#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guido Albers: "Wesley Sneijder'i isteyen varsa Galatasaray'a gitmeli. 20 milyonluk teklif olursa ve Galatasaray isterse satar. 5, 10, 12'ye olmaz. Ama Sneijder in gitmek gibi bir dusuncesi yok. Galatasaray'i ve Taraftari cok seviyor"

Guido Albers: "Wesley Sneijder'i isteyen varsa Galatasaray'a gitmeli. 20 milyonluk teklif olursa ve Galatasaray isterse satar. 5, 10, 12'ye olmaz. Ama Sneijder in gitmek gibi bir dusuncesi yok. Galatasaray'i ve Taraftari cok seviyor"
Aynen budur,olması gerekende olacak olanda budur 20 milyon veren olursa Sneijder da gitmek isterse kimse birşey demez zaten

Sony Xperia

Aynen budur,olması gerekende olacak olanda budur 20 milyon veren olursa Sneijder da gitmek isterse kimse birşey demez zaten

Sony Xperia

Ayrıca bir teklif olmadığını Sneijder ve Yolanthenin İstanbulda kalmak istediğini söledi. Derbiden sonra sözleşme uzatmak içinde İstanbula çağırmışız

sneijder 10/10'luk bir performans göstermedigi sürece galibiyet hayal. vasat falan oynarsa kesin yeniliriz, daha doğrusu farklı yeniliriz.

ALBERS:

-NE BANA NEDE SNEIJDERE HERHANGİ Bİ TEKLİF GELMEDİ
-SNEIJDER VE YOLANTHE İSTANBULDA MUTLULAR VE KALMAK İSTİYORLAR
-GALATASARAY 15MİODAN DÜŞÜK SATMAZ
-İLERİ GÜNLERDE YÖNETİM İLE BULUŞACAGIZ

ALBERS ilk defa doğru konuştun la.
Bilerek büyük yazdım. Yollamaya çalışanların gözlerine batsin

Bence gitmeyecek.
Ama ince cizgide resmen. Parayı bastıran ala bilir.

15 üstü verirlerse zaten yollanır ama kimse Sneijder'e çift haneli rakam vermez. İtalyan basınında 2 milyon euro falan geçiyor siz düşünün işte.

Sene sonu sözleşmesi uzatılır 38 yaşına kadar oynatılır. Sahadaki görüntüsü yeter.

fena seviyede ikilemde bence.
inşallah gitmez ve uzun seneler oynar bu formayı terletir...
sanki iyi parayı bastıran alacakmış gibi duruyor...

İyi oynamadı ama oynamaya çalıştı. Attığı paslar çok olumlu ve takımı hem atağa çıkarttı hem de oyunu soğuttu. Sabri, Burak, Umut bu pasların katilleri oldu.

GT-I9300 Tapatalk

son maç filan demeyin beyler lafı bile kötü.gitmeyecek hiç bir yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt