#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun bu ligde ne işi var Allah aşkına , dünyada oynayamayacağı takım ve lig yok bunun belki Barça ve Bayernde oynayamaz

Biri Sneijder bu maçta ne yapmış tarzında bir video hazırlasa da ''kötü oynadı'' diyenlerin gözüne soksak.

Maç içinde Selçuk'a kızması, Selçuk'un boynunu büküp hak vermesi falan harika görüntülerdi. Umarım kin beslemiyorlardır bu Hollanda gülüne.

Denizin tam ortasında sığınılacak bir ada.

Son düzenleme:
Çölde bir vaha gibisin adamsın büyüksün :bid: Son haftalarda attığın nefis gollerden ve Kadıköy deplasmanı toteminden dolayı avatarıma resmini koydum. Uzun zamandır Kadıköy deplasmanındaki maç ile alakalı senin hakkında olumlu şeyler hissediyorum. Uzun zamandır sanki o maçı bize kazandıran oyuncu olacakmışsın hissi var. Gol veya goller bulabileceğin hissi var. Umuyorum ki o maçtan sonra bu mesajımı alıntılatırsın bana :) Ve tabi ki yine umarım ayı oğlu ayı ile alakalı şu tarz capsleri paylaşmamıza vesile olursun;

volkan-esselamu-aleykum-ve-rahmetullah1.jpg

Adam top oynamaktan zevk alıyor.Fenerlilerin bile saygı duyduğu nadir adamlarımızdan biridir :D

Lan keşke direkten dönen şutu gol olsaydı ya,şahane gol olurdu.

Al gel oğlum haftaya maçı

Fener macinda iyi oynayamazsa yine yerden yere vurulur burdan :D

~tap

Antudan yorumlar:

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
bar3 - 27.02.2015 21:54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

o vuruşları sow yada emenike yapsa top şimdi atmosfer dışına çıkmıştı

ok.gif
Umurhan Kayra - 27.02.2015 21:53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bos.gif

Su ligde aldigi paranin hakkini veren tek adam sneijder

ok.gif
stainlessfan - 27.02.2015 21:54
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sneijder gibi futbolcu yok bizde ...ulan yönetim yeterin defolun artık ticarethaneye ve yaşlılar huzur evine çevirdiniz kulubü

ok.gif
O-12 - 27.02.2015 21:54
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sneider normal oyununun yarısını oynasa bizim defans dağılır haftaya

Sneijder adamlar seni iki kişiyle markaj altına alacaklar. seni tekmeletyip durucaklar. sen sakin ol gerekirse 20 kkere dışardan vur en az iki tanesi gol olur. ONDAN sonra Armayi öp Emre'nin ensesine bitane saplat. benim isteğim bukadar

haftaya kadıköy diyorum , 16 sene diyorum, takım kalitesi diyorum, melo diyorum, hakemler diyorum umutsuzluğa düşüyorum.
sonra bu adam geliyor aklıma herşeye rağmen bir umut ışığı oluyor.

Bu forma altında bu adamı izlemek rüya gibi, umarım bizde bırakır.

Takımın ve ligin tartışmasız en kaliteli, en yetenekli ve en akıllı oyuncusu. Onu izlerken müthiş zevk alıyorum, sadece bizim değil diğer takımların taraftarları da gıpta ile izleyip kendi takımlarında neden böyle oyuncu yok diye yakınıyorlar. İşte Sneijder böyle bir oyuncu umarım futbolu bizde bırakır. Haftaya da karıköyde tarih yazacak aslanım benim.

Sneijder ilk kez Galatasaray formasiyla Kadikoy e cikiyor.

Efsane olmasi icin onunde cok buyuk bi firsat var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt