Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahaa bu ne simdi yaoyundan geç çıkardı hamza hoca
boş yere 10 dakika fazladan kaldı sahada
önyargı mı?Ahahahaa bu ne simdi ya
Kaldirin su onyargilarinizi adami elestirecem diye komik bi hal aliyo durum
10 dk once alsa bu seferde bu kdr oynamaya istahli bi sneijderi neden izletmiyo olacakti eminim
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslina bakarsan senin hamzaogluna tavrini bildigim icin mesaji gorunce istemsiz kahkaha attim.önyargı mı?
biraz fazla abartmışsın bence
maç 3-1'e geldikten sonra pek ala çıkarabilirdi
ligdeki maçlar önceliğimiz olmalı diye düşünüyorum
10 dakika daha sahada kalması neyi değiştirdi?
Sakatlansin diye oynatti belkide 10 dk fazladanoyundan geç çıkardı hamza hoca
boş yere 10 dakika fazladan kaldı sahada
şimdi 10 dakika niye geç çıkardı diye kafa ütüleyecek değilim uzun uzunAslina bakarsan senin hamzaogluna tavrini bildigim icin mesaji gorunce istemsiz kahkaha attim.
Cok ama cok ufk detay bunlar adam gayet iyi oynuyor sen o an alirsan o adami tepki verebilir istemsiz..
Takilmayin bunlara, en son htali oyunculari elestiriyoduk ordan devam edelim bu toplara girmeye hic gerek yok
Gene basa saracam ama ciddi onyrgi var sende hamzaogluna karsi gel su orta noktda bulusalimşimdi 10 dakika niye geç çıkardı diye kafa ütüleyecek değilim uzun uzun
3-1 olduğu an olmasa bile 75'de filan alınabilirdi
çünkü sivasın tepki verecek hali kalmamıştı zaten
ama küçük bir detay olduğu doğru
onu sen sor hamza hocana, sana söylesin neden oynattığınıSakatlansin diye oynatti belkide 10 dk fazladan
Gene basa saracam ama ciddi onyrgi var sende hamzaogluna karsi gel su orta noktda bulusalim
Bu adam ne yapsa sana yaranamayacak? Yaniliyo muyum?
tek başına takım.