#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda zaten yazilmis olabilir ama sanirim Sneijder menajerini uyardi.

Galatasaray, ag. Sneijder: "Se la Juve lo vuole paghi la clausola." - Juventus - TMW

Juventus Sneijder'i almak icin sözlesmedeki maddeyi ödemeliymis. 1.5 sene kontrati varmis, mutsuz oldugu haberleri yalanmis. Sözlesme uzatmak icin görüsmeler baslayacakmis. Juve'nin Sneijder transferi hakkindaki iyimserligini anlayamiyormus.
Bugün menajerinin aciklamalari

A sporda maçı var reisin nostalji yapmışlar Milan inter
bu maçta gol atmıştı.

Skora katkisi yok diyenler icin,Sneijder ligin ilk yarisinda galatasaray'in en cok golluk pas veren oyuncusu (23 pas)

Adam gibi oynayabileceği 1-2 futbolcu koymamız şart etrafına.

Verkaç yapacak adam bulamıyor reyis.

Skora katkisi yok diyenler icin,Sneijder ligin ilk yarisinda galatasaray'in en cok golluk pas veren oyuncusu (23 pas)

Hagi ve Alex'in oynadığı dönemlerde yaptıkları toplam asist sayısı kadar gollük pas vermediklerini kanıtlayabilir misiniz? Ya abicim hücumda serbest oynayan bir oyuncu gollük pas vermeyecek veya gol atmayacakta ne yapacak? Tabiki aktif olan istatistiği konuşacaz. Hayır eleştiriyoruz diye de başarılı olmasını istemiyor değiliz yani :)

Sneijder´in sorunu temposunun düsük olmasi, orta sahadan hizli bir sekilde cikip ataklara katilamiyor, yada gelip rakiplerinden kurtulamiyor kolay kolay. Bu Juve konusunda iki iItalyan gazetecinin Sneijder ile ilgili konusmasina sahit oldum Twitter´da. Biri diyorduki Sneijder artik bitti eskisi gibi degil, digeri ise halen kalitesinin oldugunu, ancak Galatasaray´in ona devamsizlik göstermesine tahammül ettigini savunuyordu.
Cihat Öztürk´de hakli bazi dedikleri ile, Sneijder´in bir yaptigini 3 sayiyor taraftar. Bunu yapanlari da anliyabiliyorum, cünkü Sneijder´in potansiyeli zaman zaman Worldclass seviyeye kadar uzanabiliyor... Türkiye´de maalesef oyunculara zorlama yok, herkes keyifine göre hareket ediyor. Yerli olsun yada yabanci olsun, bu rahatlik artik olmamasi lazim.

Sneijder´den beklentimiz neydi ? Bizim zaten kaliteli bir kadromuz var, ve istegimiz Sneijder´in iyi olan oyuncularimizi daha da iyi yapmasiyidi oyun zekasi ve kalitesi ile. Önce Sneijder bazi oyunculari bozuyor denildi, simdi de diger oyuncular Sneijder´i bozuyor deniliyor. Cünkü zaman ile durumlar kötü gitti, ve durumlar kötü gidince taraftar kendine odaklanacak bir hedef aradi hep. Ama hedef göstermek bizi A-Z´ye götürmez...

Sneijder´in etrafina daha kaliteli ayaklari koyarsak, tabiki daha etkili olur. Ama bunun disinda bu sezon Sneijder´in kendi bireysel performansida tatminkar degildi, umarim ikinci yari üzerine koyar. Ama ben Fenerbahce maci, ve Prandelli döneminde CM oynadigi maclar disinda etkisiz gördüm kendisini. Ve mesele az gol atmasi degil, bazi sanssizliklar olmasaydi 8-9 golü olurdu yine ligde.

Buna ragmen büyük maclarda bu takimin umut isigidir Sneijder, bu bile onun ile 5 yillik sözlesme imzalanmasi icin yeterli bir durum. Büyük maclarda, ve rakip isterse Barcelona olsun, bu cocucugun maci cevirebilecek kalitesi var. Cok winner bir oyuncu, büyük maclarda bu tarafini da daima yansitti geldiginden beri. Büyük maclardaki devamliligi inanilmaz. Trabzonspor ve Kadiköy deplasmanlarinda ikinci devrede yine en büyük kozumuz olacak. Bu sene Kadiköy´de Sneijder´in golü yada golleri ile yenecez gibi bir hissiyatim var.

--------------------------------------------------------@[B][URL="https://www.gscimbom.com/forum/member.php[/email][/email]?u=596"]Refik AKKÜLAH[/URL][/B]
10906369_10153039098674265_4210722041613812256_n.jpg

ne bu şimdi

Hakan Balta sol bek.. önünde Telles sol açık..

Hamit sağ bek.. önünde Amrabat sağ açık..

Ortada Şino..

Önünde sağlam bi forvet transferi

Futboldan uzak dur kendine başka bi hobi ara
Ya geç bunları cnm benim ha 10 yıl önceki hamitten bahsediyorsan o ayrı adam tank gibi sağdan sola dönene kadar maç bitiyor yoksa sabride hamitte benim takımımın yanından geçemez yaşını bilmiyorum ama emin ol futbolu senden iyi biliyorum dur

Sonunda başlığı yavaş yavaş duruluyor.Son Derbisavar galiba bizde kaldı.Bir 10 yıl sonra Galatasarayın en iyi yabancı futbolcusu kimdi diye sorulduğunda Hagi'den hemen sonra gururla ismi zikredilecek futbolcudur o.

Beyler şu AA ya bu adamı gösterip sattırsak ya.
Anlayana kadar zaten sezon biter... :oley:

20130604aw000514_01abdeece71533ed46.jpg

Malatya İl Özel İdarespor'dan Okan Yurttaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt