaşat bize. Sen at biz kazanalım, sen gül biz de gülelim.. Efsanesin.

Sen bu takımdan fazlasını hakediyorsun, git kurtar kendini.

not: takım derken kadro

Son düzenleme:
Devre arasında döv şu çapsız italyanı.

Alp Yalman:"Sneijder diğerleri gibi kıymetli bir oyuncu. Ancak mevcut mukavelesi olduğunu bile bilmiyorum. Bilmek zorunda değilim. Bakarız"

yeni gelen hoca sneijderin etrafında kurmalı takımı.bunla ilgili bi konu da açılmalı diye düşünüyorum.adam daha 30 yaşında la..
koray günter,bruma,sinan gümüş,emre çolak artık sneijderli kadroda olmalı.

Son düzenleme:
Avrupada drogbasız etkinliği düşüyor anlaşabileceği adam yok takımda bu sene ondan ligde iyiyken cl de ortalama oynuyor

böyle bir adam var takımda ama ne onu anlayacak teknik adam nede futbolcu var en çok üzüldüğüm konu bu :(

tumblr_ndvdwxUlI61s87ddmo1_1280.jpg

Malesef ocak ayına kadar kaynak yaratılmazsa Sneijder,Muslera, Semih gibi para eden isimler satılacaktır..

Adam o kadar caresiz ki!

Bir Tarik bir Bruma ya atarlaniyor!

Anla iste Sneijder sen bu takimin süperstar'isin, kimse senin futbol dilinde konusamaz bu takimda. Ya bunlarla oynayacan ya gidecen ama böyle kibirli davranislar hos degil... Ama onu anlamamak da mümkün degil, o kadar kötü bir kadro var ki etrafinda...

Mancini döneminde coşuyordu goller atıyordu.Şimdi Prandelli geldi Sneijderi öldürüyor.

Ben bir yıldız olarak gelip de bu kadar istekli arzulu sorumluluk sahibi
Bu kadar kulübe birşeyler kazandırmak isteyen çok fazla futbolcu görmedim bu ülkede.

Adam yırtınıyor resmen ama etrafı o kadar yeteneksizlerle dolu ki çaresiz kalıyor.

Ne bir kaprisi var ne sakatlıgı parasının hakkınıda sonuna kadar veriyor..

Gerçekten üzülüyorum bize çok şey Katacak Bir HAGİ olmasada en az onun kadar etki yapacak 10 numaramızı bulduk ama yanına futbolcu koyamadık...

Bazen düşünüyorum şu adam şu kadrosuyla Beşiktaş ve Bilic in elinde olsaydı Sosanın yerine o Beşiktaşı ucururdu. Takıma attıgından çok +20 asist getirirdi.

Adamların harika bir koçu çok yetenekli oyuncuları var. 2 tane gerçekten kanat oyuncuları var Harika bir Demba ba gibi golcüleri var. Bir tek besleyecek 10 numaraları yok..

iyi ki onlara gitmemiş.iyi ki..

böyle bir yıldızın tarihimizin en dandik kadrolarından birine denk gelmesi gerçekten büyük talihsizlik yaş olarak da daha genç sayılır rahat 3 yıl hizmet verir 2 senesini boşa harcadık umarım kalan 3 yılını boşa harcamayacak bir teknik adam ve onun dilinden anlayan futbolcular buluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt