#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursanın tam ihtiyacı olan adam. Al bunu koy bursaya hızlı adamları koştursun dursun. Her maç şov yapar şu bursada.

melo da vardi

interesan
takimin penalticisi belli degil

melo almis topu zaten herhalde emrenin dedigine göre oda gitmis ben ata bilirmiyim abi diye sorumus.
melo al at demis hocanin izniyle.
emrenin 100cü maci sonucda ne bileyim. bencede yanlis. disiplinsiz bir konu bence ama ona buna görede degildir .

Şikecilere karşı iki güzel şut attı ama bu sezon genel anlamda çok kötü şut çekiyor. Umarım sırf geçen sezon DK olduğu için ekstra çaba sarf etmemiştir.

Sanmıyorum, Sneijder aynı Sneijder. Hırslı, koşuyor, mücadele ediyor. Kötü şut attığında yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden çok net belli oluyor. Sadece bu sıralar biraz şanssız diye düşünüyorum.

çok şut imkanı yakaladı bikaç haftadır ama kötü vuruyo topa.bunlar önümüzdeki haftalar gol olmalı ki şampiyon olalım.

50/ 0 da olsa şut atmalı zaten sıkıntı şutlarında değil ama 10 numara pozisyonunda oynayacaksa pivot santfor ve adam gibi kanatlar olmalı bunlar yoksa solda oynaması daha mantıklı maçın biçok dakikasında Sinan ve Tellesle birlikte solda sıkışıp kaldık belki 10 dakika böyle çizgide geçti

Prensesler gibiydim ben babba evinde

B83iZS3CcAAWgq7.jpg

Bırakın şu saçma argumanlari.
Yanındakiler iyi değil, kanat olsa süper olur, forvet yok.
Senede 5milyon euro alıyor. Dk 80de kız gibi penaltı atmaya çekiniyor

yalnız ilk goldeki pasını es geçmeyelim puan kaybettik diye

geldiğinden beri attığı en iyi pastı diyebilirim

evet beyler kavgada son durum mahmut yuldakuran

Scarface+4.gif

şınayder fan boys

sonny-corleone-o.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt