#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 yaşındaki hiçbir futbolcuya 4 yıllık kontrat verilmesini doğru bulmuyorum. Menajeri 2019 a kadar kontrattan bahsedip, manevra üstüne manevra yapıyor. Eğer 'Ya sözleşmeyi uzatın, yahutta bırakın gidelim' şeklinde rest çekerse, olabilecek iyi bir bedelle gönderilmesi daha doğru olur (10 m dan fazla da kimse vermez, kontratının yüksekliği ve yaşı itibariyle edeceği en fazla o kadardır). Kendisi gitmekte diretmezse devam etsin tabi ki, daha 1.5 yıllık kontratı var, seneye devre arasında konuşulur yeni kontrat...

Sneijder gitsin diyenler kendileri gitsin, şikecileri tutsunlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

Bjk maçında atacağı gollerle güzel bir veda olur umarım. Keşke gidebilsem de son kez canlı izlesem.

Böyleleriyle polemiğe gerek yok, direkt raporla (Ben raporladım bile)...

2. Kaleciye 3. Kaleciye bitmiş Hamit'e çökmüş Selçuk'a yedek 25 topçuya Maaş vermek için sneijder i satın. Yani Hamit olcan Sinan bolat Eray TARIK Veysel olmazsa nasıl maç kazanıcaz

2. Kaleciye 3. Kaleciye bitmiş Hamit'e çökmüş Selçuk'a yedek 25 topçuya Maaş vermek için sneijder i satın. Yani Hamit olcan Sinan bolat Eray TARIK Veysel olmazsa nasıl maç kazanıcaz
Maguruscunun kafası basmiyor işte dostum.

Sneijder'i 10 M gibi bir ücrete satmak aptallıktır.

takımda adı avrupanın önde kulüpleriyle anılan tek bir adam var

selçugu buragı semihi baltayı olcanı hamiti avrupa takımları deli gibi istiyorda bizmi bilmiyoruz

bizim taraftar resmen şaka gibi sneijder melo muslerayı takımdan çıkarınca anadolu takımından hallice oluyoruz çokmu zor bunu görmek.

gidersede MEDYA el birligiyle gondermis olacak , ve yine ama yine malesef bu saf etkisiz galatasaray taraftari aglayip zirlayip yerinde oturacak ve tepki gostermeden elinden hersey birer birer alinacak ..

gidersede MEDYA el birligiyle gondermis olacak , ve yine ama yine malesef bu saf etkisiz galatasaray taraftari aglayip zirlayip yerinde oturacak ve tepki gostermeden elinden hersey birer birer alinacak ..

medya istediği kadar zırlasın. satmıyorum deyip sözlesme uzatatırsan hepsini susturursun.

kulüp cıkıp bu haberler yalan falan diyemiyor. yada sneijder'in sözlesmesini uzatmaya yönelik bir hamle yok.

medya istediği kadar zırlasın. satmıyorum deyip sözlesme uzatatırsan hepsini susturursun.

kulüp cıkıp bu haberler yalan falan diyemiyor. yada sneijder'in sözlesmesini uzatmaya yönelik bir hamle yok.

yonetim'i gectim Galatasaray olarak hic bir basin/medya kurulusu bizi hazmetmiyor ..

Yonetim;''de bir agzini acip , hepsine firca cekemiyor .. Aziz cikip hepsini ipe diziyor .. ( az biraz faydasi oluyor ) Diego mesela hic haber yapilmiyor ucreti , oynamamasi felan ..\

yonetim'i gectim Galatasaray olarak hic bir basin/medya kurulusu bizi hazmetmiyor ..

Yonetim;''de bir agzini acip , hepsine firca cekemiyor .. Aziz cikip hepsini ipe diziyor .. ( az biraz faydasi oluyor ) Diego mesela hic haber yapilmiyor ucreti , oynamamasi felan ..\

medya fb'nin elinde, istedikleri gibide kullanıyorlar. şampiyon oldugumuz senelere bakın, aziz cıkıp ortamı gerecek acıklamalar yapar ve objektifleri fb'nin üzerin cekerdi.

diego'dan ziyade bir krasic var, bu adamdan 2 yıldır tek haber yok. hani krasic'in fb'nin topcusu olduguna fb'liler bile biran terettüt eder, ya bu adam gitmemismiy di ?? diye. cünkü adamdan esame yok, rafa kaldırıldı resmen. engin-eboue-yigitler ise 1 senedir mansetlerde..

bunu degistirmek zor. önemli olan taraftar olarak gaza gelmemek. basın istediği kadar sallasın, takmamak gelmek gerekiyor ama ne olursa olsun yönetimin tüm basına okkalı bir cıkıs yapması lazım. hicbise diyemiyorlarsa, hepsini dümdüz gitsinler, hani ceza yiyelim ama icimizin yağlarıda erisin.

byebye3.gif

GOODBYE

dündar kesaplı takas olabilir diyor bence takassa wesley+ giovinco+bir miktar para olur

10891649_324615647726313_3637704973573329558_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt