Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.998
- 16.597
- 2.648
Melo oyunları kokuyor bu mevzu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden merak ediyorum. Bizim millet gercekten saf mi yahu? Biz 'bunlar uzatmak istemiyor' diyince bize senaryo uydurmayin diyorlar. Ulan 3-4 aydir uzatacaklar sözde, hala resmi birsey yok. Demek ki ciddi sorunlar var ki olmasa uzatmisti oyuncu. Hadi aciklayin basta rütbesinin arkasina saklanan Serkan Safak bay.
Cift dürüm indi mideye tabii olm. Gittikce isler kötüye gidiyor ve dedigin gibi Trabzon macinda da kötü sonuc gelirse senin simdiye kadar uzatmadigin Sneijder artik uzatmak istemez. Birde isin bu tarafini düsündünmü?Hakan çift dürümü indirdin galiba yine mideye gerginsin ,ben mi uzatmıyom kardeş sözleşmesi ihaleyi bana bıraktın? konuya gelirsem şu dönemde yönetimin ömrünü uzatacak tek hamle Sneijderin sözleşmesini uzatmaktır ki Trabzon maçından alınacak ters bir sonuç ile tepkileri dindirmek için başka bir secenekleri de kalmaz diye düşünmekteyim yönetim fiyat kırma peşinde ama Sneijderin istediği rakamlara çözülür bence bu iş, almancı dostum az daha sabır.
Dursun 13 eylül de Sneijder ile anlaştık menajeri haftaya Istanbul'da olacak dedi bu sefer yalan konuşmaz herhalde bekliyoruz.Cift dürüm indi mideye tabii olm. Gittikce isler kötüye gidiyor ve dedigin gibi Trabzon macinda da kötü sonuc gelirse senin simdiye kadar uzatmadigin Sneijder artik uzatmak istemez. Birde isin bu tarafini düsündünmü?
Sen demiyon mu olm yok senaryo fln, al sana senaryo. Hani ulan uzatmisti hirbolar? mention yapmasini biliyordun
Sen gulme renkdash, Burak sevginiz yüzünden bu haldeyiz yok ki Hakan gibi taraftar profili isliklayip gönderelim şu adami
Burak i seven kimmis yahu saka da olsa yalanlarla beraber takilmaniz artik komik degil Serkan renkdas. Burak i hic bir zaman sevmemisimdir. Sen once Hakan a verdigin sozu yerine getir sonra gel bana takilSen gulme renkdash, Burak sevginiz yüzünden bu haldeyiz yok ki Hakan gibi taraftar profili isliklayip gönderelim şu adami
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen gulme renkdash, Burak sevginiz yüzünden bu haldeyiz yok ki Hakan gibi taraftar profili isliklayip gönderelim şu adami
Musap kardes Buraki pek sevmeyiz buralardaulan Burak ne alaka yine ? O mu diyor herkese Sneijderi kovun o nun hakkinda kötü konusun. Herif Sneijderle anlasan en iyi türk. Bi noktadan sonrada baya sacma geliyor herseyi Buragin üzerine yikmayi
Sneijderin dilinden anlayan bir Amrabat vardı başını yediler adaminMusap kardes Buraki pek sevmeyiz buralardaSneijderin dilinden anlayan bir Amrabat vardı başını yediler adamin
Üyelerin huzuru için Hakan gardaşı uyaralim plsyaw hakan bi tespit yaptın diye milleti ilelebet rehin mi alacaksın kardeş
Hersey bu kulüp icin. Sizin gibi taraftarlara yaziklar olsun. Hele o Serkan Dursun'un adami heralde, uzatti diye palavra sIkIyoryaw hakan bi tespit yaptın diye milleti ilelebet rehin mi alacaksın kardeş
Hersey bu kulüp icin. Sizin gibi taraftarlara yaziklar olsun. Hele o Serkan Dursun'un adami heralde, uzatti diye palavra sIkIyor
Kapattir yiyorsane dion la
benim taraftarlığım senin dönercini kapattırır anladın mı
hadi uza
Kapattir yiyorsa
Konuyu sulandirma.ok araştırayım
yetti millete eşşek yedirdiğin
Konuyu sulandirma.
Elde var palavra sIkan Dursun'un adami Serkan, birde uzatilmayan sözlesme. Taraftarligini ispat etmek istiyorsan Serkan kardese 1 hafta ban ver.