#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik malesef okadar kafayi siyir miski , sneijderin GALATASARAYDA oynadigini unutmus gibi bir manset sallamis ...

Biri bu densizlere haddini ogretmeli .. SNEIJDER bizimdir bizde kalacak , siz istiyorsunuz diye satilmiyacak kopek medyasi

fft157mm3391030.jpg

İtalyan Medyası haberi gibi

Yine medya atip tutmaya baslamis her zmanki gibi :)

20.000.000 € veriyorlarsa alsınlar. Yapacak bir şey yok. Ama daha aşağısına satılırsa, yönetim taraftardan çok küfür yer.

20 milyona sata biliyorsak cok iyi is cikartmis oluruz bence.
yeri dolmaz tabiki ama baska bir sekilde güclene biliriz.. mesela forvete cok iyi birisini ala biliriz.

20 milyona satılırsa çok büyük iş olur ,gitmesi üzer tabi ama bu para iyi değerlendirilirse çok iyi 2,3 takviye yapabilirsin takımın çehresini değiştirecek.

20 milyona satılırsa çok büyük iş olur ,gitmesi üzer tabi ama bu para iyi değerlendirilirse çok iyi 2,3 takviye yapabilirsin takımın çehresini değiştirecek.

Carcur ederler diye düsünüyorum o parayi acikcasi. Apo gidip Ozan Tufan'a 8-9 verirse hic sasirmam.

Gidersen seni ararim
Gidersen can alirim
Sonra canima kiyarim
Haberin olsuhun

Gitmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Juve 20 m euro vermez, daha doğrusu hicbir avrupa kulübü bu parayı vermez. 10-12 arası bir rakama isi bağlar apo.

15-20den asaga satilirsa varya...

Yarsuvat,apo,dürüstün kacabilecekleri delik yoktur

Carcur ederler diye düsünüyorum o parayi acikcasi. Apo gidip Ozan Tufan'a 8-9 verirse hic sasirmam.
Eski tecrübeler hep böyle söylüyor haklısın ama tek güvencem Hamza Hoca daha akıllı davranır belki transferde.Son dönemler rezalet geçti.

Sinodan gelecek paraya.

Adebayor-Cisse-Gignac'dan biri.
Tolgay
Darrida

alınabilir.Sneijderin maaşı zaten hepsinin toplam maaşı.Tabi kalmasını isteriz daha kaliteli oyuncularla oynamasını da isteriz Sino'nun ama yukardaki kalitede 3 oyuncu için vazgeçerim.Burda kilit kaliteli ve bitmemiş adamları alabilmek.

Giderse yerine 2 tane oyuncu getirmen lazım. Ama ben kalacağını düşünüyorum bizim aldığımız fiyatın üstüne çıkmazlar hayatta.

Sneijder bir yere gittigi yok :) Gitmicek en azindan bu yarim sezonu da bizimle birlikte gecirir :)

Ozan Tufan'ın 8 Milyon Euro ettiği dünyada Wesley 25'den aşağı sa-tı-la-maz.Ama gerçekçi olursam 15 altına satmak mallıktan başka birşey değil.Sonuç illa bu kadar satmak istiyorsak (ki takım sıradanlaşacak) minimum 15 olmalı.

O 20 milyonun iyi degerlendirlecegini bilsem satsinlar derim gider Türk les topculara dağıtıriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt