#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
93d78afa42537b814b32503607c8e289.jpg
Hoca tel gmd2 mi?

Tapatalk ayarlarından konu resimlerini gösterme olayını kapatın yav güzel çözüm bence :D
Peki konu resmi olarak neden Sneijder resmi değilde Gökhan Töre resmi çıkıyor merak ettim Anıl :D Bu forumla alakalı değil tapatalk ile alakalı anladığım kadarı ile? :)

Peki konu resmi olarak neden Sneijder resmi değilde Gökhan Töre resmi çıkıyor merak ettim Anıl :D Bu forumla alakalı değil tapatalk ile alakalı anladığım kadarı ile? :)

Evet Tapatalk ile alakalı, aylar önce örnek de göstererek yazmıştım destek forumlarına ama bir çözüm bulamadılar herhalde, onun üzerine bir sürü güncelleme çıkmasına rağmen düzelmedi bir türlü :)

Tapatalk kullanmayin,Tarayicidan girin bence

Bi pozisyonda topu gelişine dışarı attı ne yapmaya çalıştı anlamadım :)

Adam geldiğinden beri herkesin hayal ettiği ve muhtemelen bir daha göremeyeceğimiz bir sonla fenerbahçe galibiyeti getirdi son dakikalarda attığı efsane gollerle.Artı 1-0'lık fenerbahçe maçında da golü attı.Yani adam 2 buçuk sezonda 2 fenerbahçe maçını tek başına aldı.

Ligde geçen sene takım berbat oynarken harika bir performans sergiledi ve ş.ligine kaldık.Liderlik etmiyor deniyor ya...

Artı o sezon tek başına türkiye kupasını getirdi.

İlk drogbayla geldiği kimsenin katkı vermedi dediği o yarım sezonluk dönemde bile 4-2 lik efsane ordu maçında takım kaleye gidemezken attığı süper golle kilidi açan adamdı artı karabük deplasmanında galibiyeti getiren golü attı pozisyona bile giremezken..

Ş.liginde attığı juventus gibi takıma hem de son dakikalarda attığı golle gruptan çıkmamızı sağladı.Real madride attığı gol var.

sneijder özellikle 2.yarı hemen hemen her maçta iyi oynadı.Sadece bu maçta gerçekten kötüydü.Geldiğinden beri oynadığı en kötü maçtı ama böyle bir adama istikrarsız demek,efsane değil demek akıl işi değil daha ne yapacak bu adam.

Sneijder olmasa takım kaleye gidemez.Bir de 2-3 haftadır formsuz deniyor ezbere gol atamdı diye.Yahu adam daha geçen hafta ilk yarı sahanın yıldızıydı hücumu tek bşına organize etti bugün kötüydü kabul ama bu adamın da arada kötü olmaya hakkı var.

son 4 maç wesley ve senden beklentimiz var.kötü oynaman gereken bi zaman değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt