#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray dün akşam Kasımpaşa'yı 2-1 yendi ve rahat bir nefes aldı. Ancak gecenin en çok konuşulan olayı, Wesley Sneijder'in yedek kalmasıydı. Hollandalı yıldız, karşılaşmanın ardından patladı. Menacerine olay yaratacak şeyler söyledi. İşte Sneijder'in isyanı:

'Verilen sözler tutulmadı'

"Ben dünya yıldızıyım, 2 kez Dünya Kupası finali oynadım. Bu muameleyi hak etmiyorum. Bana dürüst davranmayıp arkamdan konuşanları ayıplıyorum. Bana 6 ay önce kaptanlığı söz verdiler. Beni 10 numara oynatacak, takıma hücum sistemini uygulatacak bir hocanın geleceğini söylediler. Yeni yıldızların alınacağına dair sözler verdiler. Hiçbiri olmadı. Kaptanlığımı Melo engelledi. Çünkü benim ondan daha popüler olmamı istemiyordu. Saha içinde ve dışında Melo ile herhangi bir sorunum yok. Ancak kimin bu takım için daha faydalı olduğuna iyi bakmak lazım."

'Hoca benden kaçtı'

"Geçen hafta idmanlarda yedek takımda oynadım. 2 gün üst üste böyle olunca hocayla görüşmek istedim. Benimle konuşmaktan kaçındı, cevap bile veremedi. Herkesin herkese saygısı olması lazım. Takımın kampa gireceğini 1 gün önce SMS ile öğreniyorum. Böyle bir kurumsal anlayış olmaz. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum ama sanki böyle davranarak beni bu takımdan ayırmak istiyorlar... Hakkım olan parayı istediğim için beni yedek bıraktırdılar. Tekrarlıyorum, benden kurtulmak istiyorlarsa gereken tüm anlayışı gösteririm. Fakat bunu benim yüzüme söylesinler ve arkamdan iş çevirmesinler."

Albayrak istedi iddiası

Sneijder'in yedek kalmasının ardından önemli bir iddia ortaya atıldı. Abdurrahim Albayrak'ın Prandelli ile konuşarak, "Başarı için yerli oyuncuları kazanmamız lazım. Bunun için yabancıların yerine yerlilere daha çok şans verirsen iyi olur" dediği öne sürüldü. Bunun üzerine Prandelli'nin Sneijder'i kulübede oturtup, ilk 11'de 3 yabancıyı oynattığı iddia edildi.

(Fanatik)

Bu takımda kaptanlığı hak eden 2 kişiden biridir Sneijder. istemişse doğru bir talepte bulunmuş. Söz verilmesine rağmen verilen söz tutulmamışsa ayıp edilmiştir. Kaptanlık lider vasfına sahip oyunculara verilir. Sneijder Lider oyuncu tanımına fazlasıyla uyuyor.

Kimse kusura bakmasın bu işin altında albayrak denen türk oyuncu yalakası var herif hala 80 yıllardaki futbol düzeninde kalmış ayıptır yhu bu kadar oyuncu endeksli takım olmaz ki YAZIKLAR OLSUN HEPSİNE !

Senin gibi akıllı renkdaslarimi görünce mutlu oluyorum, alayı keko çünkü. Aynen dediğin gibi sneijder aleyhine bir karalama operasyonu başlar ve keko taraftarlar manipüle edilir. Sonuç olarak da sneijder devre arasında yollanir.
Dün dedik ve haberler başladı.

Ali Dürüst nerede ya?Albayrak'a mı bıraktılar koca takımı.Ali Dürüst akil adamdır,Prandeli'yi kovar takım biraz adam olur dedik de hersey tersine gitti bir haftada.Hoca kaldı,Sabri döndü,Sneijder takımdan uzaklaştırılmaya çalışıyor.Nereden geldi yine bu Albayrak denen adam ya.

Aslan Statistic@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce
Sneijder'in menajeri Albers.Aysal bize atak futbol oynamak istediğini söyledi ama İtalyan teknik direktör aldı ilk Mancini şimdi Prandelli.

Aslan Statistic@AslanStatistic 2 dk.2 dakika önce
Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Sneijder, Galatasaray'da antrenör, teknik direktör olarak ileride de görev yapmak istiyor."

Aslan Statistic@AslanStatistic 51 sn.52 saniye önce
Guido Albers:"Sneijder'in Melo ile problemi yok ama Prandelli, Melo ile geçmişte çalıştı. Sneijder ve Melo arasında Sneijder'i seçemiyor"

Aslan Statistic@AslanStatistic 1 dk.1 dakika önce
Guido Albers:"Sneijder'in bir gün Beşiktaş yada Fenerbahçe de oynaması söz konusu değil."

Ulan yerli-yabancı çatışmasını biliyorduk da yabancılarda mı kendi arasında bölünmüş?Bizans gibiyiz valla.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, başarılı oyuncunun Kasımpaşa maçında ilk 11'e alınmamasının ardından konuyla ilgili Bugün TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı
Albers, "İstanbul'a 2 kez geldim ve Ünal Aysal ile 3 defa görüştüm. Asıl konumuz Wesley Sneijder'in kontratını 3 yıl uzatmak içindi. Aysal, Sneijder'e sözleşmesinin uzatılmasını yeni sezonda Galatasaray'ın kaptanlığını, yeni bir teknik direktör baktıklarını söylerken, 'Senin de görüşünü alacağım çünkü bizim için önemli' dedi. Ayrıca uluslararsı bir tecrübesi olan teknik direktör bulacağını ve Galatasaray'ın atak futbol oynayacağını ve Sneijder'in ilk 10'da olan bir futbolcu olacağının sözünü vermişti." dedi.

Sarı-kırmızılıların Cesare Prandelli kararını eleştiren menajer,"Galatasaray atak futbol oynamak istiyor ama İtalyan teknik direktör alıyorsun. Sneijder ile görüşmesinde Avrupa futbolu oynatacak bir teknik direktör sözü verdi ama ilk Mancini, sonra ise Prandelli göreve geldi. Sneijder, Galatasaray'da antrenör, teknik direktör olarak ileride de görev yapmak istiyor." sözlerini kullandı
Felipe Melo ile Sneijder arasındaki kriz iddialarını da yanıtlayan Albaers,"Wesley Sneijder'in Melo ile problemi yok ama tek gerçek var ki Prandelli, Melo ile geçmişte birlikte çalıştı. Prandelli, Sneijder ve Melo arasında Sneijder'i seçemiyor" açıklamasını yaptı.

Sneijder'in Beşiktaş ya da Fenerbahçe'de oynayıp oynamaması hakkında ise, "Asla" yorumunda bulundu.

BUGUN TV

Kaptanlığı istiyorsa saçmalamış, yönetim de söz vererek tüy dikmiş.
Peki neden sacmalamis, bi aciklik getirirmisin? Galiba Sneijder den once baskalari var bunu hakeden (ve en onemlisi, kaptanligi yapabilen, gercek lider) bir algi yarattin bana..

Yine 'Kurumsal' ın marifeti olduğu anlaşılıyor, adam herkese mavi boncuk dağıtmış...Sneijder ın kazancını kıskanan Selçuk- Burak ın sözleşmelerine zam yapıp uzatma, bunu baz alan Sneijder a zam ve uzatma sözü, ayrıca kaptanlık sözü...Bol kepçe vaadler, sanki cebinden ödeyecekti!...Zaten üst limitte kazanan S-B ın 2 yıl daha devam eden sözleşmelerini zamlı uzatmanın mantığını kimse açıklayamaz...Benzer şekilde 2016 ya kadar sözleşmesi devam eden Sneijder ın talebine olumlu karşılamasınında...Sneijder yıllık 3.2 ye imza atarken ciddi bir rakam da imza parası aldı; yani yıllık ücreti aslında 3.2 den çok daha fazla, 4.5 m u buluyor...Sözleşmesini tamamlar, iki taraf isterse de yenilenir, 32 yaşından sonra kim bu paraları verecek de nereye gidecek?...Bunları Sneijder eleştirisi olarak almayın; Aysal ın hatalı tutumlarının, gittikten sonra da zarar vermeye devam ettiğine dikkat çekiyorum sadece...Benzer sorunları daha önce yaşayan FB, yıllık 1.4 m a düşen kazancına isyan noktasına gelen Sow a taviz vermiyor, adamın yaptıklarına bak...

Bi Kulübü dogru dürüst yöneten yöneticiler yok bu ülke de ya... kim bilir kaç milyon dolar vasat ve overrated oyunculara harcadik, sonra da takimdaki nadir iyi oyunculari kesip o vasat oyuncular oynasin diye oynatiyoruz. Sneijder belki de son 10 senenin en iyi transferiydi ama yeni yönetim b.k gibi kullanmak istiyor, 12m euroluk Bruma yetenegimizin özgüveni de bitirdiler büyük ihtimalle.

Simdi de o vasat oyuncular dolayi (mahsum Aysal baskanimiz sagolsun) kulübün maddi durumu b.k. duruma geldi.

yönetimin Sneijder'i satma planlari varsa hiç sasirmam.

Ama Sneijder'i madem satmak istiyorsalar, ADAM gibi söyleyin. Böyle çirkin, sinsi bir sekilde onu takimdan çikartip satarsaniz bu Kulübe laik yönetici degilsiniz.

Peki neden sacmalamis, bi aciklik getirirmisin? Galiba Sneijder den once baskalari var bunu hakeden (ve en onemlisi, kaptanligi yapabilen, gercek lider) bir algi yarattin bana..

Madrid'e, Barca'da, Arsenal'da niye olmuyorsa o yüzden olmaz.Sabri, Selçuk giderse o zaman Sneijder 1. kaptan olur.Mahalle kulübü müyüz 1 senede kaptan olunsun.

Girdikten sonra katkısı pek olmadı sanki
maxresdefault.jpg

Madrid'e, Barca'da, Arsenal'da niye olmuyorsa o yüzden olmaz.Sabri, Selçuk giderse o zaman Sneijder 1. kaptan olur.Mahalle kulübü müyüz 1 senede kaptan olunsun.

Kaptanlik sadece tecrübeyle degil, karakterli birisi olmali
Sneijder takim için oynayan, sorumluluktan kaçmayan birisi.

Vasat Sabri ve sorumluluktan kaçan Selçuktan tercih edilmesi gereken birisi.

öyle sacma salak bir mantik mi olur yahu
urfali da hemen kaptan olmustu bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt