#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum ahalisi kızacak diye sözümü sakınamam kusura bakmayın. Ben Sneijder'e neden bu kadar tapıldığını hala anlamış değilim. Juventus ve Fenerbahce maçlarında yaptıklarından dolayı herkes gibi bende hakkını verdim. Fakat genel resme bakınca malum forma olayından ötürü hepimizin birden soğuduğu Selçuk bile daha geride oynamasına rağmen ilk 2 sezonunda 20 gol 28 asist yapmışken hücumda serbest oynayan çok taptığınız Sneijder 80 maçta 25 gol 11 asist yapıyorsa neden bu kadar yaygara kopartılıyor? Lütfen biri mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Buradan Sneijder'in gitmesini istediğim gibi bir düşünce de oluşmasın fakat gereksiz bir efsaneleştirme çabası var Sneijder ile ilgili. Üstelik buna rağmen takımdan ayrılırsa işin en üzücü kısmıda bu olur, özellikle taraftar açısından.
manyak italyanlar ve fatih terim tarafından sola hapsedilen sneijder yaptı o istatistikleri. ayrıca selçuk dediğin adamın ilk sezonundaki istatistiklerini ayır bi tarafa geriye kalır kocaman bi çöp onu da bi zahmet çöpe at. her şeyi geçtim 10 yaşındaki bi çocuğun önüne 3 tane tv koy birinde burak birinde selçuk birinde sneijder olsun 5 dk izlesin burakın olduğu tv yi patlatır selçuğunkini kapatır ondan sonra oturur saatlerce sneijderi izler.

Aman yarabbi bunları da mı görecekti bu gözler :(

Selçuk > Sneijder diyenler de mi çıkacaktı :(

Kusura bakmayın ama bu haberlerin tek sorumlusu yönetim.Çıksınlar,güçlü biçimde "Sneijder satılık değildir" desinler.

Selcuk> Sneijder diyen adamın niyeti bozuktur arkadaş.

I am the one who knocks!

İstatistik önemli ama amaç değil araç olmalıdır.Pas kalitesi mentalite vs bir sürü özellik sayılabilir . Sen avrupada rezil olurken bile avrupa medyasında sneijder vs mikiteryan gibi başlıklar atılabiliyorsa ortada genel kabul gören bir kalite var demektir.

Satmayalım ama 20 milyon falan verirlerse satalım.

20 milyona verelim 2-3 veysel sari, umut gundogan felan aliriz. Daha cok futbolcumuz olur!

Cunku istatistik hersey degildir, Sneijder'in gorevi devamli olarak asist uretmekten ziyade takimi oynatmak. Yabanci siniri dolayisiyla bu ozelligini kisitli miktarda kullanabildik, cunku onun yonlendirebilecegi, forum deyimiyle maestroluk yapacagi bir takimi yoktu onunde.

Su kural bizim cok isimize yarayacak bence, Wes ile ayni dilde konusacak futbolcularla donatirsak takimi 100% kapasite ile faydalanabiliriz. Surekli olarak asist sayilarina bakip kendimizi kandirmamaliyiz, takimi hucuma cikarisi, hucumda takimi yonetmesi, attigi tek top paslar zaten bizi hucumda bir gomlek daha kaliteli yapiyor.

Takımı hücuma kaldırmayı, oyunu kanatlara yaymayı zaten Selçuk ve Melo yapıyor. Fakat aktif alanda bu kadar özgürlüğü olan bir oyuncunun istatistiklerine bakmamdan daha doğal ne olabilirki? Maestroluk yapacağı bir takımın olmaması konusuna da katılırım ama bu kadar yanıp tutuşmanın sebebi sadece bu olsa yukarıdakileri yazmazdım emin ol. Yahu 1 haftadır Sneijder'in BJK derbisinde oynaması için ne sinerji yapıldı, edilmeyen dua kalmadı fakat hangi golümüzde Sneijder vardı? Belki Sneijder fetişizminden gözü kararmış forum üyeleri bunu sorgulamaz ama ben sorgularım. Kimsenin hoşuna gitmesede yapacak birşey yok. Efsane değilde efsaneleştirilmiş bir oyuncu için taraftarın bu kadar mahvolması beni çok üzüyor.

Takımı hücuma kaldırmayı, oyunu kanatlara yaymayı zaten Selçuk ve Melo yapıyor. Fakat aktif alanda bu kadar özgürlüğü olan bir oyuncunun istatistiklerine bakmamdan daha doğal ne olabilirki? Maestroluk yapacağı bir takımın olmaması konusuna da katılırım ama bu kadar yanıp tutuşmanın sebebi sadece bu olsa yukarıdakileri yazmazdım emin ol. Yahu 1 haftadır Sneijder'in BJK derbisinde oynaması için ne sinerji yapıldı, edilmeyen dua kalmadı fakat hangi golümüzde Sneijder vardı? Belki Sneijder fetişizminden gözü kararmış forum üyeleri bunu sorgulamaz ama ben sorgularım. Kimsenin hoşuna gitmesede yapacak birşey yok. Efsane değilde efsaneleştirilmiş bir oyuncu için taraftarın bu kadar mahvolması beni çok üzüyor.

Ayni sey rakip icinde gecerli, bu kadar ovulen ve sevilen Ba, Chedjou karsisinda eriyip yok oldu mesela

Sneijderin potansiyeli belli ,takımın onun üzerine kurabilsek eminim çok daha fayda saglar ama şu an için zor bunu yapmak,tek forvet oynamaz bizim takım, çif forvet oynadığımız sürecede sola kayıyor,yabancı sınırının kalkmasıyla seneye doğru bir planlama ile sneijderi daha effective kullanırız

Hadi bakalım satın. Çöp yerlilere milyon euroları sayın bu adamı satıp.

Forum ahalisi kızacak diye sözümü sakınamam kusura bakmayın. Ben Sneijder'e neden bu kadar tapıldığını hala anlamış değilim. Juventus ve Fenerbahce maçlarında yaptıklarından dolayı herkes gibi bende hakkını verdim. Fakat genel resme bakınca malum forma olayından ötürü hepimizin birden soğuduğu Selçuk bile daha geride oynamasına rağmen ilk 2 sezonunda 20 gol 28 asist yapmışken hücumda serbest oynayan çok taptığınız Sneijder 80 maçta 25 gol 11 asist yapıyorsa neden bu kadar yaygara kopartılıyor? Lütfen biri mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Buradan Sneijder'in gitmesini istediğim gibi bir düşünce de oluşmasın fakat gereksiz bir efsaneleştirme çabası var Sneijder ile ilgili. Üstelik buna rağmen takımdan ayrılırsa işin en üzücü kısmıda bu olur, özellikle taraftar açısından.
Seni burada yerler kardeş...

''Mediaset'' e gore Sneijder Juve nin teklifini kabul etmis, Juve nin son teklifi 7.5 milyon euro mus, bizim ''super zekalilar'' da 10 milyon euro verin olsun bu is demis.

Vallah ben bunlari keserim bu dogruysa..

Sneijderin potansiyeli belli ,takımın onun üzerine kurabilsek eminim çok daha fayda saglar ama şu an için zor bunu yapmak,tek forvet oynamaz bizim takım, çif forvet oynadığımız sürecede sola kayıyor,yabancı sınırının kalkmasıyla seneye doğru bir planlama ile sneijderi daha effective kullanırız
Peki kuramiyorsak ne yapılmalı bu düzenle devam mi edilmeli yoksa schneider gönderilmeli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt