#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijdere twitterdan sordum az evvel cezalı değilmiş..

wesley sahada olacak beyler
haberler yalan inanmayin

Babacan kalede olursa eğer Sino en az 2 tane yazar.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Hattrick yapsın istiyorum. Ama yenelim de istiyorum bi yandan. Aslında yenmeyi de pek istemiyorum. Bu arada Dursun özbek hadi be birader psikolojimiz bozuldu valla.

Sneijder: Galatasaray'da çok mutluyum. Taraftar desteğinin böylesini görmemiştim. Uzun seneler kalmak istiyorum /SKY

Sneijder: Transfer teklifleri aldım elbette ama bunları değerlendirmedim. Çünkü Yolanthe'yle İstanbul'da mutluyuz. Şehir bize uğurlu geldi.

Tapatalk

Son düzenleme:
takımı sneijder kurmalı bence hatta etrafında bir hollanda çetesi oluşturmalı...

Uzatın artık bu adamlaaaaaaa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Böyle bir adamı transferle almak zor iken biz hala sözleşme uzatmamak konusunda direniyoruz. Allah akıl fikir versin bizim yöneticilere.

Tapatalk

Menejeri Istanbul da diyor Hollanda basini, pazarlik masasina oturacaklarmis. Para problemi beklenmiyor ama kulubun gelecek planlari eger tatmin etmezse sozlesmeyi uzatmayacaklarmis diyorlar.

Sneijder yerine Kaka yı istemiş bir DEHA var Milli Takımda :asd:

3 gol atsın :D

Son düzenleme:
Sneijder mutlu olduguna kac kez söyledi? Sneijder'in üzerine yikip gönderecekler adami.
Dogru zaten kendisi cok mutlu oldugunu soylemisti, menejeri de oyle diyor ama kulubun gelecek planlarinda kuculme gibi bir durum soz konusu olursa kendi gelecegi adina baska bir macera arayabilirmis.

Tipico'da Sneijderin ve Hakanın golerine 4.50 € veriyor...yatırdım bir 20€

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt