#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün gayet iyi ama şanssızdı yoksa oyun kurucu pozisyonunda bir hata görmedim şutları kötüydü kaleyi bulsa 3 gol yazmıştı

Sony Xperia

Arkadaş nasıl maç izliyorsunuz ya.Nasıl bir sistem anlayışınız var ki sneijder gibi bir adam sisteme uymuyor.Bugün de gayet iyi oynadı.Özellikle ilk yarı oyunun hızlanmasında,pas akıcılığının sağlanmasında hep sneijder vardı.O izlediğimiz güzel paslaşmalarda hep sneijder vardı.Sadece çektiği şutlar kötüydü.

Gayet güzel oynadı,çok iyi mücadele etti ve takımımızın ataklarını yönlendirdi.Sadece şutları kötüydü.Onu da ilerleyen maçlarda halleder reis.

Sneijder'i Galatasaray'ın üstünde görmemek futbol düsmanlıgımı oluyor. Senin gibi Sneijder'i takımın üstünde görenlerdir futbol düsmanı ve futbol cahili.

Senin gibi cahiller, Snejder gittiğinde Galatasaray'ın sonunun gelecegini düsünüyor. Galatasaray bir topcuya baglı olarak kurulmadıki bir topcu gittiginde bitsin.

psikolojik bunalimdasin gibi?

kimsenin sneijder'i gs'nin ustunde gordugu yok bu senin deluzyonun nasil edindiysen bilemeyecegim ama, sneijder niye gitsin ayriyetten cok istiosan gitmesini baska takim tut derim

manasiz ve fesat dolu postlarina son verebilirsin

kimsenin sneijder'i gs'nin ustunde gordugu yok bu senin deluzyonun nasil edindiysen bilemeyecegim ama, sneijder niye gitsin ayriyetten cok istiosan gitmesini baska takim tut derim

Var.

Sneijder >Türkiye

Mancini sadece Sneijder'ı oynattı zaten.

Gayet iyi oynadı dün attığı şutların biri gol olsaydı ağzınız sulanırdı.
Boş yorumlar.
Sneijder oynayınca bütün takım oynuyordu çünkü Mancini'nin zamanında takımı Sneijder'in üstüne oynatıyordu. Yani o oynayınca diğerleri de ister istemez bir şekilde oynuyordu.

Sneijder kötü oynamıyor zaten. Ama farklı bir şey de yapmıyor. Hamza Hocayla pek de etkili oynamayacaktır. Çünkü takımı 4-4-2 oynatıyor. Sneijder en son 4-4-2 oynadığı zaman takımın başında FT vardı ve o zaman da pek etkili değildi.

Sneijder efsane bir futbolcudur mükemmel bir futbol zekasına ve yeteneğine sahiptir onun ajaxtan beri takip ederim ve büyük fanıyımdır ancak arkdaşlarmız tartışma konusu yapmış büyüklüğünü ona ithafen diyorum ki hiç bir şahıs galatasaray adından büyük değildir olmazda.Bu takımda h.şükür m.oktay g.hagi gibi adamlarda oynamıştı ve hepsi en az sneijder kadar büyük futbolcuydu benim gözümde.

Ben Galatasaray hicbir oyuncuya baglı olmadıgı gibi Sneijder'ede baglı degil diyorum. Bunu deme amacım, Sneijder'in vazgecilmez oyuncumuz olarak görülmesi, yani Sneijder giderse takım biter havaları var, Sneijder vasat oynasa bile alkıslanıyor, haa alkıslansın ama sadece Sneijder degil, diğer cocuklarda alkıslansın.

Yerlileri en kücük hatasında as, Sneijder'e sonsuz kredi..

Melo 1.5 senedir yatıyor, kim tek kelime laf edebiliyor ?? Selcuk'ta yatıyor ama adama söylemedigimiz laf kalmadı, resmen yerin dibine sokup cıkardık.

Burak'ta Sneijder gibi bir forvet oyuncusu, zekaları kıyaslanamaz, sadece mevkii olarak söyledim. 1.5 senedir bir formsuzluk yasadı, belkide ileride yalnız kaldı, rakip savunmalarda 1 oyuncuyu tutmakta zorlanmadı. Sorguladık mı ? Hayır, Sonucta yerli, kötü oynuyorsa tek suclusu bu adamdır, soktuk yerin dibine

(burak-selcuk'un gidip yerlerine dinamo bir merkez ile komple bir santraforun gelmesini 1.5 seneden beri istiyorum orası ayrı)

Bak takımın saygı duyacagı adama bende saygı duyarım, takıma muazzam katkı sağlayan bir topcu mesela, Hagi böyle bir topcuydu, Babaydı, oynuyordu takımıda oynatıyordu, tüm topcular Hagi'nin ayagına bakıyordu. Kredisi sonsuz adam böyle olur.

Sneijder'de ben bir patlama göremedim kardesim. Hani kalitesini tartısmak futbola ihanettir ama ben kalitesini tartısmyorum, Sneijder bizde ne oynadıki vazgecilmezimiz olsun.

Iyi bir forvetle daha iyi olacak

bu sezon attığı 2 efsane gol hariç geçen sezon kadar iyi olmadığını düşünüyorum

Ben Galatasaray hicbir oyuncuya baglı olmadıgı gibi Sneijder'ede baglı degil diyorum. Bunu deme amacım, Sneijder'in vazgecilmez oyuncumuz olarak görülmesi, yani Sneijder giderse takım biter havaları var, Sneijder vasat oynasa bile alkıslanıyor, haa alkıslansın ama sadece Sneijder degil, diğer cocuklarda alkıslansın.

Melo 1.5 senedir yatıyor, kim tek kelime laf edebiliyor ?? Selcuk'ta yatıyor ama adama söylemedigimiz laf kalmadı, resmen yerin dibine sokup cıkardık.

Burak'ta Sneijder gibi bir forvet oyuncusu, zekaları kıyaslanamaz, sadece mevkii olarak söyledim. 1.5 senedir bir formsuzluk yasadı, belkide ileride yalnız kaldı, rakip savunmalarda 1 oyuncuyu tutmakta zorlanmadı. Sorguladık mı ? Hayır, Sonucta yerli, kötü oynuyorsa tek suclusu bu adamdır, soktuk yerin dibine

(burak-selcuk'un gidip yerlerine dinamo bir merkez ile komple bir santraforun gelmesini 1.5 seneden beri istiyorum orası ayrı)

Bak takımın saygı duyacagı adama bende saygı duyarım, takıma muazzam katkı sağlayan bir topcu mesela, Hagi böyle bir topcuydu, Babaydı, oynuyordu takımıda oynatıyordu, tüm topcular Hagi'nin ayagına bakıyordu. Kredisi sonsuz adam böyle olur.

Sneijder'de ben bir patlama göremedim kardesim. Hani kalitesini tartısmak futbola ihanettir ama ben kalitesini tartısmyorum, Sneijder bizde ne oynadıki vazgecilmezimiz olsun.

Adam 3-4 maçtır formsuz, 1.5 sene yatıyor oldu

Bu adamı çift forvet uğruna sola hapsedeceğiz diye çok korkuyorum. Burak-Umut 2 tane yetenek fakiri forvet fazla bu takıma. Biri yedek kulübsinde otursun

Bruma Sneijder E.Çolak
Burak(Umut)​

Bu adamı çift forvet uğruna sola hapsedeceğiz diye çok korkuyorum. Burak-Umut 2 tane yetenek fakiri forvet fazla bu takıma. Biri yedek kulübsinde otursun

Bruma Sneijder E.Çolak
Burak(Umut)​

Ayni korku bende de var ve böyle olacakta ne yazik ki.

Sneijder 2.5 sezon bizimle ve adama rahatlik tanimadik. Hala farkina varamiyoruz; Wesley Sneijder den bahsediyoruz. Bir iki yeteneksiz uguruna adamin yeteneklerini kIsItIlIyoruz.

KAHROLSUN TÜRK FUTBOL FELSEFESI!

sneijder dunyaca unlu bir futbolcu oldugu halde siradan topcularla bir tutmaya kalkiyorsun. PAS

en kucuk hatasinda mi?

o yerliler dedigin 2 senedir akil hastasi etti bizi, sneijder geldiginden beri en buyuk maclarda tek basina sirtladi sen bir aklini basina devsir bnc.

hic de degil, melo hususundaki postlarimi incelersen ettigim laflari gorebilirsin kaldi ki 1.5 senedir degil 2 aydir yatiyor.

Burak'ta Sneijder gibi bir forvet oyuncusu,

burak'ta degil, "burak da"

sneijder da forvet degil futbol tartistigim adami goruyon mu.

zekaları kıyaslanamaz, sadece mevkii olarak söyledim. 1.5 senedir bir formsuzluk yasadı, belkide ileride yalnız kaldı, rakip savunmalarda 1 oyuncuyu tutmakta zorlanmadı. Sorguladık mı ? Hayır, Sonucta yerli, kötü oynuyorsa tek suclusu bu adamdır, soktuk yerin dibine

sokarim.

iyi oynerken de gerekli ovguleri yapmisizdir, bizatihi de yapmisimdir.

sneijder hagi degil. yine de kredisi sonsuz, gerek kariyeri gerek profesyonelligi gerek de kulube kazandirdiklari olsun. sen bunu cekemiyorsan anten takmalisin

Sneijder'de ben bir patlama göremedim kardesim.

gozluk al

Hani kalitesini tartısmak futbola ihanettir ama ben kalitesini tartısmyorum, Sneijder bizde ne oynadıki vazgecilmezimiz olsun.

sana gore futbol oynamak 10 kisiyi calimlayip gol atmak oldugu icin sneijder'in ne oynadigini sana izah etsem de ne senin bunu anlayacak beyin gucun ne de benim bunu sana aciklayacak vaktim var.

fakat takima katildigindan beri yaptigi ve kazandirdigi herseyi gec, sadece fener maci icin 105 yillik galatasaray efsaneleri arasinda ilk 3'e girer kendi adima.

shindi daha fazla zirvalama ve SHUT THE F. i says

Son düzenleme:
Zor maçlarda tek forvet arkada sneijder oynarız. Zayıf takımlara sneirder soldada iş yapar. Hamza hocaya güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt