#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki şeye üzülüyorum. Birincisi bu adamı doğru yerinde oynatmadığımıza. Ikincisi de önünde kazma Burakın oynamasına.

I am the one who knocks!

Bilmiyorum galiba cocuklugunda büyük bir suc yapti, yoksa BUrak belasi baska bir türlü anlatilmaz. Yada kollektiv olarak bizim günahmiz :D

Koy bu adamı forvet arkasına yanlara da iki tane hızlı kanat akıp gitsin takım.

Bana hep Hagiyi anlattılar, ben de çocuklarıma seni anlatacağım reis

Bilmiyorum galiba cocuklugunda büyük bir suc yapti, yoksa BUrak belasi baska bir türlü anlatilmaz. Yada kollektiv olarak bizim günahmiz :D

Aynen öyle bu adam ne yapti da bunu hak etti. Yazik günah vallah. Ben yerinde olsam coktan Buraka tekme tokat dalmistim. Adam gecen sezon o kadar asistini yedi ki inanilir gibi degil.

Koy bu adamı forvet arkasına yanlara da iki tane hızlı kanat akıp gitsin takım.

İşte tam da asıl sorun bu.. 2 kanat önüne bir forvet 20-30 milyon euro. Bu oyuncuları da bizim yönetim almaz, dövünüp dururuz aylarca... Sneijder yanında olcan/bruma/yasin/hamit onünde burak/umut la olacak iş değil...

En iyi oyuncumuz,canımız,kanımız Sneijder için her gün ''acaba gidecek mi ?'' diye tartışıyoruz.

Rezillik.
Bunu bize kim yaşatıyorsa Allah onların belasını versin.

Kanada falan gerek yok, düzgün bir forvet ve Bruma Olcan oynasın yeterli.

beyni az biraz calisan forvet bile olsa wes asist krali olur

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Selcuk yerine Hamit, Burak yerine gercek Forvet isterse Gekas olsun, bu takim Ronaldo alinmis gibi calisir.

Sneijder'i satmak gibi bir sacmalik yapmaz yonetim, cunku Sneijder satildigi anda kendileri seve seve istifa edicektir.

Sneijder sistemsiz takımdada iş yapar kim çıkarıyor bunları ya adamın kendisi zaten başlı başına bi sistem

sneijderi sattıkları gün yöneticiler taraftara deger verene kadar futbolla ilisigimi kesecegim

biz kazma topcu istemiyoruz,sneijder gibi adamlar 20 senede bir geliyor

hagiden sonra yıllarca onun gibi birini aradık bulmusken bu kadar kolay kaybetmek büyük salaklık

gerekirse zam yapın taraftar versin cebinden ama su adamı tutun takımda her ne pahasına olursa olsun

hamit gibi burak gibi adamlar senede 3 milyon alıyor,hamitten felan kurtulmaya bakın madem sıkıntıdayız

sneijdere dokunmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt