#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şikeciler dünya yıldızı diego nasıl onu söleyin boşverin sneijderi.

Gençler maçı Sneijder'in olacak, bu havaları sever Wesley, fena oynayacak gibime geliyor, stadyum full olursa coşar.

Adamın ismi kudurtmaya yetiyor, her şeyin yeni başladığının onlarda farkında da Çin, MLS ne ya :asd22:

kandil kandil ne iciyosun renktas

Burada bir sürü Sneijder fanı var onu seviyoruz değerli şeyler yaptı eyvallah da bir de fiyat/fayda analizi var. Orada işte size katılıyorum. Bu fiyata bu kadar önem verdiğimiz oyuncu için performansı vasat.

Bence eksiklikleri. Onu sıradan oyuncu olarak görmüyorum. Ama mesela aşağıda Hagi'nin yapabilipde bunun yapamadıklarını yazdım.

- Top taşımak istemiyor
- Adam geçmiyor - Geçemiyor diyemiyorum zira çok az denedi.
- Takımı rahatlatmıyor - Ayağına gelen topta genelde acele ediyor bazı maçlarda üzerinden atlıyor ama bunu yaparken takım arkadaşının müsaitliğine yeterince dikkat etmiyor. Zaten bizin takım daha 10. dakikada bir panik bir acelecilik havası hakim.
- Top saklayamıyor - Fizik dezavantajı var biraz ve de yavaş.

Bu olumsuzları Sosa da yapar Diego'da ama onların adı bir Wesley Sneijder kadar büyük değil.

Artıları :

- Uzaktan şutları ve serbest atışları etkili - Şimdi bizde bu konuda sıkıntı yok ki. Emre'nin de iyi, Selçuk'un da iyi, Hamit'in de iyi hatta denediği zaman Burak'ın iyi. Sabri bile tehlikeli olmaya başladı.

Kadıköy'de yoktu, Trabzon'da yoktu gözümde en azından bu iki Gençler, BJK maçında yaptıkları ile son yerini bulacak. Ama çok zor elden çıkar iyi fiyata Çinli,MLS takım istemezse.
,

Burada bir sürü Sneijder fanı var onu seviyoruz değerli şeyler yaptı eyvallah da bir de fiyat/fayda analizi var. Orada işte size katılıyorum. Bu fiyata bu kadar önem verdiğimiz oyuncu için performansı vasat.

Bence eksiklikleri. Onu sıradan oyuncu olarak görmüyorum. Ama mesela aşağıda Hagi'nin yapabilipde bunun yapamadıklarını yazdım.

- Top taşımak istemiyor
- Adam geçmiyor - Geçemiyor diyemiyorum zira çok az denedi.
- Takımı rahatlatmıyor - Ayağına gelen topta genelde acele ediyor bazı maçlarda üzerinden atlıyor ama bunu yaparken takım arkadaşının müsaitliğine yeterince dikkat etmiyor. Zaten bizin takım daha 10. dakikada bir panik bir acelecilik havası hakim.
- Top saklayamıyor - Fizik dezavantajı var biraz ve de yavaş.

Bu olumsuzları Sosa da yapar Diego'da ama onların adı bir Wesley Sneijder kadar büyük değil.

Artıları :

- Uzaktan şutları ve serbest atışları etkili - Şimdi bizde bu konuda sıkıntı yok ki. Emre'nin de iyi, Selçuk'un da iyi, Hamit'in de iyi hatta denediği zaman Burak'ın iyi. Sabri bile tehlikeli olmaya başladı.

Kadıköy'de yoktu, Trabzon'da yoktu gözümde en azından bu iki Gençler, BJK maçında yaptıkları ile son yerini bulacak. Ama çok zor elden çıkar iyi fiyata Çinli,MLS takım istemezse.
,
Hayır Sneijder i tanımıyorum de tartışmayalım. Bu adam İnter de yılın oyuncusu olduğunda, Madrid gittiğinde de topu tutup 30 m lik top süren 7-8 kişiyi çalım atıp geçen adam olmadı. Bu adam oyunu hızlandırır topu hızlandırır farkı budur. Ama sen engin bilginle bunu acelelik olarak nitelendirdiğin için adam bencede futbolu bırakmalı yada MLS veya Çin e gitmeli haklısın.

Son düzenleme:
Galatasaray da oyunu hızlandırabilen tek kişi. Ki bu konuda Avrupa'da bile en iyiler arasına girer net. Ama adamın forveti ağır (düşünce olarak ) orta saha da Abs Selçuk olunca yaptığı iş yanlışmış gibi görünüyor. Ama artık futbol böyle oynanıyor. 90 larda kaldı herkesi çalımlayıp gol atma işi.

Meziyetlerini saymaya gerek yok , herkes biliyor. Ancak üstad birkaç maçtır yatıyor. Biraz kıpırdansa maçları daha kolay alırız.

İlk fırsat yarınki Gençler maçı. Bekliyoruz.

Ne gerizekalı insanlar var. Bu adam kaç tane golün hazırlayışında var. Illa gol asist yapmasına bakan herifler de cahillerin önde gideni. Ayrıca asistlerini değerlendirebilecek forvet de yok takımda.

Inşallah kuşsundur arkadaş yoksa durumun daha vahim gerçekten.

Bu arada bazı gazetelerde yemek borusu sorunundan bahsediyorlar. Sadece sıvı gıda alabiliyor falan yazmışlar, umarım yalan haberdir. Çok inandırıcı gelmedi bana ama yine de tırstım.

senden efsane olmayacak belli oldu
canimda kestane cekti birden

Bizi Avni Aker ve Saraçoglu'da hayal kirikliga ugratti. Artik 8JKlilara karsi iyi oynamasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt