#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın önünde 1 tane adam akıllı forvet yok pas atacak.Mecbur kanatlara dönmek zorunda kalıyor. Skor 3-0 hala birşeyler yapmak için sorumluluk alıyor. Bu adam olmasa halimiz harap.

İyi sabrediyor valla tebrik etmek lazım, umut'a attığı efsane pas sonrası,sneijderin yerinde ben olsam çıldırırdım.

İyi sabrediyor valla tebrik etmek lazım, umut'a attığı efsane pas sonrası,sneijderin yerinde ben olsam çıldırırdım.
BUmut veya Buraka şimdiye kadar sahada tekme tokat dalmadığına şaşırıyorum ben açıkçası.

Neredeyse iki senedir bu kazmalara her attığı topu heba ediyorlar.

I am the one who knocks!

Şutlarından anlamanız lazım. İsyan seviyesinde vuruyor. Kafa rahat değil. Önüne ve yanına anlaşacağı oyuncuları koy bırak melo ched falan oynamasın gerekirse.

Artık işimiz lig, devre arası bu iki takviyeyi yapalım bu takım net şampiyon olur. Takımın kralı da sneijder.

Ayağının ayarı bozuldu ya, uzaktan şutları isabetli gitmiyor hiç.

Su adamin tavsiye edecegi adami takviye etsek, nolur sanki. Belki ofansif anlamda bazi seyler daha rahat gerceklesir, kendisi de boylece daha istekli/gayretli/rahat olur . Bizim beceriksiz adamlari gorunce morali bozulmaz daha. Gerci ligde daha az kafasi agriyor CL ile kiyasladikmi, o da rakiplerin kalite seviyesinden kaynaklaniyor.

Defansa yardim ettigini görmedim mac boyunca. Ne kadar kaliteli olursa olsun defansa yardima gelmeli adamini kovalamali. Bugün ayni anda diger SL maclarina bakiyorum bütün takimlar takim halinde geriye kosuyor. Bizim kontra ataga yakalanmamizin rakibin hizli hücum yapiyor görünmesinin baslica sebeplerinden biridir bu geriye kosmama sorunu.

Pandevle filan oynasın bari adamla beraber Şampiyonlar ligi kazandı ama ne Umut ne Burak sahada olmamalı o zaman işler karışır.4-4-1-1 oynasak takım rahatlıcak her anlamda.

Adamsın Wesley.. Yine koştu, pres yaptı, oyunu yönlendirdi. Golü de süperdi. Hâlâ bu adama laf söyleyen futbol cahilleri var. Allah akıl fikir versin.

ikinci yariyi izlemedim ilk yaridaki rezalet yetmisti bana
güzel gol atmis
ilk yarida burak topu buna birakmamisti müsait bir frikik pozisyonunda bunda yazmis
tsli tayfa yüzünden wesden verim alamiyoruz lanet olsun

wesley utaniyorrr .. Butun dunyaya , hollanda milli takim arkadaslarinA rezil oldu adam .. Utanin ey galatasaray camiasi bu adamin onune bir kaliteli forvet almadiginiza

sneijder gibi adam olsun çok kaliteli bir ayak ama niase lazım önüne drogba varken daha iyiydik burak bence çok iyi umutu değiştirmek gerek

wesley utaniyorrr .. Butun dunyaya , hollanda milli takim arkadaslarinA rezil oldu adam .. Utanin ey galatasaray camiasi bu adamin onune bir kaliteli forvet almadiginiza
Ne sacmaliyorsun sen yaa?
Yorumlara bakiyorumda Sneijder gitse takimi bırakacak hale gelmiş insanlar..
Hic bir futbolcu Galatasaray'dan büyük degildir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt