#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden merak ediyorum. Bizim millet gercekten saf mi yahu? Biz 'bunlar uzatmak istemiyor' diyince bize senaryo uydurmayin diyorlar. Ulan 3-4 aydir uzatacaklar sözde, hala resmi birsey yok. Demek ki ciddi sorunlar var ki olmasa uzatmisti oyuncu. Hadi aciklayin basta rütbesinin arkasina saklanan Serkan Safak bay.

Hakan çift dürümü indirdin galiba yine mideye gerginsin ,ben mi uzatmıyom kardeş sözleşmesi ihaleyi bana bıraktın? konuya gelirsem şu dönemde yönetimin ömrünü uzatacak tek hamle Sneijderin sözleşmesini uzatmaktır ki Trabzon maçından alınacak ters bir sonuç ile tepkileri dindirmek için başka bir secenekleri de kalmaz diye düşünmekteyim yönetim fiyat kırma peşinde ama Sneijderin istediği rakamlara çözülür bence bu iş, almancı dostum az daha sabır.

Hakan çift dürümü indirdin galiba yine mideye gerginsin ,ben mi uzatmıyom kardeş sözleşmesi ihaleyi bana bıraktın? konuya gelirsem şu dönemde yönetimin ömrünü uzatacak tek hamle Sneijderin sözleşmesini uzatmaktır ki Trabzon maçından alınacak ters bir sonuç ile tepkileri dindirmek için başka bir secenekleri de kalmaz diye düşünmekteyim yönetim fiyat kırma peşinde ama Sneijderin istediği rakamlara çözülür bence bu iş, almancı dostum az daha sabır.
Cift dürüm indi mideye tabii olm. Gittikce isler kötüye gidiyor ve dedigin gibi Trabzon macinda da kötü sonuc gelirse senin simdiye kadar uzatmadigin Sneijder artik uzatmak istemez. Birde isin bu tarafini düsündünmü?

Sen demiyon mu olm yok senaryo fln, al sana senaryo. Hani ulan uzatmisti hirbolar? mention yapmasini biliyordun

Cift dürüm indi mideye tabii olm. Gittikce isler kötüye gidiyor ve dedigin gibi Trabzon macinda da kötü sonuc gelirse senin simdiye kadar uzatmadigin Sneijder artik uzatmak istemez. Birde isin bu tarafini düsündünmü?

Sen demiyon mu olm yok senaryo fln, al sana senaryo. Hani ulan uzatmisti hirbolar? mention yapmasini biliyordun
Dursun 13 eylül de Sneijder ile anlaştık menajeri haftaya Istanbul'da olacak dedi bu sefer yalan konuşmaz herhalde bekliyoruz.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen gulme renkdash, Burak sevginiz yüzünden bu haldeyiz yok ki Hakan gibi taraftar profili isliklayip gönderelim şu adami

Burak i seven kimmis yahu saka da olsa yalanlarla beraber takilmaniz artik komik degil Serkan renkdas. Burak i hic bir zaman sevmemisimdir. Sen once Hakan a verdigin sozu yerine getir sonra gel bana takil :D

Sen gulme renkdash, Burak sevginiz yüzünden bu haldeyiz yok ki Hakan gibi taraftar profili isliklayip gönderelim şu adami

ulan Burak ne alaka yine ? O mu diyor herkese Sneijderi kovun o nun hakkinda kötü konusun. Herif Sneijderle anlasan en iyi türk. Bi noktadan sonrada baya sacma geliyor herseyi Buragin üzerine yikmayi

ulan Burak ne alaka yine ? O mu diyor herkese Sneijderi kovun o nun hakkinda kötü konusun. Herif Sneijderle anlasan en iyi türk. Bi noktadan sonrada baya sacma geliyor herseyi Buragin üzerine yikmayi
Musap kardes Buraki pek sevmeyiz buralarda Sneijderin dilinden anlayan bir Amrabat vardı başını yediler adamin

yaw hakan bi tespit yaptın diye milleti ilelebet rehin mi alacaksın kardeş

Musap kardes Buraki pek sevmeyiz buralarda Sneijderin dilinden anlayan bir Amrabat vardı başını yediler adamin

sevilir sevilmez, yinede böyle teoriler azicik sacma degilmi ? Sneijderin dilinden iyi anlayan bi Yasinde var . O da oynatilmiyor. O nu da mi Burak söylüyor oynatma diye ? Tellesde vardi. O nu da mi Burak dedi satin diye ?

Muhtemel Trabzon hezimeti sonrası açıklanması da olası, kendisinin bir gelecek göremediği ve ayrılmak için işi yokuşa sürmesi de olası.

Drogba hariç dogru düzgün forvet alamadik Sneijder için

yillardir Umut ile Burakla oynamak insani depresif edebilir.

Konuyu sulandirma.

Elde var palavra sIkan Dursun'un adami Serkan, birde uzatilmayan sözlesme. Taraftarligini ispat etmek istiyorsan Serkan kardese 1 hafta ban ver.

sneijder sözleşmesi uzaltılmadan giderse serkana birlikte dalarız renktaş arada ftci kankası şükrüyü de pataklarız

ama aksi olana kadar bekleyelim - i says

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt