#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrılırken yaptığı basın toplantısında kendi söylemişti zaten. Sneijder'i istemedim hatta yüzüne de söyledim diye.
O bildiğimiz mevzu zaten sevmemek ayrı transfer listesinde öncelik olmamasi farklı konu ki transfer listesindeydi demekki begeniyordu,tüm maçlarda şans vermisti Sneijdere ,prandelli kadroya almiyordu mesela Sneijderi sevmeyen 3-5 kişi çıkar ancak forumdan onlarda beklentiyi çok yüksek tutuyorlar herhalde o yüzden elestiriyolar diye düşünüyorum.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong gibi sert adam Hollanda'da olmadigi için Sneijder zorluk çekiyordu orta sahada yoksa daha iyi maç oynardi.

Son düzenleme:
Sneijder a laf atanlar cikmis yine ortaliga. Hagi zamaninda twitter ve forumlar olsaydi kimbilir neler denilirdi

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Canlı izledim maçı birseyler yapmaya çalıştı çok hırslı hollanda çok kötü

@Fatih Mehmet Han

şu adamı neden ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum.

herkes sneijderi sevecek diye birşey yok ama genel olarak biliyoruz ki sneijderi galatasaray taraftarının yüzde 99 u sever

bu arkadaşta ya yüzde birlik kesimde yada başka takıma gönül vermiş bir zat

ciddiye almayın alıntı felan yapmazsanız adamdan saymazsanız kendiliğinden gider

@Fatih Mehmet Han

şu adamı neden ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum.

herkes sneijderi sevecek diye birşey yok ama genel olarak biliyoruz ki sneijderi galatasaray taraftarının yüzde 99 u sever

bu arkadaşta ya yüzde birlik kesimde yada başka takıma gönül vermiş bir zat

ciddiye almayın alıntı felan yapmazsanız adamdan saymazsanız kendiliğinden gider

zorla küfrettireceksiniz.

Son düzenleme:
küfür mü ettin lan sen bana

sen git cocugunla lan'lı lunlu konus.

küfür yememek istiyorsanda adam ol, adam gibi yorumlar yap.

sneijder düsmanı ettiniz beni, tek basınıza hicbi bk yapamıyorsunuz, 2-3 üye toplanıp haksız yere saldırıyorsunuz.

Benim Gs'liligimi sorgulayacak adam küfrü sonuna kadar hakediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt