#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ikinci yarı önüne gelen topu sert bir şekilde taca gönderdi, acaba şut mu çekmek istedi, tepki miydi anlamadım

fft99_mf4888812.Jpeg

ustad'ul FBKILLER

Salı günü iki tane gömsen, ne güzel olur.

Adam sabrinin elinden tek meziyetini kopartıp aldı lan :D

Hastalığının ve takımca kötü oyunun etkisiyle istediklerini yapamadı, dakikalar ilerledikçe bu durumun daha da belirginleşmesiyle mental yönden çöküntüye uğradı diye düşünüyorum; bilerek taca doğru şut çekmesi bunun yansıması gibiydi...Yoksa en kötü oynadığı maçta, belki de hiç olmadığı kadar istekliydi...

Beni en çok şaşırtan ve memnun eden yönü de bu denli konsantre ve özverili hareket etmesi zaten, istikrarsız olduğunu söylemek haksızlık olmuş...Böyle kariyere sahip futbolcular için çok büyük bedeller ödenmesine hep kuşkuyla bakarım; acaba burayı küçümser ve kasmaz da sonra ligde oynanan futbol tarzının zorluğu karşısında yılgınlığa düşer mi diye...

Kendisini iyi bir takımda izleyemiyor olmamıza üzülüyorum; ortalama pas trafiğine sahip bir takıma birkaç level atlatacak çapta adamdan, hücum adına her şeyi birden yapması bekleniyor ki hem de çok önemli maçlarda çokça yaptı; kimse her zaman yapamaz, futbol kollektif bir spor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt