Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Hoca tel gmd2 mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca tel gmd2 mi?
Hayir 10 konudan birinde anca.Her posta ait random resimler mi var? Mobil pek kullanmıyorum o yüzden bilmiyordum. Reklam herhalde anladığım kadarı ile :red:
Gmd2 ne ? Note 4 buHoca tel gmd2 mi?
Peki konu resmi olarak neden Sneijder resmi değilde Gökhan Töre resmi çıkıyor merak ettim AnılTapatalk ayarlarından konu resimlerini gösterme olayını kapatın yav güzel çözüm bence![]()
Peki konu resmi olarak neden Sneijder resmi değilde Gökhan Töre resmi çıkıyor merak ettim AnılBu forumla alakalı değil tapatalk ile alakalı anladığım kadarı ile?
![]()
Sağ üst köşede yer alan şeylerin aynısı bende de yer alıyorda ondan sordum.tel hakkında bi şey soracaktım.Hayir 10 konudan birinde anca.
Tamam ayarlardan yapayim
Gmd2 ne ? Note 4 bu
Androidlerin % 80 i öyle yukarı sağSağ üst köşede yer alan şeylerin aynısı bende de yer alıyorda ondan sordum.tel hakkında bi şey soracaktım.
öyledir hoca, cahilligime ver.şekil olarak tıpa tıp ayni olunca yanılgıya düştüm. sorry.Androidlerin % 80 i öyle yukarı sağ
mobilden girince tarayıcı hiç çekilmiyor; kağnı gibi.Tapatalk kullanmayin,Tarayicidan girin bence
Yok sorun değil taninmadik markalardan kaçın nexus filan al saf androidöyledir hoca, cahilligime ver.şekil olarak tıpa tıp ayni olunca yanılgıya düştüm. sorry.
LEO NE CAHiL ADAMSIN YAW BURDA YAYGARA KOPARDINBazi konularda çıkıyor 1 senedir var bu resim
![]()

bu taninmadik marka değil, general mobile.androidinde falan problem yok.Yok sorun değil taninmadik markalardan kaçın nexus filan al saf android
Fransız cahilmi olur jesus aşkına hem ne var foruma can geldi milletin derdiymis bakLEO NE CAHiL ADAMSIN YAW BURDA YAYGARA KOPARDIN![]()
Bukezde ben cahil kaldımbu taninmadik marka değil, general mobile.androidinde falan problem yok.
mobilden girince tarayıcı hiç çekilmiyor; kağnı gibi.
Tarayıcıda mobil seçenek var mi hocam?Dogru.Sag altta seceneklerde mobil tema var o biraz daha hizli.
İnsanlık hali,önemi yok.Fransız cahilmi olur jesus aşkına hem ne var foruma can geldi milletin derdiymis bak
Bukezde ben cahil kaldım![]()