#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maçı çok istedi ama malesef rezil bi takımda oynuyodu ve şanssız da bi maç oynadı..İngiliz yorumcunun Arsenal maçında dediği gibi ne işi var bu takımda diyesi geliyo insanın

Burak ile Selcuka dalacagi günü bekliyorum. Ya Melo ya Muslera ya da Sneijder bir gün acayip kötü kafalarini kiracak kankilerin.

milliyetteki sneijder haberi doğruysa, sneijder oynamak istememiş. 3 günlük kampa karşı çıkmış, kaptanlığın kendisine verilmesini istemiş vs vs. doğrumudur değilmidir bilemeyiz ama bu akşamki maçta belli olur

milliyetteki sneijder haberi doğruysa, sneijder oynamak istememiş. 3 günlük kampa karşı çıkmış, kaptanlığın kendisine verilmesini istemiş vs vs. doğrumudur değilmidir bilemeyiz ama bu akşamki maçta belli olur

kötü olan bir Galatasaray görmek isteyen çok insanlar var bu ülkede, onun için bu türlü haberleri çabuk inanmayin.

kötü olan bir Galatasaray görmek isteyen çok insanlar var bu ülkede, onun için bu türlü haberleri çabuk inanmayin.
Bende öyle dedim ama amk ilk 11 i açıkladı ve wesley yok ki son haftalarda 11 i doğru biliyor adamlar demek ki birşeyler var malesef

Sneijder in kaptanlik konusunda vermis oldugu tepki cok yerinde ve dogrudur, malum kaptanlik yapan suanda sadece kendisidir. (eger haberler dogruysa, sanmiyorum gerci)

malesef haberler doğru gibi. demek ki takımda problem melo ve sneijdermış!!!!:mad:. bu akşam selçuk ve buraksız 11 beklerken gördüğümüz şeye bak.

E tabii yani kaptanligin Selcuk gibi bir capsizin yapmasindan rahatsiz oluyor kim rahatsiz olmaz ki. Selcuk kim lan?
Yerli cetesi önce Drogba'yi yedi simdi de Sneijder'i yicekler. Dünya yildizlari nasil mundar edilir dersini veriyoruz resmen.

Nefret ediyorum yerli futbolculardan hepsinden. Bi kaptanlik alamiyorlar lan su Selcuk'tan resmen hegemonya kurmus herifler

melo,sneijder ve muslera yı taraftar herzaman koruyup bağrına basmalıdır. sen takma kafana sneijder, bu yerli lobisini de prandelliyi de bu taraftar yollatmasını bilir

Sir Abdürrahim Başkan devre arasında mutlaka yollar bunu.

Bu prandelli capsiz diyor butun taraftar yonetim destek veriyor.Ulan taraftarin takimi olun azicik be

Tabii agzini açacak, bu kadar rezil, kendini b.k zanneden 2 oyuncular arasinda her hafta futbol oynamak zorunda kaliyor, sonra da takim yenilince bu 2 oyuncularda utanmadan sorumluluktan kaçiyor. Selçuk/Burak degil Sneijder'i satarsalar takimin içine etmis olacaklar bizim entelektüel ihtiyar yönetimiz.

benim kafamda şöyle bir algı oluştu:burak ve selçuğun başını çektiği yerliler wesleyi harcamaya çalışıyor. baba filminde şöyle bir replik vardı;

Eğer oğlumun başına bir kaza gelirse veya bir polis onu vurursa ya da kendisini hücresinde asarsa, hatta kafasına yıldırım bile düşse bu salondaki bazı kişileri suçlarım. Ve o zaman affetmem

sneijder kendi isteğiyle oynamasa bile kafalar karışacak, burak ve selçuğun bu algıyı kırması gerek.

Bu maçta olupta burak ve selcugu isliklamayana yazıklar olsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten fazlaydı bize. Gitsin kurtulsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt