#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana karşı gelen tepkilerin sebebi sadece bu yorumun değil ki zaten. İçinde öyle bir antipati var ki her kötü oynadığında burada bitiyorsun ama ne hikmetse iyiyken adın geçmiyor. Takımda rezilleri oynayan onlarca adam varken gelip sürekli bu adama saldırıyorsun. Bu adamdan her maç gol-asist yapmasını veya her maçı domine etmesini bekliyorsan da yanlış takımı tutuyorsun Barcelona ve Messi senin için doğru seçim olur.

burak-umut'tanmı beklenti icine gireyim ?

podolski ağırlasmıs, yasin ne kadar ii olsada anadolu seviyesinin adamı, bu sezon şişme ihtimali fazla.

takımın en büyük topcusu sneijder, en büyük beklentimde sneijder'den haliyle.

4-2-3-1'de sneijder üzerine bir takım kurulmalısını istiyom.

Yazik lan admaa artik aciyorum herif kendi oynayacagi bolge haric her yerde oynatiliyor. Forvet bolgelerinde ayni ozellikte futbol fukaralari.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sukru sen gecen gun bi konuda futbolculara asiri biat edenlere laf giydiriyordun, nasil bi terim askin varsa sanarsin cocugusun. HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terim aski yok bende Tuna, egolu ve 2 sene önce TDligi birakmaliydi düsünüyorum hala. Lakin Terim Sneijderden nefret ettigini zannedenleri komik buluyorum. Forumda FT yenik düstügünde 1001 çesit yorum yaziliyor ama yendiginde onu savunmak onu asiri sevmek mi oluyor birden?

Terim aski yok bende Tuna, egolu ve 2 sene önce TDligi birakmaliydi düsünüyorum hala. Lakin Terim Sneijderden nefret ettigini zannedenleri komik buluyorum. Forumda FT yenik düstügünde 1001 çesit yorum yaziliyor ama yendiginde onu savunmak onu asiri sevmek mi oluyor?
Ya iste surekli bunu paylastigindan insanlar antipati duymaya basliyor. Terim vs sallayin abi ne halleri varsa gorsun.

Adam orada mutlu yillik aldigi para belli biz burada afedersiniz gotmuzu de yirtsak bu adam bizi ne duyacak ne sallayacak parasina bakar turnuvaya katilmazsak ceker gider zaten.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki en çok mücadele eden isimlerden biriydi ama Hollanda komple kötü olunca yetersiz kaldı haliyle.

Forumda müthiş yabancı fetişizmi var. Fi tarihinde kalmış Wes-Terim olayını ısıtıp ısıtıp sunmayın. Oyuncu kötüyse kötü diye eleştirilir doğal olarak, "Terim biatçıları yehuu" denmesi gülünç oluyor artık.

depaymi ??? Sener cig cig yedi depayi

nei yedi, adamın nokta 4-5 ortası var. en ucta bas dost olsa cok farklı olurdu.

cig cig yiyen bir bek bu ortaları yaptırmaz.

depay ile sneijder bu macta daha yakın oynasa ve birbirlerini kacırmayı deneseler gene hollanda adına farklı bir mac olabilirdi. depay daha cok ortayı yada calımla ice katetmeyi denedi.

birde sonlara doğru depay'ı düsürdügü posizyon sarı kart, 2.sarıdan atılması gerekirdi.

şener depay'ı çiğ çiğ yedi demek son derece yanlıs bir yorum.

Nerden vardın bu kanıya varmı Hocanın bir sözlü beyanı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrılırken yaptığı basın toplantısında kendi söylemişti zaten. Sneijder'i istemedim hatta yüzüne de söyledim diye.

nei yedi, adamın nokta 4-5 ortası var. en ucta bas dost olsa cok farklı olurdu.

cig cig yiyen bir bek bu ortaları yaptırmaz.

depay ile sneijder bu macta daha yakın oynasa ve birbirlerini kacırmayı deneseler gene hollanda adına farklı bir mac olabilirdi. depay daha cok ortayı yada calımla ice katetmeyi denedi.

birde sonlara doğru depay'ı düsürdügü posizyon sarı kart, 2.sarıdan atılması gerekirdi.

şener depay'ı çiğ çiğ yedi demek son derece yanlıs bir yorum.

tabiki hic bi oyuncu depayi 100% durduramaz. Yinede Sener bugün mükemmele yakin bi oyun cikardi. Keske biz alsaydikta, su SS malini görmeseydik. En üzüldügüm kisi

Sneijderi çıkar kaleye gelemezdi Hollanda. Baya kötüler. Hem GS'da hemde Hollanda da orta saha çok zayıf. Jose en büyük umudumuz.

Pas oyununu sonuca ulaştırmada başrol Wesley'nin

Objektif yaklisimindan dolayi seni Tebrik ediyorum.
Konu Milli Takim olunca oyuncularin Kulübüne bakilmaz!

dogruya dogru ne diyim. Sonunda ülke olarak adam gibi bi sag bek bulduk. Ne kulüpte les oynayan bi Sabri nede Milli takimda ya sakat olan yada les gibi oynaya bi GG. Artik hersey Senerin elinde. Insallah fenevdede oynarki Milli takimda o sinsi gökhani görmeyeyim

selçuk inan : wesley siz çok gittiniz birkerede biz gidelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt