#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"normalde şu takımı hertürlü bırakıp giderdi. yaş 30a dayandı o da artık paramı alıym 2 hareket yapar taraftarın gazını alırım derdinde"

diye düşünüyor insan

Bugun yapacagini yapti, o kadar pas atti adam hic bir ise yaramadi attigi paslar. Cunku pasi alan adamlar kalitesiz.

Aslanım git kurtar kendini. Zira bu yerli tayfası sana kritik yerlerde top vermemeyi kafalarına koymuşlar. Hoca desen zaten gözünün içine bakıyor bi hata yapsada alsam oyundan diye.

Bugün pek iyi oynamamasina rağmen, arkadaşlarına isyan etmesi yanlıştı.hadi arkadaşlarına kiziyorsun,teknik direktörüne neden saygısızlık etti anlaşılabilir değil. Gitmek istiyorsan söyle,gönderelim.

Şu hakemlerle muhattap olmana bile gerek yok.
Sen koskoca sneijdersin sana faül çalan hakemlere bak ya.

bu sinir ve her maç hakem ve rakip oyuncular ile uğraşmak nerden çıktı merak ediyorum

Gesendet von meinem HTC One_M8

Nasıl sinirlenmesin ki? Attığı pası alacak adam mı var? Duvar pası al ver yapabilecek adam mı var? Lokum gibi asistlerini gole çevirecek adam mı var? Gitsin kurtarsın kendini yazık günah yemin ediyorum ;( Olcan varken Sneijder'i çıkarmayı düşünen zihniyetin de içine tüküreyim afedersin... :mad:

insan olaya objektif baktiginda ya bu adamin bu yeteneksizler grubu icinde ne isi var diyesi geliyor.

Çileden çıkarttılar adamı bugün.Pas tercihlerinde diğer futbolcuların (özellikle Yekta ve Selçuk) hep ikinci tercihlerinde kalıyor ne kadar müsait olursa olsun.

bu kadar agresifliğe gerek yok,rakiple çok fazla didişiyo.

iyi bir takım oyuncusu pas oyunu oynayan takımlarda pas kanallarının calısmasını saglar ama bir yıldız asla degil benim gözümde sneideri dev aynasında görmeyi sizde bırakın bir an önce bence

ozaman sampiyon oldugumuz sene buragın performansına bakıcak olursak burakta bir yıldız siz hep reklamla cilanan oyuncuların peşinden kosarsınız henry gelse 40 yasında sorun takımda dersiniz ama ne hikmetse 10 milyon vericek bi klüp bile cıkmadı su galaksi sneijdere :)

keep-calm-and-talk-to-the-hand-29.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt