Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.962
- 67.039
- 5.003
manyak italyanlar ve fatih terim tarafından sola hapsedilen sneijder yaptı o istatistikleri. ayrıca selçuk dediğin adamın ilk sezonundaki istatistiklerini ayır bi tarafa geriye kalır kocaman bi çöp onu da bi zahmet çöpe at. her şeyi geçtim 10 yaşındaki bi çocuğun önüne 3 tane tv koy birinde burak birinde selçuk birinde sneijder olsun 5 dk izlesin burakın olduğu tv yi patlatır selçuğunkini kapatır ondan sonra oturur saatlerce sneijderi izler.Forum ahalisi kızacak diye sözümü sakınamam kusura bakmayın. Ben Sneijder'e neden bu kadar tapıldığını hala anlamış değilim. Juventus ve Fenerbahce maçlarında yaptıklarından dolayı herkes gibi bende hakkını verdim. Fakat genel resme bakınca malum forma olayından ötürü hepimizin birden soğuduğu Selçuk bile daha geride oynamasına rağmen ilk 2 sezonunda 20 gol 28 asist yapmışken hücumda serbest oynayan çok taptığınız Sneijder 80 maçta 25 gol 11 asist yapıyorsa neden bu kadar yaygara kopartılıyor? Lütfen biri mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Buradan Sneijder'in gitmesini istediğim gibi bir düşünce de oluşmasın fakat gereksiz bir efsaneleştirme çabası var Sneijder ile ilgili. Üstelik buna rağmen takımdan ayrılırsa işin en üzücü kısmıda bu olur, özellikle taraftar açısından.