#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim icin ismi degil takıma yapacagı istikrarlı katkı önemlidir. Asla efsanemiz olamayacak.

Çok şut denediği maçlarda genelde bir tane tıkıyor galiba, ikinci yar gol bekliyorum.

Efsane oldu bile.

Sneijder'in hicbir sezon genelinde takımı sahiplendigini görmedim. Takım iyiyse iyi, kötü ise kötü.

fb'ye attıgı goller bir oyuncunun gösterebilecegi en iyi performanstı ama futbol birkac mactan ibaret degil.

Sneijder alacak ve götürecek abicim. Süper Lig şartlarında yıllık 4.2 kazanan bir adam alacak ve götürecek..

mac bittikten sonra : kral, efsane, adam ..

da yürüyün gidin, birde Ibrayi istiyoruz buraya. O nu da linc edersiniz.

Sneijder'in hicbir sezon genelinde takımı sahiplendigini görmedim. Takım iyiyse iyi, kötü ise kötü.

fb'ye attıgı goller bir oyuncunun gösterebilecegi en iyi performanstı ama futbol birkac mactan ibaret degil.

Sneijder alacak ve götürecek abicim. Süper Lig şartlarında yıllık 4.2 kazanan bir adam alacak ve götürecek..
Sen de kendince haklısın. :asd22:

ateşi varmış dün,gribal enfeksiyon falan dedi hamza hoca.burağın da durumu öyleymiş.

ergün penbe şöyle dedi sneijdercim.

''bizim zamanımızda maç zora girince hagi çakıyodu.bugün öyle biri yoktu sahada''

Son 4 haftada sahne alması lazım artık. İhtiyacımız var!

sahadakı en kötu ısımdı.istikrarsız.önumuzdekı maç nasıl oynayacagı da mechul.

atesi eger cidden varsa beyin funktionlarini baya zedelemis. Sut bile cekmedi reyiz. Gecmis olsun

şino da şampiyonluk stresi yaşıyor.

çok kolay gol olabilecek pozisyonlar kaçırıyor bu aralar.

CEgcjSYUgAAcukZ.jpg

Takımı tüm yerlilerden bile daha çok sahipleniyor. Etrafındaki kazmalara rağmen elinden geleni yapıyor. Çabalıyor, uğraşıyor, pres yapıyor, defansa gelip top alıyor. Bu adama laf edene fena söverim! Her gün iki rekat şükür namazı kılmak lazım lan bizde olduğu için.

Yorum yaparken arada bi zorlayin bazen sinapslar arasi sinyaller karisabiliyor.

Şu konuda neden ana resminde gökhan töre çıkıyor arkadaş! bir kişi şuna çözüm bulsun.

Bugün e gelirsek berbattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt