#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam cay iciyor,3'lü cektiriyor,tesbih sallıyor,misket oynuyor.Vay arkadas ya.:asd22:

CAuorgLWAAA6KV-.jpg:large

Tapatalk'da 1 saattir Gökhan Töre resmini nasıl yok edeceğimi araştırıyorum. Adamın günahı nedir :D tetikçinin resmi çıkıyor tapatalkda.

Ek: Tapatalk ayarlar > Görüntü Yükleme Tercihleri > Konu Görüntüleri tik kaldır (Konu görüntüleri devre dışı) yapınca fotoğraf görünmüyor.

Son düzenleme:
keita-----------sino-------------arda
----------------baros---------------

ahhhhhh aaaaaaaaaahhhhhhhhh

Hollanda milli takim nerede kaldigini biliyormusunuz?

Gelecek günlerde bi' Sneijder reysi ziyaret edelim

Bu adamda eleştirilmi diyeceksiniz ama eleştiri değilde tespit gibi bir durum paylaşmak istiyorum :) haddime olmayarak tabikide kendi kendimize paylaşımda bulunuyoruz burada :D

Sahayı ikiye böldüğümüzü düşünürsek Wes hep sol kenar veya sola yakın yerlerden hücum ediyor.belki bu hoca isteği veya taktiğidir bilemiyorum ama kaleciler son zamanlarda Wes'in ne yapacağını tahmin edebiliyorlar ki ona rağmen iyi şutlar çıkarıyor ama birazda sağ kenardan hücum kurmamız gerekmez mi? devamlı sol taraftan gidiyoruz ve sol kenarda 3 kişi oynuyoruz gibi ondan sonra sağ taraftan savunmada da deliyor karşı takımlar.Biraz sağ kenarda kim oynuyorsa onunlada oyun kurması gerekmez mi?Selçuk yapıyor diyebilirsiniz bu işi ama bana pek öyle gelmiyor hatta yapmaya çalışıyorsa da ben göremiyorum

cumartesi koy cocugu haydi aslanim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Wesley sadece ülkeye gelmiş bir yıldız değil kişiliğiyle de çok büyük oyuncu. :hat:

Oraya Kewelli koymani rica ediyorum bence Kewell ile daha iyi anlaşırdı

Kimin yerine ama

Keita hiziyla teknigiyle bitieisiyle gucuyle rakibini dovuyor
Ardada arda yani ne denilecek

Ondede bana gore Galatasarayin son yillara bakilinca en iyi forveti (sakatlanmadan )

Barosu buraga karsi bile degistirmem. Ne kadar sevinmistim oysa burak ile barosu Galatasarayimda ayni karede gormek.. Nasip olmadi icimde kaldi

Yarın oynanacak maçta Hala en iyiler arasındayım mesajını vereceğini düşünüyorum. Depay'ın performansını da merak ediyorum. Jong Emre eşleşmesi de ilginç olacak.

Yarın oynanacak maçta Hala en iyiler arasındayım mesajını vereceğini düşünüyorum. Depay'ın performansını da merak ediyorum. Jong Emre eşleşmesi de ilginç olacak.

Jong Emre'nin ayagini eline verirse güzel olur. Sirf bu ihtimal için izleyecem maçi.

Kendisini istemeyen ftye boruyu dösedi.

Fatih Terim'e selam olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt