Ben Galatasaray hicbir oyuncuya baglı olmadıgı gibi Sneijder'ede baglı degil diyorum. Bunu deme amacım, Sneijder'in vazgecilmez oyuncumuz olarak görülmesi, yani Sneijder giderse takım biter havaları var, Sneijder vasat oynasa bile alkıslanıyor, haa alkıslansın ama sadece Sneijder degil, diğer cocuklarda alkıslansın.
Yerlileri en kücük hatasında as, Sneijder'e sonsuz kredi..
Melo 1.5 senedir yatıyor, kim tek kelime laf edebiliyor ?? Selcuk'ta yatıyor ama adama söylemedigimiz laf kalmadı, resmen yerin dibine sokup cıkardık.
Burak'ta Sneijder gibi bir forvet oyuncusu, zekaları kıyaslanamaz, sadece mevkii olarak söyledim. 1.5 senedir bir formsuzluk yasadı, belkide ileride yalnız kaldı, rakip savunmalarda 1 oyuncuyu tutmakta zorlanmadı. Sorguladık mı ? Hayır, Sonucta yerli, kötü oynuyorsa tek suclusu bu adamdır, soktuk yerin dibine
(burak-selcuk'un gidip yerlerine dinamo bir merkez ile komple bir santraforun gelmesini 1.5 seneden beri istiyorum orası ayrı)
Bak takımın saygı duyacagı adama bende saygı duyarım, takıma muazzam katkı sağlayan bir topcu mesela, Hagi böyle bir topcuydu, Babaydı, oynuyordu takımıda oynatıyordu, tüm topcular Hagi'nin ayagına bakıyordu. Kredisi sonsuz adam böyle olur.
Sneijder'de ben bir patlama göremedim kardesim. Hani kalitesini tartısmak futbola ihanettir ama ben kalitesini tartısmyorum, Sneijder bizde ne oynadıki vazgecilmezimiz olsun.