#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun iyi yaptı bu oynattığını futbol sanan hocayı iplememesi gayet normal.

Adam haklı. 11 oyuncunun içinde sadece 2 tanesi onu anlayarak iş yapabiliyor, diğerlerini hepsi mankafa. Hoca da inatla transfer istemiyor.

5sneijder gücünde olsa yinede olmayacaktı. Böyle bi sistemde hızlı olmayan oyuncular hariç iş yapamayız poldide öyle.
Köy takımı taktiğiyle oynuyoruz çünkü. Kontra diycem savunmada yapamıyoruz.

Tabi çıkmamalı hiçbir şekilde. Takımın iqsu sneijdere bağlı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu an hamza hocanın yanında duruyor kişisel bir tepki vermediğini düşünüyorum , kötü oyuna sinirlendi reis.

polemiklere kanmayın derim.

CL6VUTlWcAAPtfz.png

Sneijder ve musleranın kredisi sonsuzdur. Isterse sahanın ortasında işesinler.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

mücadele gücünden hic odun vermiyor. sonuna kadar mücadele ediyor. hırslı. ama hazır degil. Wesley siz ve muslerasiz bir Galatasaray düşünemiyorum

Sneijderin tepkisi oynatilan futbol elinde snsijder var kontratak oynatiyorsun bu adsm gelsin defanstan top cikarsin derdindesin. Dk da elestirirken bile ayni sacmaligi yaptin. Bu adam varsa orta sahayi gecirtmezsin.

İyi ya sneijder podolski yasin essek kossun defansa gelsin sonra takim olarak ofansta etkisizdik.

Ne bekliyorduk ki adamlari kendi yari sahanda parcalamisin.

Hamza once oynattigi takimin adina baksin. Sonra oynatsin. Defansa gomulup hadi gelsene diyerek oynanamaz.

Zaten onu bile beceremiyorsun her atak kaleye kadar geliyor.

Madara ederler seni, aglatirlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tatilde en geriye giden futbolcu olmuş maalesef. Umarım 2-3 haftaya toparlar kendini.

başgan haklısın eyvallah ama o şekil soyunma odasına gitmeler etmeler sıkıntı yaratır takımda, medyaya laf veriyoruz böyle. sen yapma bari

Sneijder nedense bizde 3 senedir ilk 3-4 hafta böyle kötü oynuyor. Wesley ne kadar çabuk hazır olursa o kadar iyi.

Sneijder nedense bizde 3 senedir ilk 3-4 hafta böyle kötü oynuyor.

bu postta maca en ufak bir etki yapmaktan aciz fekad her ne hikmedse 'oyun ici liderligi muthis yapan' selcuk inan'dan bahseden

birinin

gelip de wesley'e, hemideh cok da iyi oynadigi bir macta, 'kotu oynuyor' demesinde

art niyed ARAMAM

cehalet ararim

bu postta maca en ufak bir etki yapmaktan aciz fekad her ne hikmedse 'oyun ici liderligi muthis yapan' selcuk inan'dan bahseden

birinin

gelip de wesley'e, hemideh cok da iyi oynadigi bir macta, 'kotu oynuyor' demesinde

art niyed ARAMAM

cehalet ararim

1-Burak Yılmaz avatarı Bjk'ye attığı golden sonra koymuştum ve hala duruyor. Bu sözden bıktım en yakın zamanda değiştireceğim.
2-Selçuk gayet iyi oyun lideri evet? Eksiklerini de sonraki postta yazdım zaten merak etme.
3-Wesley'i ilk çıktığı zamandan beri takip ederim ama bugünkü oyun seni tatmin ettiyse bir şey demem. Benim hiç bir düşmanlığım yok ben gözlemlediklerimi yazıyorum.

Wesley,Podolski ve Burak bence üçü de bugün kötüydü. Bu üçünü de kötü futbolcu yapmaz aksine üçünün de potansiyeli bildiğimden bu oyunları beni hiç tatmin etmedi.

1-Burak Yılmaz avatarı Bjk'ye attığı golden sonra koymuştum ve hala duruyor. Bu sözden bıktım en yakın zamanda değiştireceğim.

mesud oluruz

2-Selçuk gayet iyi oyun lideri evet? Eksiklerini de sonraki postta yazdım zaten merak etme.

hayatinda 'oyun lideri' gordugunden supheliyim

3-Wesley'i ilk çıktığı zamandan beri takip ederim ama bugünkü oyun seni tatmin ettiyse bir şey demem.

ne tatmin edecek? futbol mu oynuyor takim?

ama sen wesley'nin etrafindaki beyinsizlere ragmen attigi paslari ya da buldugu alanlari goremiyorsan esas ben bir sey demem. yine bu mac icun, volesini de not duselim, keza.

Benim hiç bir düşmanlığım yok ben gözlemlediklerimi yazıyorum.

gozlemlerin belli ki kifayedsiz

Wesley,Podolski ve Burak bence üçü de bugün kötüydü. Bu üçünü de kötü futbolcu yapmaz aksine üçünün de potansiyeli bildiğimden bu oyunları beni hiç tatmin etmedi.

o halde hamzator'un topigini zenginlestirmeni dileriz

mesud oluruz

hayatinda 'oyun lideri' gordugunden supheliyim

ne tatmin edecek? futbol mu oynuyor takim?

ama sen wesley'nin etrafindaki beyinsizlere ragmen attigi paslari ya da buldugu alanlari goremiyorsan esas ben bir sey demem. yine bu mac icun, volesini de not duselim, keza.

gozlemlerin belli ki kifayedsiz

o halde hamzator'un topigini zenginlestirmeni dileriz

Sen beni "sözde yabancı düşmanı" demeye çalışıyorsun ama yanılıyorsun. Benim Sabri'ye Emre'ye Yekta'ya vs. söylediğim pek çok kötü yorum forumda mevcut.

Poldi,Wesley,Nando,Chedjou,Melo,Telles hatta forumda çok eleştirilen Bruma'ya bile en çok sahip çıkan taraftarlardan biriyim.

Benim "yabancı düşmanı" olmadığım kesin ama senin gördüğüm kadarıyla "yerli düşmanlığın" var. Ben olmasın demiyorum ama fazla ön yargılısın.

Selçuk'un belki de en iyi özelliği oyun liderliği. Tempoyu ayarlıyor,arkadaşlarını yönlendiriyor vs. elbette bir Alonso değil ama bizim gibi takımlar seviyesinde gayet iyi bu konuda. Eksiklerini tekrar sayayım; Rakibe uzak,hücuma eskisi kadar destek vermiyor vs.

Sneijder'i ben bir voleyle falan değerlendiremem kusura bakma. Wesley henüz hazır değil ve 2-3 haftaya ihtiyacı var. Dediğim gibi bu oyunu beni hiç tatmin etmedi. Burak ve Poldi'de aynı şekilde henüz hazır değil. Bu sözlerimden neden rahatsız oldun ki?

Bu saatte çok fazla tartışmak da istemiyorum zaten eğer dediklerimi biraz olsun anlarsan sevinirim. İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt