#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef verecek bir cevabım yok

Öncelikle foruma hoş geldin renktaş. Beğenme sebebim de bir fikir söyledikten sonra karşıt sayılabilecek bir fikri kabul etmen. Çoğu zaman tartışmalar da insanlar ortaya attığı fikrin yanlış tarafları olduğunu sonradan fark etmelerine rağmen sırf kendi ile çelişme korkusundan diretiyorlar. Bu cevabını karşılıklı fikir alışverişi için çok pozitif buldum.

Sneijder hayrani oldugum halde sevinmedim gole cünkü vatan haini degilim

3 Temmuz sürecinde gereken cezalar verilmedi, o gün benim için Türk futbolu bitti. Milli takım ve diğer Türk takımlarının aldığı sonuçlar zerre kadar umrumda değil. Sadece ve sadece Galatasaray. Galatasaray düşmanlarını destekleyecek ve alkışlayacak halim yok. Ne halleri varsa görsünler, Galatasaray ve Galatasaray'lı futbolcular haricinde hepsi değersiz. Bugün Burak'ın golüne de Sneijder'in golüne de sevindim.

Aslaaaannnn aslaaaaaannnnnnnnn
Yalaka paratörün
Tüpçünün takımına çaktığın için tşk

Bu milli takım benim takımım değil arkadaşşşş

Yahu tamam gurbetçisiniz eyvallah ülkeden çok uzaktasınız nesillerdir ona da eyvallah değişik bir bağınız var ama ülke insanını da bir anlamaya çalışın. Her gün her türlü pislik ile yüz yüze olan insanlara bir empati yapın.

Ülkede futbol alanında yağılan şerefsizliklerden insanlar nefret etti milli takım falan umrunda değil. 3 temmuz süreci ile böldüler ülkeyi.

En basitinden şu maç öncesi hocanın emre açıklamalarında olan ama ifadesi insanı uzaklaştırdı. Bende 2002 yılında deliler gibi sevinmiştim. Sabahın köründe kalkıp maçları takip ederdim.

Gidemediğimiz her turnuva kahrolurdum. 2008'de o finali kaçırışımız gözümün önünden gitmez. Lahm'ın golü. Fenerli semihin gölüne sevindik, bize şampiyonluk sonrası sallayan tuncay'a sarıldık bağrımıza bastık.

Ama geldiğimiz nokta çoğu insanda bu duyguyu yok etti. Verilen sözler yok etti. Hoca dağişikliğinde geleceğin takımını kurup 3. maç ile birlikte karaktersizleri takıma koyup aynı onların korunması üstüne tuz biber oldu.

Milli takım denilen oluşumun oyuncuları çıkıp taraftara sırf Galatasaraylı diye küfür etti bunları gördük. Hocası 2 kelime etmedi. Kalecisi stadı terk etti sahip çıkıldı.

İnsanlar bütün bunları üst üste koyunca oo milli duygular diye bakamıyor

Bende gurbette yasiyorum ve gayet de herseyin farkindayim, genelleme yapma be Tuna kardesim. Benim cevremdeki bütün Türk arkadaslarim benim gibi düsünüyor bu konuda. Hepsi futboldan sogudu, hepsi ülkeden sogudu son senelerde. Akli basinda olan bir insanin sogumamasi zaten mümkün degil.

Ne yazik ki herseyi güllük gülistanlik gören insanlar burada da mevcut. Benim cevremde yok ama anne ve babamin arkadaslari arasinda bu tiplerden var. Siyaseti spora karistirmayin diyor herkes ama zaten karisacagi kadar karismis, biz mi karistiriyoruz yani. Dediklerine tamamen katiliyorum bunu da belirtmek isterim, ve ayni senin gibi düsünüyorum bu konuda.

Ya yapmayın Allah aşkına nasıl seviniyorsunuz milli takım gol yedi diye doğru bende kızıyorum bu futbolu yönetenlere yada ülkeyi yönetenlere ama orda ay yıldızın hatri var ordaki bayrağı her yerde başarılı şekilde taşınması gerekir.
Bu yeni gelen ergenlerde vatan severlik azalıyor nereye gidiyor bu ülke anlamıyorum dün ülkeyi bölmeye çalışanlar baş tacı yapılıyor bugün milli takımın yediği gole sevilenler var yarın ülke zor durumda olsa banane ben başka ülkede yaşarım diyenlerde olur bu gidişle

Milli takım gol yedi diye sevinmedim ama üzülmedim de. Çünkü milli takım şu haliyle adındaki milli sıfatının geldiği Türk milletini hak etmediği kanaatindeyim.

Sneijder'in golüne sevinmeyenler, bu vatan sizinle gurur duyuyor!

Bu neyin kafası arkadaş. Bunlara kalsa Sneijder'i sınır dışı edecekler herhalde.

CBOLjLKXIAAOTIf.jpg

Olm en buyuk Wesley yalayicisi olarak cok koydu yav bide Hollanda formasi ve evdeki kocaman Hollanda formali posteri dahs cok acitti, önemli macti baya ama cani sagolsun reise helal olsun en etkili oyuncuydu Hollanda da

~tap

Milli takım gol yedi diye sevinmedim ama üzülmedim de. Çünkü milli takım şu haliyle adındaki milli sıfatının geldiği Türk milletini hak etmediği kanaatindeyim.
Sözüm senin gibi düşünenlere değil sözüm kafede maç izledim hollanda gol atınca ayağa kalktım sevindim biriside birşey diyemedi diyenlere yalan söylüyor sıkıyorsa benim yanımda sevinseydi

Beyler Sneijder'in ustune fazla gitmeyin golu o atmamis UEFA golu Huntelaar'a yazdi :D :D

Öncelikle foruma hoş geldin renktaş. Beğenme sebebim de bir fikir söyledikten sonra karşıt sayılabilecek bir fikri kabul etmen. Çoğu zaman tartışmalar da insanlar ortaya attığı fikrin yanlış tarafları olduğunu sonradan fark etmelerine rağmen sırf kendi ile çelişme korkusundan diretiyorlar. Bu cevabını karşılıklı fikir alışverişi için çok pozitif buldum.

Hoşbulduk fikri kabul etmedim , Hollanda golüne ben sevinemem , doğru da bulmam ama karşı görüştür sustum saygı duydum. Yalnız içerdeki sorunlar , içerde kalır dışarıya karşı birleşilir evet 3 temmuz şike ört bas edildi . Trabzonun kupası çalındı , gerekli cezalar verilmedi ama buna kızıp şino da atsa o gole sevinmeyi doğru bulmuyorum .

Hoşbulduk fikri kabul etmedim , Hollanda golüne ben sevinemem , doğru da bulmam ama karşı görüştür sustum saygı duydum. Yalnız içerdeki sorunlar , içerde kalır dışarıya karşı birleşilir evet 3 temmuz şike ört bas edildi . Trabzonun kupası çalındı , gerekli cezalar verilmedi ama buna kızıp şino da atsa o gole sevinmeyi doğru bulmuyorum .

Hatalı kelime seçimi yapmışım. Karşı fikre saygı duydun diyerek düzelteyim o zaman. Amacım tartışmayı uzatmamış olman konusunda övgüde bulunmak idi.

ekşiden alıntı , adam güzel özetlemiş :D

bak bu adama önce "alex'in koşanı, fenerbahçe muazzam bir transfer yaptı" dediler.

galatasaray alınca, "yatmaya geldi, erken emekliliğe geldi" dediler.

son 1 yıl doğrı düzgün futbol oynamadığı için ilk geldiğinde biraz tutuk olunca (en az 6 puan alınmasını sağladı o dönemde bile tek başına) "balon işte" dediler.

takımla sezon başı kampı geçirdikten sonra sezona zımba gibi başlayınca "manu'ya gidecek, mourinho chelsea'ye geri istiyor" dediler.

sakatlığı yüzünden 4-5 maç kaçırınca "gs'nin milyonları boşa gitti" dediler.

juventus'a attığı mucize golün ardından gs turlayınca "manu istiyor, chelsea istiyor" haberleri hortladı.

fenerbahçe ile arena'daki maç yaklaşırken "karısını aldatıyor, parti veriyor" diye şerefsizce iftiralar attılar. wesley önce basına, sonra volkan'a çaktı.

"sezon sonunda manu'ya gidiyor, yok yok chelsea'ye gidiyor" haberleri yine cortladı.

bu senenin başında parasını alamadığı ortaya çıktı "bedelsiz manu'ya gidiyor! yok yok chelsea chelsea" haberleri çıktı yine. wesley kendisi çıkıp "ben burda mutluyum, paraya da acil ihtiyacım yok, elbet alırım" dedi.

hamzaoğlu geldi "bunlar kavgalılar, manu'ya gidiyor, chelsea'ye gidiyor, juve'ye gidiyor!!" dediler. bizim mal taraftar da yuttu.

bugün de gelmişler topu formasının altına koyarak ve başparmağını emerek yaptığı gol sevincine "koydum çocuğu sevinci yaptı" diyorlar. adam "çocuğumuz olacak, ekim'de bekliyoruz" diye açıklama yapmış olmasına rağmen. şaşırttı mı? yok...

hazmedin artık birader... wesley sneijder galatasaray'da oynuyor. sadece oynamıyor, galatasaray'ı seviyor, sahipleniyor. hazmedin şunu, siz de rahatlayacaksınız.

Madem çıplak gözle maçı izlemişsin sana sorayım, bu akşam milli takımda en çok kimi beğendin ?
Volkan Babacan. Gökhan Gönül fena değildi defansif anlamda. Burak kötü başladı sonra fena değildi. Mehmet Topal bildiğimiz gibi.

Selçuk, Ozan ve Volkan Şen'i hiç beğenmedim. Töre gereğinden fazla topla oynadı eli ayağına dolandı. Caner defansif olarak kötü olduğunu bir kez daha gösterdi. Çalhanoğlu'nun dilinden anlayan pek yoktu sahada.

Kazım rezildi aşırı laubali geriye bile koşmadı. Balta, Serdar Aziz ve Ersan Gülüm kafa toplarını uzaklaştırırken topu hep yanlış bölgeye gönderdi. Savunmada bir tane hava toplarına hakim stoper yok koskoca ülkede belki Egemen ama o da sakat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt