- 29 Temmuz 2011
- 17.429
- 8.913
- 1.738
Helal olsun iyi yaptı bu oynattığını futbol sanan hocayı iplememesi gayet normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle dengesiz hareket yapilmaz.
Derhal Gönderilmeli.
Alman Humor
Sneijder nedense bizde 3 senedir ilk 3-4 hafta böyle kötü oynuyor.
bu postta maca en ufak bir etki yapmaktan aciz fekad her ne hikmedse 'oyun ici liderligi muthis yapan' selcuk inan'dan bahseden
birinin
gelip de wesley'e, hemideh cok da iyi oynadigi bir macta, 'kotu oynuyor' demesinde
art niyed ARAMAM
cehalet ararim
1-Burak Yılmaz avatarı Bjk'ye attığı golden sonra koymuştum ve hala duruyor. Bu sözden bıktım en yakın zamanda değiştireceğim.
2-Selçuk gayet iyi oyun lideri evet? Eksiklerini de sonraki postta yazdım zaten merak etme.
3-Wesley'i ilk çıktığı zamandan beri takip ederim ama bugünkü oyun seni tatmin ettiyse bir şey demem.
Benim hiç bir düşmanlığım yok ben gözlemlediklerimi yazıyorum.
Wesley,Podolski ve Burak bence üçü de bugün kötüydü. Bu üçünü de kötü futbolcu yapmaz aksine üçünün de potansiyeli bildiğimden bu oyunları beni hiç tatmin etmedi.
mesud oluruz
hayatinda 'oyun lideri' gordugunden supheliyim
ne tatmin edecek? futbol mu oynuyor takim?
ama sen wesley'nin etrafindaki beyinsizlere ragmen attigi paslari ya da buldugu alanlari goremiyorsan esas ben bir sey demem. yine bu mac icun, volesini de not duselim, keza.
gozlemlerin belli ki kifayedsiz
o halde hamzator'un topigini zenginlestirmeni dileriz