#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün resital sundu. Etrafında oynayan oyuncuların hepsi ile dağlar kadar kalite farkı var. Ben olsam böyle maçlarda rahat kırmızı kart görürüm.

takımda maç seçmeyen belkide tek adam.

rakip amatörde olsa uğraşıyor çalışıyor.

Adam duvar pası yapacak, Yasin'e veriyor kaçıyor ama Yasin'in pası kaleciye gidiyor. Ağız burun dalsa haklı bu kazmalara...

o topuk pasının videosu yok mu?tıpkı hagi gibiydi.

Benim alman arkadaşlar hâlâ bizden niye gitmediğine şaşıyorlar. Takımda dolu dandik adamın olduğunu elin yabancıları bile görüyor ama hergün bu takımla yatıp kalkan yöneticiler göremiyor.

Ulan elinde Sneijder gibi bir mücevher var ama sen ne takımı ona göre kuruyorsun ne de onu kendi mevkisinde oynatiyorsun.

Adamdan hâlâ 100% verim alamıyoruz en çok buna yanıyorum.

I am the one who knocks!

Benim alman arkadaşlar hâlâ bizden niye gitmediğine şaşıyorlar. Takımda dolu dandik adamın olduğunu elin yabancıları bile görüyor ama hergün bu takımla yatıp kalkan yöneticiler göremiyor.

Ulan elinde Sneijder gibi bir mücevher var ama sen ne takımı ona göre kuruyorsun ne de onu kendi mevkisinde oynatiyorsun.

Adamdan hâlâ 100% verim alamıyoruz en çok buna yanıyorum.

I am the one who knocks!
küfür edilecek bi durum abi sneijderden yararlanamıyor oluşumuz..

Bugun yine super bir pozisyon kacirdi. Bursa macinda bitane caksa galip gelecez. Adamda finishing sifir.

Her macta en az 1 gol atmali/attirmali.

Bugun yine super bir pozisyon kacirdi. Bursa macinda bitane caksa galip gelecez. Adamda finishing sifir.

Her macta en az 1 gol atmali/attirmali.

Finishing 0 demek biraz abartılı olmuş sanki ama bu aralar şut isabet oranındaki düşüş doğrudur maalesef.

Şu maçı bile sneijderin sayesinde kazandık takımın. Bizim takımın maç kazanma ihtimali sneijderin gollerine yada asistlerine musleraninda kurtarislarina bağlı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün de gördük bazı oyuncular gibi maç seçmiyor. Her maça aynı kafayla çıkıyor. İstekli, çalışıyor, çabalıyor, mücadele ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt