#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yerde Sneijder'i hırpaladıkları gol sevinci demeye dilimin varmadığı olayda acaip canım yandı yemin ediyorum.Lan olum Sneijder gol attıktan sonra salın beni sahaya tekme tokat dayak yerim para falan da istemem dövsünler beni salya sümük dağıtsınlar ama şu gol sevincini Sneijder üzerinden uygulamayın lütfen.Garibim de gitmiş Selçuk'a vurmaya çalışıyo gol attıktan sonra bana vurdunuz o na da vurun der gibisinden.Ama olur mu Selçuk bu pimpirikli adamın biri valla Sabri'ye falan saldırır kızarsa.

Ulan yerde Sneijder'i hırpaladıkları gol sevinci demeye dilimin varmadığı olayda acaip canım yandı yemin ediyorum.Lan olum Sneijder gol attıktan sonra salın beni sahaya tekme tokat dayak yerim para falan da istemem dövsünler beni salya sümük dağıtsınlar ama şu gol sevincini Sneijder üzerinden uygulamayın lütfen.Garibim de gitmiş Selçuk'a vurmaya çalışıyo gol attıktan sonra bana vurdunuz o na da vurun der gibisinden.Ama olur mu Selçuk bu pimpirikli adamın biri valla Sabri'ye falan saldırır kızarsa.

Melo kicina saglam bir tekme sallamisti :asd:

tumblr_nnmypvJGlj1tlj1m7o1_250.gif
tumblr_nnmypvJGlj1tlj1m7o2_250.gif

Adam Drogba dan sonra Umut a kaldı yav yazık.

Umutla oynamak nasıl bir travma yaratıyor acaba üzerinde reyisin.

Yasin ve Bruma gibi iki çabuk oyuncu ile iyi anlaşıyor ama kazma Umut batırıyor. Akhisar maçıyla beraber ilerde sağlam bir Burak'la son 6 haftada muhteşem dörtlüyü izleyelim.

Adam 2,5 yıldır iyi dayanıyor etrafındaki kazmalara. Gerçekten saygı duyuyorum, ben onun yerinde olsam ve böyle bir futbolcu olsam en az 3-4 tanesine tekme tokat dalardım.

Unal aysal mali olarak her ne kadar hata yapsanda bu adami bize kazandirdin ya harbiden buyuk baskansin !

3 adaylı başkanlık yarışının en iddialı ismi Dursun Özbek, yeni sezon planlarını şimdiden yapıyor. Yola Hamza hocayla devam edecek olan Özbek, ilk transfer olarak Fernandao'yu belirlemişti. Dursun Özbek şimdi de Sneijder'le yeni sözleşme yapmaya karar verdi.

Unal aysal mali olarak her ne kadar hata yapsanda bu adami bize kazandirdin ya harbiden buyuk baskansin !
Katılıyorum kardeş biz almasak fener yüzde yüz alacaktı bu adamı.Olmadığında köy takımı oluyoruz dediğimiz bu adamın fenerde olduğunu düşün.Ne yalan söyleyim ben korkudan düşünemedim.

İstatistik:Galatasaray,Wesley Sneijder'in geldiği sezon 2012-2013'ten beri gol attığı 17 lig maçının 17'sini de kazandı 1 puan bile bırakmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt