#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon basinda tek sorumluluk alan oyuncu Sneijder diyen Pdeli tek basina Sneijder'i yedek birakmaz/birakamaz.
Burda Apo denen trollun parmaklari var. Türk yalakasi herif. Yeteneksiz oyunculari kolla sen.
Kulüpte calisan Türklerin hemen hemen hepsi ters lan. Futbolcularda hepsi.

Prandelli'nin onunde buyuk bir sans var ne kadar berbat bir Teknik Direktor, ve kulupte kimsenin aslinda onu takmadigini kanitlamasi icin. Kesecek Sneijder'i ve bir kez daha kendini kanitlayacak.

Resmen yaninda ki futbol sorumlusu ne derse onu yapiyor. Koskoca G.Saray'i Fenerbahce gibi yonetiyorlar. Buna ses cikarmayanlara da helal olsun. Yillarca Aziz Yildirim ile dalga gecen taraftar simdi bizim Yildirimlari izliyor!!!

Sezon basinda tek sorumluluk alan oyuncu Sneijder diyen Pdeli tek basina Sneijder'i yedek birakmaz/birakamaz.
Burda Apo denen trollun parmaklari var. Türk yalakasi herif. Yeteneksiz oyunculari kolla sen.
Kulüpte calisan Türklerin hemen hemen hepsi ters lan. Futbolcularda hepsi.

Yok yok, ama Albayrak futbolculari cok seviyor, Florya'da olmali diyenlere gelsin bu kararlar.

Galatasaray HD ‏@GSarayHD 3 dk.3 dakika önce
O kadar leş formsuz futbolcu dururken sneijder'in maliyeti göze batıyor, mantığa bakar mısın ? siz takımı değil beyninizi küçültmüşsünüz.

Sneijder hem dünya yildizi hemde takimi benimsiyor. Adam i kaptan yapip takimi etrafina insa edeceklerine, adami yollamak icin her türlü oyuna giriyorlar! Sizlerin basina da türlü türlü oyunlar gelsin!!

Burayı okuyacağını zannetmiyorum ama okursa da tek lafım var.

Git kendine fazla yazık etmeden.

Gerçekten tiksiniyorum bizim kulüpteki adamlardan. Elinde dünya yıldızı bir futbolcu var hemde en verimli yaşında, ama kulüpteki o mankafa yöneticiler ve yerli futbolcular güzelce bir olup kuyusunu kazıyorlar adamın.

Öyle bir algı yaratıyorlar ki sanki Sneijder 10 Milyon alıyormuş gibi, ki alsa bile sonuna kadar helâli hoş olsun.

Adam nasıl çırpınıyor takımı benimsiyor. Ama bizim o mankafa, gerizekalı, eski kafalı, cahil insanlarımız ve futbolcularımız var ya adama tahammül edemiyor.

Türk insanı böyledir öne çıkan birini aşağıya çekmek için elinden ne gelirse yapar ama kendisi çalışıp didinip onun seviyesine gelmek için bir gram bile özen göstermez.

Gerçekten tiksiniyorum bu beyin yapısından, sonunda beni de öyle bir noktaya getirdiler ki maçlara bakmayı istemiyorum bile artık.

Yöneticisinden tut,antrenörüne yerli futbolcularına kadar hepsi aynı pislik.

Bu neyin kafasıdır arkadaş, sen haftalardır değil yıllardır (!!!) kötü oynayan adamlara laf kondurma onları pohpohla bizim evladımız onlara sahip çıkalım de ama takımın açık ara en iyi futbolcusuna böyle bir tavır ortaya koy.

Bu nasıl bir düşünce şeklidir??

Lanet olsun ya o kankaları aldığımız güne. Keşke hiç bulaşmasaydık bu pisliklere.

Yetti arkadaş artık gerçekten yetti. Burama kadar geldi.

Sokayım böyle giden bu düzene.

I am the one who knocks!

Moderatör tarafında düzenlendi:
B3HtRPJCQAAR5Bb.png:large

Göz göre göre pisi pisine yollayacaklar lan adamı!!!

I am the one who knocks!

Gule gule buyuk adam. Bu taraftar seni unutmayacaktir.

Iyi bir takim ile iyi bir hoca ile Hagi gibi efsane olabilirdin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

madem satacaksınız kıvırmadan söyleyin her gün açıklama duymaktan bıktık. Satma gerekçelerinizide samimi şekilde söyleyin mümkünse komik fiyatada satmayın. Senelerdir bu durumlara alıştık zaten hiç değilse komik duruma düşmeyin.

sonra yerlilere sallayinca türk düsmani oluyoruz

lan sorun paraysa satın brumayı.
adamı oynatmıyoruz zaten hem kendini kurtarır hem bizi. sneijderime elleme !

Bu adamı yerli çöpler ve servişçi Abdürrahim satarsa ben Galatasaraylılığımı sonsuza dek askıya alırım...Bu rezil pislik lige sırf Galatasaray için katlanıyorum ben , giderim EPL-La Liga-Bundesliga izlerim futboldan keyif alırım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kulübü yabancilara satmak lazim, onlar en azindan gerçek profesyonel gibi yönetirler takimi, takimdaki yerli çeteyi temizleyecek insanlar lazim.

Ali Dürüst, A.Albayrak, Duygun vs. vs.le olmayacak bu is. Sanki takimdaki tüm sorunlar yabancilar baslatti gibi hava var, taraftar hakli bir sekilde yerlilere elestirince bu yöneticiler yerlilere sahip çikiyor. Böyle seyler Galatasaray gibi koskoca takimda olmaz, olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt