#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wesley muslera hariç herkesin ücretinde indirime gideceksin beğenmeyeni yollayacaksın isterlerse fenere beşiktaşa gidebilirler beğenmiyorsa gidecekler listesine meloyuda ekleyebilirim 1. kaptan wesley 2. kaptan muslera olsun.

İdmanı terk etmiş diyorlar. Asli var mi?

Ne yazık ki, Sneijder devre arası satılacaktır. Durum onu gösteriyor.

Üst düzey kulüpler de bu kadar kısa sürede 1. kaptanlığa yükselen biri söyle tamam haklısın deyicem, ben hatırlamıyorum çünkü
Manchester City de Tevez hemen 1. kaptan olmustu, sonra Mancini ile sorunlar yasadi ve Kompany 1. kaptan secildi.

Thiago Silva PSG e transfer olur olmaz 1. kaptan yapildi.

Ilk aklima gelenler bu 2si buyuk kulublerden. Elbette daha kucuk takimlarda da olmustur ama buyuk takim deyince bu 2 ornegi verebilirim. Diger buyuk takimlarda hep yillardan beri oynayan oyuncular mevcut ve bazilari da kaptanlik yapabilecek meziyetlere sahipler, o yuzden onlarda boyle kaptan kim olmali diye sorun olmuyor genelde. Ama bizde bu sorun var cunku Turk oyuncularimiz (Hamit Altintop haric) kaptanligi beceremiyor gozuktugu gibi.

Her sevdigimiz oyuncuyu zorla göndermek istiyorlar. Nedir bu cektigimiz. Daha hala Türkiye olayin farkinda degil. Wesley Sneijder türkiye liginde, Galatasaray'da forma giyiyor. Altini ciziyorum; WESLEY SNEIJDER

sneijderi alıyorsun yanında oynayan en iyi adam umut bulut, gelin itiraf edelim beyler biz sneijderi harcadık

?....

Küfür yasak değil miydi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
ca6d0adb7c821b7d92ebba96cf4b222d.jpg

Şu takıma kaptanlık yapabilecek tek futbolcu. Onu da harcayıp elimizden kaçırmanın eşiğine geldik. Neymiş efendim Ünal Aysal'ın verdiği sözleri unutsunmuş. Bu tür bir konuşma olduysa tam anlamıyla skandal. Emekliliği gelmiş Selçuk mu bu takıma kaptanlık edecek yani? Yoksa daha kendine hayrı olmayan Hamit mi?

Sneijder kaptan olursa türkler adamın ayağını kaydırır aga

Bence zaten şimdi bile elinden geleni yapıyor bizim süperstar bozuntuları.

I am the one who knocks!

baya belli yoksa Burak pas atmadigi icin oda güzel göstererek pas atmadi. Selcuk ilk 6 ay wesleye inatla pas atmiyordu, top kaybetmek bile daha güzeldi. Simdi zorunla veriyor cünkü önde baska bos alana kacan baska oyuncu yok diye, yoksa istatikleri hepsi geriye adamin yada burak a atiyim derken top kaybi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt